Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.04.2008., 19:56   #31
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Gordon Freeman Pregled postova
pa mister prodaj dijete i imaš za ps3 hahaha LOL ...šala

jednostavno me nervira to što pola super naslova na konzolama nikad ni nedođe na pc i dobre igre na pc su rijetke...ma prerijetke.
Vjerovao ili ne ima i super igara za PC koje nikad nevide konzole...
I što se konuola tiče na njima igrati neke sumulacije vožnji to je ok...
al na gljivama igrati ne fps je za mene samo ubojstvo, a dali rts-ovi uopce postoje za konzole??

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2008., 20:01   #32
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Sto se mene tice sve te super-ultra-mega-cool console-only igre mogu slobodno i ostati na konzolama. A neka im je i Laus s ovakvim nisam-zabavan-ali-hocu-biti filmicima
nex je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2008., 02:27   #33
mackak
Registered User
Moj komp

mackak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Jedan pogled na Mass Effect i shvatim da je pc u k*rcu jer bi to trebao biti neka posljedica rpg evolucije sa Baldur's gate.a... hvala konzole ali odjebite od mene digimoni

P.S Mozda bi video i licio na nesta da je Rukavina u glavnoj ulozi - btw. znal ko sta je s tog idola moje mladosti, nisam dugo u gaming vodama tako da...
mackak je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2008., 02:58   #34
drupci15
je.ba.c na ba.te.ri.je
Moj komp

drupci15's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Stvarno ne vidim nikakvu poantu ovog tzv. filmica......

kad kaze da ej dao 2 soma za grafu.... mogao je dati i lovu za novi lcd a ne gejmati se na starom 15" crt monitoru...

ima samo jedna igra koja mi fali u pcgamingu a to je gt serijal..... ali boze moj..... to je samo jedna igra naprema tona naslova koji sam odvrtio na pc-u....

mozda je to neka t-com antireklama za pc gaming jer zele da im multiplayer igraci oslobode dio ionako pretrpane mreze.... neznam.... ali znam jedno da jos nisam upoznao covjeka koji je prodao komp i presao na konzolu.... dok kontra prijelaza znam na skoro stotine (racunajuci od ps1)

mozda ima stoji cinjenica da je pc gaming malo skuplji sport..... ali svako koliko izlazi nova konzola mislim da to izjednacava stvari......

slazem se da su "prave igre" rijetke na kompu ali nisam tuzan zbog toga, jer barem stignem svaku "pravu igru" detaljno odigrati i naravno s puno elana......

a o doradama, preradama igara da ne govorim......npr gta san andreas..... na konzoli je to jedna igra.... na kompu uz pomoc raznoraznih modova..... hmmmm.....

pozz
drupci15 je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2008., 08:57   #35
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
konzola i pc imaju i svoje pluseve i svoje minuse.
Prijatelj mi ima xbox360 pa mogu reći da je preljepo igrati na njemu a u filmiću mi nije jasno zašto piše ali na pc se igra sa tipkovnicom i mišem jer ako se nekome teško odvojiti od toga kupite samo tipkovnicu i miš za Xbox360 i uopće nije skupo.Još jedna dobra stvar kod te konzole je što možeš ići na net bez problema.On se spojio sa Xbox360 na svoj ruter i net mu super radi,igra surfa, i evo caka za one koji su pričali da nema patcheva SKIDA petheve za igre....stvarno je taj Xbox360 kao mali komp,naravno da po funkcijama pc je daleko napredniji ali Xbox360 nije nimalo loš.
PS3 nažalost nisam još probao ali planiram da ga kupim i prijeđem metal gear solid 4 i prodam onda
od kad je izašao MGS serijal igram i pratim ko lud p**** samo izdaju na konzolama PS:/
Gordon Freeman je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2008., 09:41   #36
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Gordon Freeman Pregled postova
konzola i pc imaju i svoje pluseve i svoje minuse.
Prijatelj mi ima xbox360 pa mogu reći da je preljepo igrati na njemu a u filmiću mi nije jasno zašto piše ali na pc se igra sa tipkovnicom i mišem jer ako se nekome teško odvojiti od toga kupite samo tipkovnicu i miš za Xbox360 i uopće nije skupo.Još jedna dobra stvar kod te konzole je što možeš ići na net bez problema.On se spojio sa Xbox360 na svoj ruter i net mu super radi,igra surfa, i evo caka za one koji su pričali da nema patcheva SKIDA petheve za igre....stvarno je taj Xbox360 kao mali komp,naravno da po funkcijama pc je daleko napredniji ali Xbox360 nije nimalo loš.
PS3 nažalost nisam još probao ali planiram da ga kupim i prijeđem metal gear solid 4 i prodam onda
od kad je izašao MGS serijal igram i pratim ko lud p**** samo izdaju na konzolama PS:/
A čuj kad se ima love sve je lako - ja da imam love imao bih i zver od kompa i xbox i plejku.....
Ovak mi je komp najbolji a na kraju krajeva baš i nemam previše vremena za igranje da bi odigrao sve kaj me zanima

Nego jednom sam čitao (prije izlaska COD4) kak bi bilo dobro da naprave igru i za pc i za konzolu zajedno tj. jedna te ista ali je frajer iz IW-a odma napisao da to nije moguče jer bi onda igrači na pc-ju bili u velikoj prednosti nad konzolašima u igri...............
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2008., 09:54   #37
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Mene više boli k...a to si super napisao da imam love kupio bi 2 u sli 9800GX2 najači proc 16 giga memorije i šta ti ja znam i onda bi me bolio K koliko sam dao novaca jer bi bio miran barem 1 godinu cijelu
ali nema se para...
Gordon Freeman je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2008., 10:10   #38
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
filmic je malo preocito namjesten...i nije bas tak jako smijesan
flare je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme