|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Trebam pomoć oko svoje pile!
![]() Asrock 4Core1600P35-WiFi+ DualCore Intel Core 2 Duo E4500 Sapphire Radeon HD 3870 toxic 512 GDR4 Seagate ST3500320AS, 500 GB 32MB, S-ATA300, NCQ-II, 7200.11 2 X Kingmax DDR2 800 Mhz FORTRON 400W, HQ, PFC, 2 x 12V, 12cm fan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
A da probaš jeftinije Gigabyte ploče (ove Asrock mi nisu baš), sve ostalo je OK. Koliki je budžet na raspolaganju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Gigabyte mbo neću više ni mrtav. Loša iskustva možda neku drugu MBO, Cpu, memoriju, kučište i napajanje sam nabavil rabljene a toxica sam kupio novog jučer, znaći moram kupit još HDD i MBO. (sori na nepotpunom uvodnom postu!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
A uzmi sta hoces onda, koji qurac uopce ispitujes kad ti je sve odbojno. Ne valja ti Dzidzibajt, ne valja ti abit, ali AsRock je pila. Kewl ![]() IP35-E sam imao i znam da radi savrseno za te pare koje kosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Pa dobro kaj pizdiš odma hoču samo da mi pila radi ko singerica. Niko nije rekao da je asrock pila samo je ploća dobro opremljena a ne mislim ništa clockat i to je to. Znaći tak, onda bi uzel IP35-E i hdd mi obavezno treba od 500gb, pošto mogu nabavit rabljeni Seagate od 250 gb kupil bi još jedan takav novi, jel bi sad to bilo dobro izbalansirano? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Dilema HTPC ili prijenosnik?
Molim vaše mišljenje oko sekundarnog računala u kući pošto ratujem sa ženom na red oko kompa. Da li je bolje praktićnije uzeti laptop ili složiti HTPC koji bi bio spojen na plazmu Panasonic TH-37PV80P? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
E pa slab si ti Tarzan ako te Jane ne sluša ![]() Noviji laptopi imaju i HDMI izlaz tako da možda jednim udarcem rješiš dvije muhe tj, u mobilu imaš lap a kad zaželiš spojiš ga na plazmu i eto HTPC. Svakako da je lap skuplja igračka, pogotovo ako gledaš da ima dobru grafičku (sposobnu za HD materijal). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Potpisujem ovo gore...al prvo pitaj ženu.. |
![]() |
![]() |
|
|