|
![]() |
#1 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Bsplayer bez spywarea?
Jel ikako moguće instalirat bsplayer(1.41) bez whenusave smeča a da ne kupujem pro verziju? Šteta šta su napravili od vrhunskog playera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Lime Wire... jako zanimljiv program...... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Napravi isto što i ja: prebaci se na media player classic. BTW meni je avast zblokirao instalaciju tog spywera, bsplayer se je dalje normalno instalirao...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
|
Onda su nadogradili gada. Kažem ti media player classic je zakon. Podržava sve što i bsplayer, još i više.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Pa zašto moraš stavit baš najnoviju verziju kad i ove starije rade čist OK?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() Htio sam isprobat al sam osto kratkih rukava |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
ako trebas pro verziju posalji mi pm
![]() |
#10 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
To nisam probao...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
k-lite codec pack |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Mega ultra guba codec pakovi samo mogu sjebat cijelu stvar na računalu. Toliko puta je bilo govora o tome. Codeci ti_ne_trebaju da bi gledao filmove. Oni su samo za kodiranje. Za gledanje je dovoljan FF i MPC. Najbolja kombinacija, bez imalo straha za sranja koje naprave codec pakovi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
e sad pitanje... kako da postavim da mi media player classic uvijek otvara filmiće kad na njega kliknem u exploreru.. ? stavim ja open with, i stavim MPC, i Allways use... ali opet, zatvorim, kliknem na drugi filmić i opet ga otvara BSP... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
my computer - tools - folder options - file types nades extenziju koju oces i kazes joj s cim dase otvara, |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Aply i to je to.
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Mozhe se direktno u MPC-u. Options > Player > Formats A ako se dobro sjecham BsPlayer ima po defaultu ukljucheno automatsko dodjeljivanje ekstenzija po pokretanju pa onda provjeri i to.
![]() |
#21 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
u opcijama u bs playeru . file types select none i makni kvacicu sa register files at startup klite mega codeck pack . zakon . vrti sve! biras player ili bs ili clasic. i ne ! nepravi sranja , sam si odaberes codecke ili kodere zavisi sta hoces. lijepo te prilikom instalacije pita(i kaze da maknes sve codeke) dali zelis makniti taj i taj codeck ako nemaknes sve nemoj onda ni ocekivati da ti rade svi codeci kad imas tri ili vise za isti . na ciste windowse instaliras samo klite mega i nikad neces imati problema ni sa encodiranjem ni sa gledanjem filmova . sto puta sam vidio da ljudi pitaju8 zasto mi neradi ovaj prg dvd to divix bla bla . svi ti programi za encodiranje (dvd-divx,xvid ili obrnuto)rade samo su vam zdrkani codeci ili nemate potreban codeck . meni radi svi tj 95% programa. ako instalirate bs player. netreba vam direct vob sub ili iskljucite titlove u bs playeru . i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
EMP moderator
|
Upravo to je problem - što se stavlja sto paketa codeca i onda se međusobno pokolju. Kao što si rekao, bitno je staviti ih na sistem gdje prije nisu instalirani nikakvi codeci, tad radi kak treba. Recimo, ja si napravim image i sve instaliram osim tih codeca i drivera za grafu jer se to redovito updatea i kad izađe nova verzija navedenog, vratim image i opet na čisto instaliram.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|