|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
graviranje stakla...
je li to skupo, je li izvedivo i gdje? radi se o staklenoj ploči površine cca o,5 m2, ja bi mogo provajdat "to" sto se treba iscrtat gore u digitalnom obliku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
gravirati mozes i sam ako imas dovoljno strpljenja ..i dremel ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
postoje dva načina - prvi je da se zalijepi "pjeskarena" folija koja se izreže sa cutter-u, pa zalijepi na staklo i ona "simulira pjeskareno staklo. drugi način je da se folija izreže u inversu, zalijepi na staklo, pa se kod staklara pjeskari... a može se i gravirati sa laserskim graviranjem (tako se graviraju manji objekti - npr čaše, tanjuri itd...)
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ima jedan čovjek na cice forumu koji bi to mislim mogao sredit, pa ću pitat. a inače, mislim da bolje staklarne isto to mogu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
WTF pa otkud se ti pojavi od jednom??? ![]() Ja sam dremelom gravirao plexiglass, ali dremelom nećeš moći po staklu. Otiđi do časnovničara ili onih koji prodaju pehare i medalje. Oni mogu graviratio laserom (trbeli bi imati svu potrebnu opremu). Staklo ne mozes dremelom baš tako lako, ostaje ti dakle samo ili pjeskarenje kod staklara ili da ti neko uradi laserom.
![]() |
#6 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
inace bi i sam isao na plexi, samo sto ce se ta ploca jako puno koristiti a ljudi koji ce ju koristiti nisu bas TOLIKO pedantni da ne ostave crtice na plexiju... i da, imate li na kraju kakvu ideju kolko bi to moglo kostat? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|