|
![]() |
#1 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Prolazeći pored sobe svog sina, otac je bio zapanjen vidjevši krevet lijepo poravnan i sve uredno i pospremljeno. Tada je vidio omotnicu na jastuku. Na njoj je pisalo "Tata". Sa najgorim slutnjama, otvorio je omotnicu i počeo čitati pismo držeći ga drhtavim rukama: "Dragi tata, Pišem ti s velikom žalosti i tugom. Morao sam pobjeći sa mojom novom curom jer sam htio izbjeći scenu s tobom i mamom. U Jani sam našao pravu strast i ona je tako lijepa.... Znam da ju ti ne bi prihvatio zbog svih njenih piercinga, tetovaža i njene uske motorističke odjeće kao i zbog toga što je ona toliko starija od mene, ali – to nije samo ljubavna strast. Tata, ona je trudna. Jana kaže da ćemo biti jako sretni. Ona ima kamp-kućicu u šumi i hrpu drva za loženje što će nam biti dovoljno za cijelu zimu. Želimo imati još puno djece. Jana mi je otvorila oči činjenicom da marihuana stvarno ne šteti nikome. Uzgajati ćemo je i razmijenjivati sa drugim ljudima u Komuni za kokain i ekstazy. U međuvremenu, moliti ćemo se da će znanost ipak uskoro naći lijek za AIDS da Jani bude bolje; ona to zasigurno zaslužuje. Ne brini, tata, meni je sad 15 godina i znam se brinuti o sebi. Siguran sam da ćemo vam kad-tad doći u posjetu da vidite svoju unučad. Tvoj sin Tvrtko P.S. Tata, ništa od toga nije istinito. Ja sam preko puta kod Tomice doma. Htio sam te samo podsjetiti da u životu ima puno gorih stvari od one školske svjedodžbe na mom pisaćem stolu. Volim te! Nazovi kad bude sigurno da se mogu vratiti doma." ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Jap, dobio i ja na mail. Dobra fora, nema što. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
dobro su pogodili ovo s janom , Jane su mahom korpulentije zenske osobe , nerijetko s viskom testosterona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a dojaja fora ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Treba tu i tamo neke prioritete u zivotu poredati ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ah nisam nikada imao problema sa starim ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Eh da sam prije vidio ... Ja sam jućer skoro dobio hertz infarkt - oko 10:20 ujutro sam izletio s posla toplo skidajući svece s neba, spominjao razne pseće pasmine i podosta seksualnih aluzija sa svima njima u kombinaciji sa majkama ... VVrrrrrllloooooooo neugodan dan. Danas sam recimo ko tratičica koja se smiješi suncu i pjeva pjesme radosnice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Malo cu izmijenit pa cu podvalit zeni, ali postom jer sam na brodu ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
on misli da ne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
lepi
|
right question iz : dali ljubavnik prati forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
mrzi zimu
|
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
-->
http://somadollara.com/gal/slides/491.jpg
![]() al da ne ispadne da su žene glupe... itekako su pametne, pametnije i naprednije od muških---->> ![]() http://www.imagesforme.com/images/5618ATT00013.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kaze zena ![]() inace fora pic ![]()
![]() |
#22 |
mrzi zimu
|
Geografija žena - Izmedju 18 i 20 godina, žena je kao Afrika: poludivlja, prirodno lijepa i puna misterioznih ušća sa zajamčenim urodom. - Između 21 i 30 godina, žena je kao Amerika: razvijena i otvorena prema tržištu, osobito prema onom bogatom. - Između 31 i 35 godina, žena je kao Indija: senzualna, opuštena, svjesna svoje ljepote. - između 36 i 40 godina, žena je kao Francuska: sladokusno zrela, još uvijek je prekrasno područje za posjetiti. - Između 41 i 50 godina, žena je poput ex- Jugoslavije: rat je danas izgubljen, pogreške iz prošlosti ju proganjanju. Veliki radovi na rekonstrukciji moraju biti napravljeni - Između 51 i 60 godina, žena je poput Rusije : rasprostranjna, nekontroliranih granica. Hladna klima obeshrabruje posjetitelje. - između 61 i 70 godina, žena je kao Mongolija: slavne prošlosti, velikih osvajanja, ali dovraga nikakve budućnosti - Poslije 70 godina, žena je popust Afganistana: mnogi znaju gdje se nalazi, ali više se nitko ne usudi tamo ići… Geografija muškaraca - Između 15 i 70 godina, muškarac je poput Sjedinjenih Američkih Država: vođen k..cem.
![]() |
#28 |
mrzi zimu
|
problem...pogledaj datum mog prvog posta i zadnjeg ![]() "pismo" je staro prek godinu dana a "geografiju" sam postala ovdje da ne otvaram nou temu bez veze btw, nemoj bas pricat u javnosti da gledaš nad lipom 25 ![]()
![]() |
#30 |
3.14zda ®
|
haha, jel' tako sefe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|