![]() |
smrzavanje videa u browseru nakon 2-3 sec
ovako,npr gledam nes na youtubeu i gledam to 2-3 sec i video stane,ono sto je potrebno da krene je to da moram manualno micati pokazivac,ili da izadem iz browsera(mozilla firefox) pa da ponovno udem i pogledam video nakon cega sve ok radi...isto tako mi se dogodi da jednostavno ostane bez zvuka...moze li mi netko reci kako da rjesim taj problem?
|
Citiraj:
|
tocnije?! ono pokrenem youtube i pogledam npr spot,zatvorim tab,za 5 min otvorim novi tab i onda spot krene i na 2 sec stane i to je to...
|
Citiraj:
|
ie7 nikakve probleme ne radi,upravo ju sad testiram! ida na visti ocu instalirat npr cod 2 i baci mi eror kao win32 aplication bla bla bla...
|
Citiraj:
|
Meni isto to firefox zna raditi, nakon nekih 4-5 mjeseci (od reinstalla winsa) korištenja FF-a on počne štekat dok u IE-u radi normalno.
Instaliraj IE tab za firefox |
Ja ima FF portable derivat jo v 2.0 i dobro radi već jaaako dugo, kako ekipa veli reinstaliraj FF i plugine koje imaš...
|
Ne treba FF reinstalirati, nego je Adobe-ov Flash kriv, točnije ove nove verzije, i to se već događa par mjeseci i još nisu riješili problem. A čuj, restartaj FF kad se to dogodi zasad, valjda će nekaj zmisliti...
|
I ja imam isto sranje u Operi (9.27), dok u IE-u radi normalno... izludit ce me to vishe, i ja imam osjecaj da je do Flash playera...
|
100% je flash, a ne FF.
Ciscenje pluginova i flash update pomazu. Ne mogu pronaci sada tocni link, ali ja sam googlao nesto tipa "you tube video freeze after 2-3 sec" i odmah naisao na neki forum sa rjesenjem. Probaj. |
evo meni se to počelo događat baš sada dok ovo pišem, i probao na više stranica i uvijek isto, onda sam lijepo napravio Uninstall Firefox 2.0.0.13. koji mi se sam updateao s 2.0.0.5.
i sada sam stavio taj "stari" 2.0.0.5. i ISKLJUČIO update mozille firefox i sada mi radi ko beba, ionako bez update i s update to su takve sitne razlike da to je nepotrebno, isto kao i Windows Update (ima updatea koji se trebaju obavezno instalirat ali sve drugo je nepotrebno jer ja imam svega 3 Microsoft update i to da mogu instaliravat nove program) kad sam updateao windowse (makar sam isključio "potrebne" update filove ) komp se opet sjebo i to Update-anje programa više neću uključivat ni na jednom programu osim SpyBot SD |
ja sam rijesio taj problem kod sebe.
skinio sam sve stare verzije Flash Player 9 i onda lijepo redom isprobavo dok nisam naso verziju koja mi radi. :) evo link za skinuti http://kb.adobe.com/selfservice/view...4266&sliceId=2 |
Tuna, thx na linku, mislim da ce to biti rjesenje... jer pocelo mi je srati otkad sam jednom apdejtao Flash na noviju verziju :chears:
|
ma ništa, glavno da radi :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:25. |