|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Hardware za Capturing
Novi sam na ovom forumu pa se ispričavam ako je ovakovih pitanja več bilo. Molim savjet oko Hardwarea za tzv. Capture. Zanima me snimanje videa sa VHS odnosno digitalnog satelitskog receivera. Da li je bolje imati grafičku karticu za video ulazom npr. Radeon 9200SE VIVO ili neku vanjski Capture uređaj koji se spaja preko USB2 ulaza npr Cameo Grabstr200. Do sada sam radio preko TV kartice KWorle BT878-RF Pro ali nisam zadovoljan sa kvaliteteom slike. Hvala
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa za to ti je nabolja neka AIW ATI-jevka. Ima u sebi TV tuner, jako dobar ako ne i najbolji. Nezna jedino kako stoji u usporedbi s novim Philipsovim chipom. Ali ti spominješ i digitalnu satelitsku. Neznam dali je već imaš kao zasebnu stvar ili tek planiraš. Ako je nemaš fino ubodeš Skystar II za nekih 500-ak kuna i to je zakon. VIVO se isto tako može iskoristiti za to, pogotovo ako već imaš rješenu digitalnu satelitsku. Finu si pukneš signal s TV-a i iskoristiš nešto od hrpe softwera za capture. BTW, dobro došao na forum ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Čuj ako ti netreba neka skupa real-time capture kartica, onda će ti biti dosta ili neki ulaz na ati grafuljama, ili neka kvalitetnija tv kartica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Dobro dosao na forum ![]() Ja bih se samo nadovezao da za digitalnu satelitsku radije nabavis SkyStar2 karticu za prijem digitalije na kompu. Rastura.
![]() |
#6 |
Moderator
|
A jeb'ga kasno je bilo. Ionako sad ima dvije potvrde ![]()
![]() |
#8 |
Moderator
|
LOL. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |