|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Haha za sve gejmere ovdje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Strasno, ubiti prestrasno...
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ma daj me nemoj O.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma slozio bi se sa svime da nije cinjenice da i za konzole izlazi gomila smece igara (cak i u videu spomenuti turok je popljuvan svuda ![]() sta valja ionako se pojavi i za PC.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne smatram se ni konzola ni pc gamerom, ali evo pitanje: Gdje su RTS-ovi, RPG-evi i Avanture u videu, inače moji najdraži žanrovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
na šta sam potrošio 6 minuta života ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
U zadnje vrijeme gledamo Mac vs PC, sad još samo fali konzole vs PC.
![]() |
#14 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Baš sam to htio napisati, Hamm me pretekao. Opako je taj film radio ili neki gejmer koji nema veze sa realnošću, ili netko kome je bolje da se ostavi snimanja filmova ![]() Gledao sam 6 minuta nikakvog humora i nikakvog pointa ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Premium
|
a video su radili likovi koji tcomu rade recenzije za onaj maxgutacprometa portal. inace i recenzije su takve, bez humora iako se kao trude....ja pogledam jednom u par mjeseci sta se nakupi (malo sam cudan kad su recenzije u pitanju - ne zanimaju me dok ne isprobam igru nego tek poslije cisto da vidim kako su "oni" vidjeli igru i naravno zakljucim kako su idioti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
isuse smijem se toliko jako da mi suze idu ali koliko se smijem toliko je istina. Mi gameri na pc ne da pušimo od neoptimizacije,cijene računala,igrivosti,kasnih izlazaka igara do neznam ni ja čega......dobro je reko..pa i mi pc gameri smo samo ljudi ![]() prejak video nema šta! ali i teška istina ![]() i jel se taj video može skinuti nekako na komp.želim to na mobitelu imati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
ono mislim strava veze sa vezom |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Lauš radi odličan posao.Pratim ga od prve video recenzije i sve su jako dobre.U ti 5 minuta kaže više nego bilo koji domaći časopis ili sajt.Svaka mu dala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() i ono prenemaganje kad igra ne valja, ne znam kako ne ide sam sebi na k zavijajuci. srecom pa ce ocito sad vise konzole furati pa necu imati razloga da ih vise gledam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
Ma daj mi reci po čem si to skužio? Nije istina,da pati od grafike nebi on nabrojao takve naslove.Jedino mi da neide u glavu zasto je nabrojao HALO3 jer je igra totalan promasaj,pa bila je i proglašena 2007 najvećim promašajem.Inače čovjek je u pravu,..pogledaj metal gear solid serijale,..igra je jednostavno savršenstvo od priče do atkosfere do igrivosti,i dan danas igram MGS serijale.MGS1,2,3 i sad4,Koliko je vremena trebalo da dođe i prvi dio na pc,a kamoli drugi,...i tako neki super naslovi kojima treba više od jedna godina da dođu na pc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Tak ce bit i s GTA 4, igra izlazi za koji tjedan, a mi pc gameri cemo cekati do bozica. Naj detalj videa: Sampanjac iz WC-a sa X-Boxa |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
samo da dodam nekaj po pitanju lausa on je okey ocijene su tu negdje imaju neke veze sa stvarnoscu taj njegovo forsanje humora je totalna glupost... Ali ima tu neke istine ja najvise patim za GTA i stvarno mi je pun kurac tih gluposti em sto mi uvijek ispusimo svijetski, al nema veze em sto za graficku mozes godisnje dat 2000kn da se igras posteno, em sto su igre u zadnje vrijeme totalno neoptimizirane eto assessin creed je jedini odlican ali i on se prvo pojavio na konzoli pa tek na kompu. Graficki su igre bolje sredene na kompu i u jesen ce sve igre na kompu biti ljepse nego na ps3 u to sam siguran... far cry 2 izade i sve konzole ce ostat posramljene. Samo da dodam nekaj bar tu svi koji su govorili da crysis nije optimiziran nisu govorili istinu je optimiziran je ali za 9800GX2. hehehehe kako sam ja i prije rekao u thredu od crysisa da treba sacekat novu generaciju tj ovaj put dvoglave nemani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
Da ali mi opet pričamo o igrama koje su prerađene samo sa konzola za pc...nije to to i tako "prebačene" igre budu preljepo radile kao što su i prijašnje prebačene igre pokazale,...a i kad malo bolje razmislim pa sve igre koje su mi se svidjele dolaze sa konzola a tek onda na pc...(dobro koji ja k*** onda radim na pc?!).Ma neznam ozbiljno kontam prodati komp i kupiti si neku 4.8.6 za office i ubosti ps3 i neki veliki lcd tv. Nema više ni patcheva,ni instalacije,ni updatea,ni trzanja,ni ničega...a i nije tako puno 3000Kn za ps3.....a komp za igranje ispod 6000Kn sanjaj i to još se ispituješ dali neke igre rade glatko... Rijetko koja igra koja je samo za PC me oduševila....tipa Dreamfall ili...a hebote et o nemogu ni nabrojati igre koje su samo za PC rađene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Samo ti baci komp, kupi PS3 i telku a onda počni štediti za sve patcheve, nove mape i ostalo kaj konzolaši plačaju - da plačaju posebno! To je i razlog da se konzole više guraju jer industrija zabave više zaradi na njima... ![]() Npr. pričalo se da će novi patch za COD 4 sa novih 4 mapa trebat platiti ali se to brzo zaboravilo - patch za COD 4 na konzolama će izači prije jer oni to plačaju. Jedini razlog zašto bi ja uzeo konzolu je da me djete polako pili (najbolja frendica joj ima plejku 2) ali sad baš i nemam para pa ju zamuljavam i nabavljam igre za njen PC ko lud ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
pa mister prodaj dijete i imaš za ps3 ![]() ![]() ![]() jednostavno me nervira to što pola super naslova na konzolama nikad ni nedođe na pc i dobre igre na pc su rijetke...ma prerijetke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|