Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.02.2008., 20:17   #151
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Nije stvar kak jako to djeluje ( kak si neko misli, ne... :wow popijem piksu toga i ko Hollywood Hogan sam ) Nego kad treba piti, ne pije se zabezveze.

Meni se pozna na 3 tjedna uzimanja proteina i kreatina, s tim da nedem u teretanu, nego treniram savate, i rezultati su više nego očiti .

Također to i ovsi od osobe do osobe, tj njenog metabolizma da li je ektomorf, mezomorf ili endomorf.

Whey i slično? Normalno da nastojim spriječiti katabolizam mišića, a za glutamin mi se ne daje 250kn za po kile, koju bi na svoju težinu potrošio za cca 1 - 1.5 tjedana.

Edit onda isto mislimo ^^

Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 23.02.2008. u 20:40.
Juggernaut je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2008., 20:31   #152
pimpinjon
Premium
Moj komp

pimpinjon's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Juggernaut Pregled postova
Nije stvar kak jako to djeluje ( kak si neko misli, ne... :wow popijem piksu toga i ko Hollywood Hogan sam ) Nego kad treba piti, ne pije se zabezveze.

Meni se pozna na 3 tjedna uzimanja proteina i kreatina, s tim da nedem u teretanu, nego treniram savate, i rezultati su više nego očiti .
to sam i želio reč. ljudi većinom neznaju se time pravilno koristit.
pimpinjon je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2008., 16:12   #153
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Za ručak:

bakina juhica ^^, fino mmmmmm + DIY fishburgeri ( recept dolje napišem ) + zelena salata + krumpir ( minimalno ulja )

Recept za fišburgere:

Treba nam: 3 konzerve tune , 100g riže, 2 cijela jaja, 4 bjelanjka , malo soli, papra, origano, te prezli ( krušne mrvice ).

Tunu izvadimo iz konzervi ( ako je u ulju jaako dobro ocijedimo ).

Rižu ( koju smo prethodno prokuhali i ocijedili ), pomiješamo s jajima i bjelanjcima te začinima. Postupno dodajemo tunu, te miješamo dok ne postignemo jednoliku smjesu. Dodajemo prezle po želji ( da se sve to skupa poveže ).

Oblikujemo kuglice, koje potom stisnemo između dlanova da dobijemo oblik pljeskavice.

Uzmemo teflonsku tavu, i pečemo na laganoj vatrici bez ulja. Uz dosta okretanja pljeskavica da ne zagore s jedne strane.

Warning 1: kuhinja nakon pečenja smrdi/miriši po ribama
Warning 2: ne peči na jakoj vatri

Ispade vam cca 16 pljeskavica koje potom možete odmah pojesti, ili zamrznuti i kasnije u mikrovalnoj podgrijati. Mogu se jesti s nekim raženim kruhom uz dodatak povrća ko hamburger

Bon appetit
Staro 24.02.2008., 16:38   #154
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Juggernaut Pregled postova
PWM => 30g wheya + 50g dekstroze + 5g kreatina
ovo bas i nije za zdravu hranu
rendula je online   Reply With Quote
Staro 24.02.2008., 16:42   #155
flajpan
.....
Moj komp

flajpan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Pozdrav svima!

Ja sam gore spomenuo jednu seriju proizvoda zdrave prehrane (Herbalife) - prije sam samo čuo za njih, a sad ih i koristim (kratko vrijeme). Imaju više programa prehrane prilagođene raznim ciljnim skupinama ljudi (aktivni sportaši s jedne strane, a s druge oni koji žele izgubiti na težini, ali zdravo - znači bez dijeta i izgladnjivanja pa sve do programa za dobivanje mase - za osobe sa poremećajima hranjenja).

Uglavnom, to mi je preporučila frendica koja trenira Taekwondo i ona je zadovoljna s tim već više od 2 godine.

Nije to neka žblj top-shop smršavite u 5 min hrana, nego pravi nutricionistički proizvod iza kojeg stoje prof. dr. David Heber, prof. Luigi Bratton, dr. Steve Henig i dobitnik Nobelove nagrade Louis Ignarro.

Evo, ako nekog zanima više o tome, može mi se javit na PM. - Hamm, Juggernaut?

Živjeli
flajpan je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2008., 17:03   #156
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
ovo bas i nije za zdravu hranu
Objasniti molim Argumentiraj

Ajde laički:

whey => proteini ( ilitiga bjelančevine ) od kojih je sve izgrađeno i potrebne su za izgrađivanje tijela, mišićne mase, itd... Bez njih nema izgradnje mišića i ostalih stvari za koje su potrebni ( nokti, kosa, organi, da ne nabrajam dalje... )

dekstroza => grođžani šećer. Dovoljno je reći da se koristi u medicini ( infuzija ). Podiže inzulin koji je FedEx našeg organizma. Nakon fizičke aktivnosti dok se potroše zalihe glikogena i sveg što smo imali, razina šećera u krvi je mala.

Tijelo počinje razgrađivati mišiće da bi se opskrbilo energijom, jer se prebacuje u tzv. "modus preživljavanja".

kreatin => monohidrat, služi za bolju sintezu proteina i da uvuće vodu u mišiće. Rezultat: veća hidratacija mišića, povećana sinteza proteina, povećanje mase i snage unosom vode u mišiće.

Prilikom odmora među rundi/vježbi/serija ( u mojem slučaju, pauzi od 1 minute između rundi ( 3minute )) izbacuje mliječnu kiselinu iz mišića i lakše je krenuti s serijama na protivnika u 2. rundi.

Ako jedeš crveno meso, onda si se gadno zakakio jer i ti dragi rendulo unosiš isto to, ali u manjim količinama i sporije dolazi u krvotok, jer je meso koliko znam kruti obrok, a ne tekući

Edit: ovu recepturu u pwm-u pije i Milos Sarcev, tj objasino je i zasto, samo što on za svoju težinu uzima daleko veće količine ( od 75 do 125g dekstroze ) uz to još i BCAA i glutamin.

Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 24.02.2008. u 17:38.
Staro 24.02.2008., 17:23   #157
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
dekstroza nije idealna jer dize inzulin u nebesa, a to nije bas tako super

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 11:50   #158
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Dali netko zna link za dobru vegetarijansku kuharicu, sa mnogo vrsta jela ?
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 12:49   #159
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
jugger sjebat ces organizam s toliko vode

ja umjesto dextroze pijem maltodextrin,u pwm whey od dymatize,maltodext. i 5gr glutamina

treniram već 3 godine,no po mjesec-dva,svejedno imam priličnih rezultata

najviše pretprošlo ljeto kad sam pio xpand s creatine ethyl esterom i jeo i po 1kg piletine (u obliku salame,mesa...) dnevno

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 01.03.2008. u 13:02.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 13:14   #160
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Hmmm da 9l je ipak "malo" previše. Ti sigurno ne iznojiš sav taj višak tekućine...I bubrezima zadaješ glavobolje
Mislim kako ti je krv zbog toga hipotonična a i hematokrit ti sigurno onda nije dobar. Ja bih smanjio konzumaciju vode za kojih 4-5l

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 13:16   #161
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Šta mislite o DM-ovom grožđanom šećeru u obliku bombona?
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 13:24   #162
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

neznam zasto ne mogu editirat svoj post,nesto forum zahebava

uglavnom,htio sam reć da svi vi konzumenti kreatina konzumirate i glutamin,jer u suprotnom kreatin samo ubrza razgradnju mišića nakon treninga,bez obzira na pwm koji "nosi" u mišićne ćelije,bez glutamina ćelije se razgrađuju

i sto se tice tog monohidrata,on je jako malo učinkovit,probajte cee od labrade
Staro 01.03.2008., 13:26   #163
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Emissary Pregled postova
Šta mislite o DM-ovom grožđanom šećeru u obliku bombona?
kad smo kod grožđanog šečera,puno je bolje uzet u prahu,osim ak ne misliš pokvariti zube

inače,obični kiki bomboni dokazano rade čuda

bilo kuda,kiki svuda
Staro 01.03.2008., 13:32   #164
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Hmmm da 9l je ipak "malo" previše. Ti sigurno ne iznojiš sav taj višak tekućine...I bubrezima zadaješ glavobolje
Mislim kako ti je krv zbog toga hipotonična a i hematokrit ti sigurno onda nije dobar. Ja bih smanjio konzumaciju vode za kojih 4-5l
slazem se

ako ti organizam vec traži kakvih 5-6 litara vode,sto je suludo,obavezno tu vodu prokuhaj na 100C pa kasnije ohladi,čak i onu kupovnu

ja popijem 5l max kad dušu vadim trenirajući,ali tu vodu prokuham jer u suprotnom zbog svojih sastojaka ovakvih/onakvih moze ostaviti posljedice prvenstveno na bubrege...posebno bubrege koje dodatno opterecujes neprirodnim,prebrzim apsorbiranjem proteina u organizmu

ja se nebi zajebavao
Staro 01.03.2008., 15:09   #165
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
kad smo kod grožđanog šečera,puno je bolje uzet u prahu,osim ak ne misliš pokvariti zube

