![]() |
Trebam pomoć oko svoje pile!
:beer:Po vašem mišljenju da li bi ovo radilo dobro, te eventualne sugestije naroćito oko MBO: (ne mislim clockat)?
Asrock 4Core1600P35-WiFi+ DualCore Intel Core 2 Duo E4500 Sapphire Radeon HD 3870 toxic 512 GDR4 Seagate ST3500320AS, 500 GB 32MB, S-ATA300, NCQ-II, 7200.11 2 X Kingmax DDR2 800 Mhz FORTRON 400W, HQ, PFC, 2 x 12V, 12cm fan |
A da probaš jeftinije Gigabyte ploče (ove Asrock mi nisu baš), sve ostalo je OK.
Koliki je budžet na raspolaganju? |
AssRock i HD3870 Toxic? Reci da se salis :)
Uzmi tu plocu, neki E2100 i HD3850, ako bas hoces donekle izbalansiran komp Tarzane ;) |
Gigabyte mbo neću više ni mrtav. Loša iskustva možda neku drugu MBO, Cpu, memoriju, kučište i napajanje sam nabavil rabljene a toxica sam kupio novog jučer, znaći moram kupit još HDD i MBO. (sori na nepotpunom uvodnom postu!)
|
A kupi onda 320GB Hitachija 16MB kesa i Abit IP35-E u Linksu.
|
A kaj mislite vi da li da si ubodem: ASUS P5KR?
Nekak mi je je Abit odbojan još od IB9 modela i svim onih komplikacija oko instaliranja xp-a na nju. |
A uzmi sta hoces onda, koji qurac uopce ispitujes kad ti je sve odbojno. Ne valja ti Dzidzibajt, ne valja ti abit, ali AsRock je pila. Kewl :)
IP35-E sam imao i znam da radi savrseno za te pare koje kosta. |
Napiši modele matične, rama, cpu-a, kučišta... koja ti nisu odbojna pa ti možda netko preporuči nešto, a ne ti dođeš i pitaš za preporuku, a onda mu je sve odbojno osim asrock ploče :wtf2:
|
Pa dobro kaj pizdiš odma hoču samo da mi pila radi ko singerica. Niko nije rekao da je asrock pila samo je ploća dobro opremljena a ne mislim ništa clockat i to je to.
Znaći tak, onda bi uzel IP35-E i hdd mi obavezno treba od 500gb, pošto mogu nabavit rabljeni Seagate od 250 gb kupil bi još jedan takav novi, jel bi sad to bilo dobro izbalansirano? |
Citiraj:
|
Evo opet da malo dosađujem uzel sam: "MSI P35 NEO2 FR" rađe, nekak mi bolje legla od abitke, kaj mislite o tome?
|
Citiraj:
:chears: |
Koje munjesalo, omfg. Lijanovici su majka za tebe.
Trebao si bolje onu sa rollercoasterom, LOOOL. Ma ja vise ne postam ovdje nista. Nek kupuju sto hoce, zivo mi se jebe. OVER & OUT. |
Dilema HTPC ili prijenosnik?
Molim vaše mišljenje oko sekundarnog računala u kući pošto ratujem sa ženom na red oko kompa. Da li je bolje praktićnije uzeti laptop ili složiti HTPC koji bi bio spojen na plazmu Panasonic TH-37PV80P?
Hvala. |
E pa slab si ti Tarzan ako te Jane ne sluša :D
Noviji laptopi imaju i HDMI izlaz tako da možda jednim udarcem rješiš dvije muhe tj, u mobilu imaš lap a kad zaželiš spojiš ga na plazmu i eto HTPC. Svakako da je lap skuplja igračka, pogotovo ako gledaš da ima dobru grafičku (sposobnu za HD materijal). |
Potpisujem ovo gore...al prvo pitaj ženu..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:39. |