|
![]() |
#1 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
smrzavanje videa u browseru nakon 2-3 sec
ovako,npr gledam nes na youtubeu i gledam to 2-3 sec i video stane,ono sto je potrebno da krene je to da moram manualno micati pokazivac,ili da izadem iz browsera(mozilla firefox) pa da ponovno udem i pogledam video nakon cega sve ok radi...isto tako mi se dogodi da jednostavno ostane bez zvuka...moze li mi netko reci kako da rjesim taj problem?
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
hustla
|
tocnije?! ono pokrenem youtube i pogledam npr spot,zatvorim tab,za 5 min otvorim novi tab i onda spot krene i na 2 sec stane i to je to...
![]() |
#4 |
Banned
|
Meni se FireFox 3 zblesira prilikom youtube, trokiranje i manjak zvuka. Kod Opere radi OK. Znači ako koristiš FF postojim mogućnost da ona sere. Probaj očistit chache i ostale gluposti pa vidi da li zeza! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hustla
|
ie7 nikakve probleme ne radi,upravo ju sad testiram! ida na visti ocu instalirat npr cod 2 i baci mi eror kao win32 aplication bla bla bla...
![]() |
#6 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ne treba FF reinstalirati, nego je Adobe-ov Flash kriv, točnije ove nove verzije, i to se već događa par mjeseci i još nisu riješili problem. A čuj, restartaj FF kad se to dogodi zasad, valjda će nekaj zmisliti...
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I ja imam isto sranje u Operi (9.27), dok u IE-u radi normalno... izludit ce me to vishe, i ja imam osjecaj da je do Flash playera...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
100% je flash, a ne FF. Ciscenje pluginova i flash update pomazu. Ne mogu pronaci sada tocni link, ali ja sam googlao nesto tipa "you tube video freeze after 2-3 sec" i odmah naisao na neki forum sa rjesenjem. Probaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
evo meni se to počelo događat baš sada dok ovo pišem, i probao na više stranica i uvijek isto, onda sam lijepo napravio Uninstall Firefox 2.0.0.13. koji mi se sam updateao s 2.0.0.5. i sada sam stavio taj "stari" 2.0.0.5. i ISKLJUČIO update mozille firefox i sada mi radi ko beba, ionako bez update i s update to su takve sitne razlike da to je nepotrebno, isto kao i Windows Update (ima updatea koji se trebaju obavezno instalirat ali sve drugo je nepotrebno jer ja imam svega 3 Microsoft update i to da mogu instaliravat nove program) kad sam updateao windowse (makar sam isključio "potrebne" update filove ) komp se opet sjebo i to Update-anje programa više neću uključivat ni na jednom programu osim SpyBot SD |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Unregistered User
|
ja sam rijesio taj problem kod sebe. skinio sam sve stare verzije Flash Player 9 i onda lijepo redom isprobavo dok nisam naso verziju koja mi radi. ![]() evo link za skinuti http://kb.adobe.com/selfservice/view...4266&sliceId=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Tuna, thx na linku, mislim da ce to biti rjesenje... jer pocelo mi je srati otkad sam jednom apdejtao Flash na noviju verziju ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Unregistered User
|
ma ništa, glavno da radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|