inače,obični kiki bomboni dokazano rade čuda

bilo kuda,kiki svuda
Pa bomboni izgledaju isto ko šumeće tablete, odma se rastope. Na pakiranju piše da je preporučena doza 4 bombona dnevno, može li doć do kakvih problema ako se to kontinuirano prekoračuje?
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 15:50   #166
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Emissary Pregled postova
Pa bomboni izgledaju isto ko šumeće tablete, odma se rastope. Na pakiranju piše da je preporučena doza 4 bombona dnevno, može li doć do kakvih problema ako se to kontinuirano prekoračuje?
nema nikakvog problema,ne postoji overdose groždanim šečerom...može ti eventualno biti malo mučno ali moraš fakat dobrano pretjerat

no uz vodu,i to se da spriječit

ja sam traubenzucker iz dm dnevno 40-50gr pio,u 2 shake-a s whey-om i maltodextrinom

to ti je čisto za energiju,taj šečer

samo napomena,bomboni su preskupi...za 10kn dobiješ 50gr bombona ako se ne varam...a za 10-15 kn dobiješ to isto u količini od 500gr u šečeru,identičnu stvar
Staro 01.03.2008., 19:04   #167
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

još jedna stvar,vrlo bitna jer moze biti kobna po zdravlje...no vjerujem da ste svi zdravi,svejedno korisno je znati...ukoliko netko ima,nedo bog,nekakav tumor ili slično,pwm drastično ubrzava rast svih takvih anomalija u tijelu...i dobroćudnih/zloćudnih stanica...pa ako je netko i bolovao,nikako nebi smio to piti...svi znamo da nazalost,rijetko kad se u potpunosti istrijebi bolest,stanice tumora...
Staro 02.03.2008., 14:35   #168
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Vezano za sve te aditive, IMHO su velika glupost i otrov. Tvoje tijelo je tvoj hram i ne trebaju mu takva nja-sra...
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2008., 15:22   #169
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Fatal Error Pregled postova
Vezano za sve te aditive, IMHO su velika glupost i otrov. Tvoje tijelo je tvoj hram i ne trebaju mu takva nja-sra...
educiraj se malo o onom što komentiraš i što izjavljuješ

bjelančevine,ugljikohidrati (šečer!) i aminokiseline su otrov?kreatin je otrov?

ne,sve što ekipa pije su najčišći proteini najviše biološke vrijednosti!

ugljikohidrati također...tu se nema šta reć,šečeri

a kreatin,jesi li ikada dao mokraću na analizu i primjetio da je kreatin esencijalna materija koja je sastavni dio organizma,bez kojeg srce i mozak ne mogu funkcionirati?

aminokiseline ne trebam ni spominjat?još je njih preporučljivo uzimati u obliku suplemenata jer ih organizam nije u stanju proizvest,a s obzirom na kvalitetu namirnica,definitivno nedostaju svima,a bez dušika koje aminokiseline sadrže nemoguća je biosinteza stanica mišičnog tkiva,vezivanje peptida i proteina

ukratko,svi oni koji ih koriste samo drže do svog zdravlja i vlastite fizičke konstitucije

u moru nepravilne ishrane,nezdrave hrane i neurednog života,danas to nije moguće bez suplemenata koji nadoknađuju sve ono što se izgubilo tokom stoljeća gubljenjem kvalitete namirnica zbog zagađenja i nepovoljnih klimatskih uvjeta,a potrebe ljudskog organizma rastu

i jedno upozorenje,istina je da nisu svi proizvodi jednako kvalitetno obrađeni,pa samim time i ne djeluju jednako povoljno na organizam,ima na stotine proizvođača suplemenata i ja se držim samo njih 5-6,za koje sam siguran da su kvalitetni i priznati od strane svjetske zdravstvene organizacije,koje dokazano rade točno ono što našem tijelu treba...no,ni kod jeftinih proteina nema negativnih utjecaja već ih organizam samo "izbaci" u obliku,znamo čega već.No,bitno je da ne djeluju nepovoljno,već ih organizam uopće ne iskorištava.
Staro 02.03.2008., 15:29   #170
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ta nja-sra unosiš i kad jedeš svoj ručak tako da...Thoroughbred B je sve ostalo rekao...
Smatram kako su velika glupost i otrov anabolički steroidi (osim ako ti ih liječnik ne propiše), dok je ovo uredu

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2008., 15:45   #171
flajpan
.....
Moj komp

flajpan's Avatar

Citiraj:
aminokiseline ne trebam ni spominjat?još je njih preporučljivo uzimati u obliku suplemenata jer ih organizam nije u stanju proizvest,a s obzirom na kvalitetu namirnica,definitivno nedostaju svima,a bez dušika koje aminokiseline sadrže nemoguća je biosinteza stanica mišičnog tkiva,vezivanje peptida i proteina

ukratko,svi oni koji ih koriste samo drže do svog zdravlja i vlastite fizičke konstitucije

u moru nepravilne ishrane,nezdrave hrane i neurednog života,danas to nije moguće bez suplemenata koji nadoknađuju sve ono što se izgubilo tokom stoljeća gubljenjem kvalitete namirnica zbog zagađenja i nepovoljnih klimatskih uvjeta,a potrebe ljudskog organizma rastu
Slažem se s tobom u potpunosti - ja sam nedavno odlučio počet živjet zdravije nego dosad (i već vidim rezultate). Čak idem na edukacije i seminare o prehrani (nutricionisti).

Citiraj:
stotine proizvođača suplemenata i ja se držim samo njih 5-6,za koje sam siguran da su kvalitetni i priznati od strane svjetske zdravstvene organizacije
Onda si sigurno čuo za Herbalife - ostali vjerojatno nisu jer nisu uopće reagirali kad sam ih gore spomenuo. Mislim da je to jedna od vodećih nutricionističkih kompanija u svijetu, sa milijunima zadovoljnih korisnika.

Kad sam prvi put čuo za njih bio sam pomalo skeptičan -a kad sam vidio rezultate, nisam mogao vjerovati da se to može napraviti samo zdravom prehranom. Uglavnom, ako je bilo dobro za Natašu Vezmar-Novak, koja i danas koristi njihove proizvode kao i Filip Grgić, onda će biti dobro i za mene (i je!).

Imaju detaljno razrađene i prilagođene programe svima - onima koji žele izgubit i više ne vratiti kilograme, zatim za ljude sa raznim bolestima (a za 70% njih je uzrok nezdrava i kriva prehrana) i pogotovo za aktivne sportaše - čak LA Galaxy i David Beckham jedu/piju njihove proizvode.
Staro 02.03.2008., 15:50   #172
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor flajpan Pregled postova
Slažem se s tobom u potpunosti - ja sam nedavno odlučio počet živjet zdravije nego dosad (i već vidim rezultate). Čak idem na edukacije i seminare o prehrani (nutricionisti).

Onda si sigurno čuo za Herbalife - ostali vjerojatno nisu jer nisu uopće reagirali kad sam ih gore spomenuo. Mislim da je to jedna od vodećih nutricionističkih kompanija u svijetu, sa milijunima zadovoljnih korisnika.

Kad sam prvi put čuo za njih bio sam pomalo skeptičan -a kad sam vidio rezultate, nisam mogao vjerovati da se to može napraviti samo zdravom prehranom. Uglavnom, ako je bilo dobro za Natašu Vezmar-Novak, koja i danas koristi njihove proizvode kao i Filip Grgić, onda će biti dobro i za mene (i je!).

Imaju detaljno razrađene i prilagođene programe svima - onima koji žele izgubit i više ne vratiti kilograme, zatim za ljude sa raznim bolestima (a za 70% njih je uzrok nezdrava i kriva prehrana) i pogotovo za aktivne sportaše - čak LA Galaxy i David Beckham jedu/piju njihove proizvode.
Jesam,no ja koristim baš BB proizvode...Dymatize Elite Whey protein,Labrada Cee (creatine ethy ester),od inkospora maltodextrin,glutamin također od labrade....uglavnom,od svega što mi treba sam tražio u obliku najboljeg konačnog proizvoda...toga se držim već 3 godine,osim što je CEE došao na tržište prije cca 2g.eh da,aminokiseline također dymatize
Staro 02.03.2008., 15:58   #173
flajpan
.....
Moj komp

flajpan's Avatar

Citiraj:
Jesam,no ja koristim baš BB proizvode...Dymatize Elite Whey protein,Labrada Cee (creatine ethy ester),od inkospora maltodextrin,glutamin također od labrade....uglavnom,od svega što mi treba sam tražio u obliku najboljeg konačnog proizvoda...toga se držim već 3 godine,osim što je CEE došao na tržište prije cca 2g.eh da,aminokiseline također dymatize
Ma ok, ali ako bi htio možda probati, mogu te odvest da ti naprave program - ja ti sad ne bih želio napamet govoriti što i kako jer ne ide to samo tako. Ovi sportaši s kojima sam ja razgovarao najviše govore o jako brzom oporavku nakon treninga, kako imaju više energije itd.

Ali ako si zadovoljan s ovim i zdrav si, ok
Staro 02.03.2008., 16:00   #174
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Ja koristim samo pro.nutrition, jer su njihovi završni produkti kvalitetni, nema cheatanja kao kod ostalih proizvođača, cijene su im ok, i analize su pokazale da sastav na kutiji ( etiketa ) odgovara sastavu unutra.

Primjerice Iso Whey od BioTecha je 81% ( je my ass ), on je ubiti 65%, a proizvođač stavi da je 81%. Dok kod pro.nutritiona na kantici lijepo piše: 78 - 76g proteina na 100g praha ( minimalno 75g ), i analiza ( neovisna naravno ) je dala rezultat od 76%. A analiza biotecha gorenavedenih 65%.

Valja istaknuti da su borbu počeli voditi s Dymatize-om i Labradom; da se dobije dojam o kvaliteti proizvoda.

Btw, koristim ono osnovno koliko mi financije dopuštaju, one minimalne količine koje treba tijelo da se oporavi nakon treninga,

Whey, kreatin, dekstrozu, kreatin budem malo pojačao, jer je uskoro natjecanje
Naravno da bi bilo napredka treba opako srediti prehranu .
Staro 02.03.2008., 16:19   #175
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

da se mene pita, prvo opako sredit prehranu, onda preci na suplemente... žali bože novaca i svega, ako navečer ubiješ masnu pizzu ili hamburger...

Abit IS7-E + TR NB-1

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Staro 02.03.2008., 16:28   #176
flajpan
.....
Moj komp

flajpan's Avatar

Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
da se mene pita, prvo opako sredit prehranu, onda preci na suplemente... žali bože novaca i svega, ako navečer ubiješ masnu pizzu ili hamburger...
To svakako.

Samo da kažem ugrubo: HL za one koji mršave ima zamjenu za doručak i večeru (shake + biljne komprese) - dobije se dovoljno proteina, vlakana i vitamina (onoliko koliko organizmu treba).

A sportaši ga uzimaju kao dodatak jer njima treba veća količina proteina i ostalih nutrijenata.

@Juggernaut - i ja sam se raspitao o količini vode i kad sam spomenuo da piješ 9l (kad treniraš) rekli su mi smjesta ga dovedi ovamo - hoće reći: previše, trebao bi smanjiti.
Staro 02.03.2008., 17:10   #177
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Smile

Budem, bez brige , nije to tak svaki dan, jednom na 2 mjeseca možda

Ujutro popijem pola litre, i do ručka lagano pijauckam ostalih pola litre, nakon ručka litra i pol, navečer pola litre do litra ( normalni dan ).

dok je trening u klubu je 2.5l + na nomalni dan, a dok smo na stadionu ( još teži ) onda je 3litre minimum, jer tijelo traži, nebrem prekuhat , trčimo 30 - 40minuta, nakon toga svi padaju na pod ( od izmorenosti ).

Jednom mjesečno cheatam što se prehrane tiče ; danas cijeli dan lagano jedem eurokrem sa žlicom ^^ ( jer je cheating day )
Staro 02.03.2008., 17:24   #178
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

40minuta trcanja i svi padaju? NHF ali to je meni jučer bilo zagrijavanje prije treninga...

šta bi bilo da morate 2h, 2:30h trcat??? popili 10L vode?

Abit IS7-E + TR NB-1

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Staro 02.03.2008., 17:28   #179
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Puni do srednji sprint , maksimum koliko ide. Možda se vremenski ne čini puno, al dok smo vani i trčiš po stazi od 800m izgubiš pojam koliko si krugova napravio .

Edit: pa nije trening samo trčanje 40minuta , trening u pravilu traje 1.5h do 2.5h zavisi kakav je dan.
Ne piju svi vodu tolko kolko ja, neki ne pojpiju ni kapi, niti se oznoje pretjerano, dok drugi se oznoje ko stoka, a ne popiju vode.
Zavisi od metabolizma do metabolizma. Recimo ja se sad znojim a ništa ne radim, tu i tamo počistim sobu u razmaku od pol sata, i to čistim 5 minuta ( jer mi se neda ); imam fleke pod pazuhom i laganu fleku na leđima, prozor otvoren napola.

Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 02.03.2008. u 17:53.
Staro 02.03.2008., 17:36   #180
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

meni se samo cini da je vama kondicija slaba... 3l tekucine u 40minuta, to ne iznojis van pa da je +50C vani... svakih 15-20min uzmes koji gut i to mora stimat... na ovakvim napornim treninzima, zadnje sta pomisljam je da popijem 3L vode... izrigao bi dusu na licu mjesta...

Abit IS7-E + TR NB-1

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno