PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Bsplayer bez spywarea? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38444)

MRKONJA 30.04.2006. 21:18

Bsplayer bez spywarea?

Jel ikako moguće instalirat bsplayer(1.41) bez whenusave smeča a da ne kupujem pro verziju?
Šteta šta su napravili od vrhunskog playera:grrr:

buljo 30.04.2006. 21:19

Lime Wire... jako zanimljiv program......:D

Pomo 30.04.2006. 21:22

Napravi isto što i ja: prebaci se na media player classic.
BTW meni je avast zblokirao instalaciju tog spywera, bsplayer se je dalje normalno instalirao...

Facelessone 30.04.2006. 21:23

Citiraj:

Autor buljo
Lime Wire... jako zanimljiv program......:D

istina

MRKONJA 30.04.2006. 21:30

Citiraj:

Autor Pomo
BTW meni je avast zblokirao instalaciju tog spywera, bsplayer se je dalje normalno instalirao...

Instalira se on normalno ali kad ga pokrenem pokrene se prozor za reinstalaciju whenusave

Pomo 30.04.2006. 21:33

Onda su nadogradili gada. Kažem ti media player classic je zakon. Podržava sve što i bsplayer, još i više.

domy_os 30.04.2006. 21:44

Pa zašto moraš stavit baš najnoviju verziju kad i ove starije rade čist OK?

MRKONJA 30.04.2006. 21:50

Citiraj:

Autor domy_os

Znatiželj je ubila mačku:D
Htio sam isprobat al sam osto kratkih rukava

Virus7 30.04.2006. 22:01

ako trebas pro verziju posalji mi pm

Pomo 30.04.2006. 23:44

Citiraj:

Autor domy_os

Starije ne rade ok, a to ćeš saznat istog trenutka kad dobiješ neki .ogg ili .mkv sa titlovima u streamu. Nakon toga imaš 2 izbora: Zoom Player i Media Player Classic.

domy_os 01.05.2006. 00:55

To nisam probao...

Crais 01.05.2006. 01:45

Citiraj:

Autor Pomo

Ovo potpisujem, Media Player Classic - najjednostavniji player bez ikakvih sr*nja i bugova, playa - SVE.

4444josip4444 01.05.2006. 10:43

k-lite codec pack

tor 01.05.2006. 12:56

Citiraj:

Autor 4444josip4444
k-lite codec pack

Je, traktorska guma je isto dobar player.
Mega ultra guba codec pakovi samo mogu sjebat cijelu stvar na računalu. Toliko puta je bilo govora o tome. Codeci ti_ne_trebaju da bi gledao filmove. Oni su samo za kodiranje. Za gledanje je dovoljan FF i MPC. Najbolja kombinacija, bez imalo straha za sranja koje naprave codec pakovi.

Pomo 01.05.2006. 13:05

Citiraj:

Autor tor
Je, traktorska guma je isto dobar player.
Mega ultra guba codec pakovi samo mogu sjebat cijelu stvar na računalu. Toliko puta je bilo govora o tome. Codeci ti_ne_trebaju da bi gledao filmove. Oni su samo za kodiranje. Za gledanje je dovoljan FF i MPC. Najbolja kombinacija, bez imalo straha za sranja koje naprave codec pakovi.

Nisam htio komentirat jer nisam iprobao taj codec pack, ali komentar je : lol2 : .

Amdejac 01.05.2006. 13:33

@Mrkonja
Version 1.00.811 Pro
Odlično radi. Ako trebaš pomoć javi se.

Gabre 01.05.2006. 13:38

e sad pitanje...

kako da postavim da mi media player classic uvijek otvara filmiće kad na njega kliknem u exploreru.. ?
stavim ja open with, i stavim MPC, i Allways use...

ali opet, zatvorim, kliknem na drugi filmić i opet ga otvara BSP...

Hrvoje xyz 01.05.2006. 13:39

my computer - tools - folder options - file types

nades extenziju koju oces

i kazes joj s cim dase otvara,

Amdejac 01.05.2006. 13:43

Citiraj:

Autor Gabre
e sad pitanje...

kako da postavim da mi media player classic uvijek otvara filmiće kad na njega kliknem u exploreru.. ?
stavim ja open with, i stavim MPC, i Allways use...

ali opet, zatvorim, kliknem na drugi filmić i opet ga otvara BSP...

Desni klik na filmić, propertis, change i odabereš u čemu želiš da se otvara.
Aply i to je to.

Costa 01.05.2006. 19:57

Mozhe se direktno u MPC-u. Options > Player > Formats

A ako se dobro sjecham BsPlayer ima po defaultu ukljucheno automatsko dodjeljivanje ekstenzija po pokretanju pa onda provjeri i to.

tor 01.05.2006. 22:36

Citiraj:

Autor Costa
Mozhe se direktno u MPC-u. Options > Player > Formats

A ako se dobro sjecham BsPlayer ima po defaultu ukljucheno automatsko dodjeljivanje ekstenzija po pokretanju pa onda provjeri i to.

Je, to i je problem. Svaki put kod njegovog pokretanja on nanovo registrira te ekstenzije na sebe...

ramza2boss 05.05.2006. 14:28

u opcijama u bs playeru . file types select none i makni kvacicu sa register files at startup

klite mega codeck pack . zakon . vrti sve! biras player ili bs ili clasic.

i ne ! nepravi sranja , sam si odaberes codecke ili kodere zavisi sta hoces.

lijepo te prilikom instalacije pita(i kaze da maknes sve codeke) dali zelis makniti taj i taj codeck ako nemaknes sve nemoj onda ni ocekivati da ti rade svi codeci kad imas tri ili vise za isti . na ciste windowse instaliras samo klite mega
i nikad neces imati problema ni sa encodiranjem ni sa gledanjem filmova .
sto puta sam vidio da ljudi pitaju8 zasto mi neradi ovaj prg dvd to divix bla bla .
svi ti programi za encodiranje (dvd-divx,xvid ili obrnuto)rade samo su vam zdrkani codeci ili nemate potreban codeck .
meni radi svi tj 95% programa.

ako instalirate bs player. netreba vam direct vob sub ili iskljucite titlove u bs playeru . i to je to :)

domy_os 06.05.2006. 00:05

Upravo to je problem - što se stavlja sto paketa codeca i onda se međusobno pokolju. Kao što si rekao, bitno je staviti ih na sistem gdje prije nisu instalirani nikakvi codeci, tad radi kak treba. Recimo, ja si napravim image i sve instaliram osim tih codeca i drivera za grafu jer se to redovito updatea i kad izađe nova verzija navedenog, vratim image i opet na čisto instaliram.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33.