|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
DELL 2707 - kućište škripi
Dakle, 27" DELL ima jedan popriličan problem - kućište ekrana počne škripiti kada se ekran zagrijava i hladi. Kao da ekran nije dobro složen. Ista stvar se događa ako ga hladnog stisnem rukama, tj. kada stisnem prednju aluminijsku masku i stražnji plastični dio. Onda se čuje krc, krc, krc... Taj me dio ne smeta, ali me smeta kada usred rada ekran počne krckati kao da je nešto puklo u njemu... Jesu li takve pojave uobičajene za ekrane ove dijagonale? Jel ima tko kakva iskustva? Jel to OPET za reklamaciju :-( Pitam vas, a ne ljude na servisu, zato jer mi je zadnji put taj ekran na servisu zaglavio 3 tjedna :-( Hvala na bilo kakvoj (konkretnoj) pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Neznam bas jel normalno ![]() E sad mozda to zavisi i od sobne temperature ? Koliko drzis temp u sobi sad preko zime i dali je uvijek isto ili se smanjuje preko noci ???
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Napravi ovako. uzmi sarafciger i za pol kruga odvrni sarafe otraga. Mislim da ce ti to pomoc. Malo da ima lufta. Nebi vjerovao. Moj je zujao kad sam ga kupio i vec sam ga mislio zamjenit za drugi i onda mi to palo nekak na pamet. Samo odvrni MALO sarafe. 226bw sa S panelom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Jedini šarafi koje vidim su oni koji drže ruku ekrana i ekran. Nisam ni obratio pozornost da je veći dio stražnjeg dijela monitora od aluminija, dok su otvori za hlađenje od plastike. U principu, kompletna konstrukcija škripi, pogotovo onaj dio oko memory card čitaća - tamo prednji aluminijski dio malo čak i strši... Ma OK je to ekran, samo što zahtjeva svakodnevnu (više puta) kalibraciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Makar brijem da je to tak sa vecinom proizvodjaca. Lutrija cista. Inace imam frenda koj ima dva 206bw jedan do drugog. Jedan savrsen. Znas sta znaci savrsen nema trunke izbijanja. Onak super. A drugi koma. Odozdola do sredine valjda dolazi bleed.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
PRETVORITI SVAKI MONITOR U SAVRŠENI - HOW TO: http://www.krishnamoorthi.com/wp-con...per_1_1024.jpg set as wallpaper! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() hahahah 10k kn uffffff malooo jakooo jakooo punooo za hrvatske informaticare cak i profice.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|