![]() |
Bsplayer bez spywarea?
Jel ikako moguće instalirat bsplayer(1.41) bez whenusave smeča a da ne kupujem pro verziju?
Šteta šta su napravili od vrhunskog playera:grrr: |
Lime Wire... jako zanimljiv program......:D
|
Napravi isto što i ja: prebaci se na media player classic.
BTW meni je avast zblokirao instalaciju tog spywera, bsplayer se je dalje normalno instalirao... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Onda su nadogradili gada. Kažem ti media player classic je zakon. Podržava sve što i bsplayer, još i više.
|
Pa zašto moraš stavit baš najnoviju verziju kad i ove starije rade čist OK?
|
Citiraj:
Htio sam isprobat al sam osto kratkih rukava |
ako trebas pro verziju posalji mi pm
|
Citiraj:
|
To nisam probao...
|
Citiraj:
|
k-lite codec pack
|
Citiraj:
Mega ultra guba codec pakovi samo mogu sjebat cijelu stvar na računalu. Toliko puta je bilo govora o tome. Codeci ti_ne_trebaju da bi gledao filmove. Oni su samo za kodiranje. Za gledanje je dovoljan FF i MPC. Najbolja kombinacija, bez imalo straha za sranja koje naprave codec pakovi. |
Citiraj:
|
@Mrkonja
Version 1.00.811 Pro Odlično radi. Ako trebaš pomoć javi se. |
e sad pitanje...
kako da postavim da mi media player classic uvijek otvara filmiće kad na njega kliknem u exploreru.. ? stavim ja open with, i stavim MPC, i Allways use... ali opet, zatvorim, kliknem na drugi filmić i opet ga otvara BSP... |
my computer - tools - folder options - file types
nades extenziju koju oces i kazes joj s cim dase otvara, |
Citiraj:
Aply i to je to. |
Mozhe se direktno u MPC-u. Options > Player > Formats
A ako se dobro sjecham BsPlayer ima po defaultu ukljucheno automatsko dodjeljivanje ekstenzija po pokretanju pa onda provjeri i to. |
Citiraj:
|
u opcijama u bs playeru . file types select none i makni kvacicu sa register files at startup
klite mega codeck pack . zakon . vrti sve! biras player ili bs ili clasic. i ne ! nepravi sranja , sam si odaberes codecke ili kodere zavisi sta hoces. lijepo te prilikom instalacije pita(i kaze da maknes sve codeke) dali zelis makniti taj i taj codeck ako nemaknes sve nemoj onda ni ocekivati da ti rade svi codeci kad imas tri ili vise za isti . na ciste windowse instaliras samo klite mega i nikad neces imati problema ni sa encodiranjem ni sa gledanjem filmova . sto puta sam vidio da ljudi pitaju8 zasto mi neradi ovaj prg dvd to divix bla bla . svi ti programi za encodiranje (dvd-divx,xvid ili obrnuto)rade samo su vam zdrkani codeci ili nemate potreban codeck . meni radi svi tj 95% programa. ako instalirate bs player. netreba vam direct vob sub ili iskljucite titlove u bs playeru . i to je to :) |
Upravo to je problem - što se stavlja sto paketa codeca i onda se međusobno pokolju. Kao što si rekao, bitno je staviti ih na sistem gdje prije nisu instalirani nikakvi codeci, tad radi kak treba. Recimo, ja si napravim image i sve instaliram osim tih codeca i drivera za grafu jer se to redovito updatea i kad izađe nova verzija navedenog, vratim image i opet na čisto instaliram.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33. |