![]() |
mp3 palyer
jel ima neko iskustva sa usb flash memory + mp3 player pizdarijama?
razmisljam si između toga i mp3 discmana :rambo: |
Re: mp3 palyer
Citiraj:
|
pa meni je pa26 sasvim ok. mislim, 128MB mi je recimo dosta, ali 256 bi bilo milina. barem meni.
|
ma imam ja vec usb memory stick od 128 mb tak da bi mi ovo bilo samo za muziku
na 128 mb bi stalo negdje 30-ak mp3-ova sto mi je dosta za par dana ali me zanima kakva je kvaliteta reprodukcije, funkcionalnost i sl, dobro bi mi doso neko ko to ima da mi kaze iz prve ruke |
mene bi zanimalo koliko je praktično imati integriranu bateriju u uređaju. integrirana baterija znači potpuno autonomiju i automatsko punjenje preko USBa, ali kada se istroši, mogu ga baciti. a ako je baterija eksterna, onda ju zamijenim ili kupim u kiosku na Severinu kada se istroši u busu na putu do Rijeke recimo, ali ju trebam puniti, uređaj je veći, teži, poklopac od baterije se rasklima...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
medo... o ovom integrirana baterija ili AAA sam fakat dugo razmišljo i sve se svodi na to kak ti paše. ja recimo slušam 2 sata u komadu i imam komp na poslu i doma. integrirana mi jednostavno više paše. pogotovo zato što nikada više neću potrošiti ni kunu na baterije. a ako uzmeš AAA verziju onda si moraš kupiti i punjač i baterije jer se ne puni preko USB. naravno, nitko nije lud da svakih tjedan dana kupujem novu bateriju. |
Citiraj:
Citiraj:
Napa PA32 (Nazalost jos je nema u nas) |
da... i nažalost je AAA :-( al brijem da ću ju ubost. costa jel ti se još uzima pa26 ili mogu tražit kupca?
|
Mozes ga pocet trazit jer malo sam se rastrosio :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:30. |