![]() |
Produljenje ugovora s t-com!
Pitanje je vezano za MAXadsl.
Zanima me dali se s produljenjem ugovora na novih 18mj dobije novi uređaj (d-link) ili je u igri samo odabir vrijednog poklona za 1kn za postojece korisnike? Pozz |
možeš za produženje dobit i wlan router. d-link 684
|
E to mi nije jasno. Npr. ja podnesem zahtjev za produljenjem ugovora na 18mj i platim 1kn i dobijem d-link 584t ili platim 99kn i uzmem wlan d-link te uz to platim jos 1kn i uzmem neki poklon od ponuđenih?
Ili? |
Citiraj:
- d-link684 ili - logitech x530 zvučnici ili - bežična tipkovnica i miš + web kamera. kaj god od tog uzeo, platiš 1kn. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I ja mislim da je ovo ponuđeno Zyxel P-660 HW-D3.
Znaci nikak nemogu od njih dobit d-link osim da ga kupim u ducanu? |
Care, a da ih nazoveš i pitaš?
|
A sta si zapeo za taj D-Link???:D
|
Baš sam se sjetio nečega...
Uzeo sam maxadsl priije dvije i pol godine, negdje u 12 mjesecu 2006.-te. Znamo da ugovor istječe nakon 18 mjeseci, ili dvije godine tad. Nije bitno, ali koliko se sjećam oni meni nisu poslali nikakav ugovor za produljenje. Ima neka caka kod toga? |
Nema, jednostavno mjesec po mjesec placas.
|
Evo meni danas stigao onaj papir za produljenje pa da vas pitam,jel valjaju cemu ti zvucnici?
|
Citiraj:
|
Zato bas i pitam:D
A uzet cu njih,onaj mis i tipkovnica mi se uopce nesvidjaju...a tko zna jel valjaju icemu:) |
Citiraj:
|
zar nije bolja opcija se prebaciti kod nekog drugog jeftinijeg i onda sa tom ustedom si kupiti sto ti treba? ja nemogu docekati da mi istekne ugovor
|
a koji je jeftiniji...a da radi ok kao monopolist? ono, iskreno, osobno nemam problema s netom. a koliko cujem od onih koji su krenuli na jeftinije, problemi posvuda. znaci, jeftinije, a bolje je? ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Takoder i meni danas dosao onaj papir za produljenje ugovora....
tipk,mish+cam vec duze vrijeme u planu tak da... T-com rula :D samo nek nastavi s nizim cijenama i nema problema :D |
ma gledam i optimu i metronet..i cujem svakojake price o njihovom opstanku na trzistu.
recimo, metronet...99kn za 2Mbit dsl i telefonsku liniju u jednom+70 kn flat promet dsl..rekli bi 170 kn fiksni sa flat 2Mbit dslom:goood:..nadoplata za 4Mbit je 100kn i jos 50 za dual flat, citaj neograniceni dsl i neograniceni fiksni domaci promet:care:..ono zabavno zvuci, no realizacija nula:Machineg:. ni metronet ni optima nemogu ponuditi svoje usluge na mom broju, ali najbolje je ovo..ne planiraju ni do kraja godine (zg-maksimir LOLOLOL).:hitthewal::hitthewal::hitthewal: stoga, kako god, monopolist je i dalje jedina varijanta, koja u zadnje vrijeme nekako ok radi. ono, za kucnog korisnika sasvim ok kaj se mene recimo osobno tice.jos da se malo korigiraju cijene i to bu bilo to.. treba li neko set zvucnika ili tipkovnicu:goood: |
Citiraj:
tipkovnica i mis su prilicno dobri (mis solidan, tipkovnica odlicna) |
MA ne bih vise produzio ugovor s nikime pa da mi daju i Jamo zvucnike :)
|
Citiraj:
|
Ja sam prije pola godine potpisa na 24 miseca, novih 18 bi bilo previše :D
|
meni su jučer poslali novi ugovor, mogu samo reć da se zna gdje završio a da ga nisam ni pogledao:D
|
Ja znam gdje je moj zavrsio. Eno suse se gljive na njemu :)
|
Mozes za potpisani ugovor od 24 mjeseca dobiti poklon za 1kn i uredjaj za 100kn...
|
Citiraj:
|
A ja nemam izbora pošto u ovoj vukojebini jedino tekom dostupan pa ću si produžit uz prikladni poklončić, samo još ne mogu odučit, modem ili zvučnjaci
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:59. |