Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.01.2004., 01:15   #1
masni
Premium

masni's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
mp3 palyer

jel ima neko iskustva sa usb flash memory + mp3 player pizdarijama?

razmisljam si između toga i mp3 discmana

masni je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2004., 08:34   #2
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Re: mp3 palyer

Citiraj:
Originally posted by masni
jel ima neko iskustva sa usb flash memory + mp3 player pizdarijama?

razmisljam si između toga i mp3 discmana

Ako imaš mogućnost se dočepat flash memorije sa 256 mb + mp3 player, to se isplati. Ali mislim da je 128 mb debelo premalo. Uzmi u obzir da ti tu trebaju još stati podaci koje ćeš prenosit.
Elven je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 09.01.2004., 12:24   #3
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

pa meni je pa26 sasvim ok. mislim, 128MB mi je recimo dosta, ali 256 bi bilo milina. barem meni.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2004., 14:09   #4
masni
Premium

masni's Avatar

ma imam ja vec usb memory stick od 128 mb tak da bi mi ovo bilo samo za muziku

na 128 mb bi stalo negdje 30-ak mp3-ova sto mi je dosta za par dana

ali me zanima kakva je kvaliteta reprodukcije, funkcionalnost i sl, dobro bi mi doso neko ko to ima da mi kaze iz prve ruke
masni je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2004., 14:27   #5
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
mene bi zanimalo koliko je praktično imati integriranu bateriju u uređaju. integrirana baterija znači potpuno autonomiju i automatsko punjenje preko USBa, ali kada se istroši, mogu ga baciti. a ako je baterija eksterna, onda ju zamijenim ili kupim u kiosku na Severinu kada se istroši u busu na putu do Rijeke recimo, ali ju trebam puniti, uređaj je veći, teži, poklopac od baterije se rasklima...
Staro 09.01.2004., 15:48   #6
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by masni
...ali me zanima kakva je kvaliteta reprodukcije, funkcionalnost i sl, dobro bi mi doso neko ko to ima da mi kaze iz prve ruke
Evo, iz prve ruke za NAPA PA26, kvaliteta je odlicna, ima gumbe za pjesmu naprijed/natrag, jedan gumb za pauzu, stop, gasenje, gumb za zakljucat (kao kod mobitela, da slucajno ne stisnes nekaj), gumb za ukljucivanje loopanja odredjenog dijela (stisnes ga, pa jos jednom i onda ponavlja taj dio), moze snimati razgovor, puni se preko USBa... ukratko rastura, nego Horza jel se sjecas kad si je zadnji put vidio
Costa je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2004., 16:23   #7
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Costa
Evo, iz prve ruke za NAPA PA26, kvaliteta je odlicna, ima gumbe za pjesmu naprijed/natrag, jedan gumb za pauzu, stop, gasenje, gumb za zakljucat (kao kod mobitela, da slucajno ne stisnes nekaj), gumb za ukljucivanje loopanja odredjenog dijela (stisnes ga, pa jos jednom i onda ponavlja taj dio), moze snimati razgovor, puni se preko USBa... ukratko rastura, nego Horza jel se sjecas kad si je zadnji put vidio
aha.. kad sam ti ju dal u ruke ... nego.... tvoj fotich sam zadnji put vidio jučer na puslu kad sam izletavo glavom bez obzira... sorry, vrnem ti ga u ponedjeljak navečer. nego... about MY pa26... vrneš mi ju u ponedjeljak navečer ? naime, neki nevernici s posla su kupili mp3playere pa briju da su face... moral bum ju ponjet jednom-dvaput da pokažem kaj je napa :-)

medo... o ovom integrirana baterija ili AAA sam fakat dugo razmišljo i sve se svodi na to kak ti paše. ja recimo slušam 2 sata u komadu i imam komp na poslu i doma. integrirana mi jednostavno više paše. pogotovo zato što nikada više neću potrošiti ni kunu na baterije.

a ako uzmeš AAA verziju onda si moraš kupiti i punjač i baterije jer se ne puni preko USB.
naravno, nitko nije lud da svakih tjedan dana kupujem novu bateriju.
Staro 09.01.2004., 16:55   #8
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Horza
aha.. kad sam ti ju dal u ruke ... nego.... tvoj fotich sam zadnji put vidio jučer na puslu kad sam izletavo glavom bez obzira... sorry, vrnem ti ga u ponedjeljak navečer. nego... about MY pa26... vrneš mi ju u ponedjeljak navečer ? naime, neki nevernici s posla su kupili mp3playere pa briju da su face... moral bum ju ponjet jednom-dvaput da pokažem kaj je napa :-)
Nema sanse da dodjem do tebe dok ne prodje karantena
Citiraj:
medo... o ovom integrirana baterija ili AAA sam fakat dugo razmišljo i sve se svodi na to kak ti paše. ja recimo slušam 2 sata u komadu i imam komp na poslu i doma. integrirana mi jednostavno više paše. pogotovo zato što nikada više neću potrošiti ni kunu na baterije.a ako uzmeš AAA verziju onda si moraš kupiti i punjač i baterije jer se ne puni preko USB.
naravno, nitko nije lud da svakih tjedan dana kupujem novu bateriju.
Slazem se. Integrirana baterija je odlicno rjesenje za nas informaticare.

Napa PA32 (Nazalost jos je nema u nas)
Staro 09.01.2004., 20:13   #9
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

da... i nažalost je AAA :-( al brijem da ću ju ubost. costa jel ti se još uzima pa26 ili mogu tražit kupca?
Staro 10.01.2004., 00:33   #10
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Mozes ga pocet trazit jer malo sam se rastrosio
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori