|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mysterija (bez lemilice ;))
Jučer pokrenuo ja Prime i čujem ja kako mi se disk 2 puta prestao vrtit. Nakon toga sve u redu. Popodne snimao 10 CDa Jackassa (3 sezone) i kad na jedanput cijeli se komp zblesi. Hard-reset i čujem opet kako mi se disk pali i gasi par puta i napiše mi BOOT DISK FAILURE.... Ugasim ja komp i malo jače uštekam napajanja i IDE kablove (2 diska i 2 optička), upalim, počne učitavat XP i kad bi se trebao pokazat Welcome komp mi se resetria i tako svaki put, ne želi uć niti u safe mod. Na kraju sam morao reinstalirat XP. Ne bi to meni smetalo da to nije jedna velika ironija. Naime Prekjućer sam formatirao C: i instalirao XP nakon više od 6 mjeseci, a za to vrijeme sam promijenio 3 matične ploče (2 različita chipseta... kad sam promjenio chipset sam MORAO reinstalirat XP, ali bez ikakvog formata nego samo u isti dir), 3 procesora (2.4C (moj) ,2.4C (od Masnog), 2.4B (moj), 5 grafičkih (1 Gforce 4600, 4 9800SE) i 2 vrste memorije (Corsair i TwinMOS). Ne smeta to meni šta sam 2 dana formatirao C: 2 puta (formatiravao sam ja to i češće), nego zašto se to nije desilo 2 dana ranije ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
4 9800se? jebote led ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Mysterija (bez lemilice ;))
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
|
Ne znam ja šta plačam, ali sad radi normalno. Valjda se disk "zagrcnuo" kad se palio i gasio, pa sjebao neku datoteku. Još jedna zanimljivost je da kad sam išao reinstalirat XP, pa u dijelu kad biraš particiju, C: nije imao Label niti fat verziju. Pisalo je Unknown partition :confused:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ako se ne varam, rijec je o maxtorovom 120 gb disku 8 mb cache i 7200rpm ![]() takav imam i ja:clap: e,sad, imo sam i ja jedan cudan slucaj naime, uslijed preforsiranog overclockinga (bas sam klao komp ![]() pogledam u biosu i pod primary master nema nista:confused: :confused: ugasim komp, upalim i opet isto:confused: opet ga ugasim i ostavim da se malo ohladi, provjerim kablove na disku i nakon nekih 15 min upalim i sve ok ![]() to se vise nikad nije ponovilo(za sad):burn: ko je ovdje lud ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
pa izgleda Maxtor.... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
|
Maxtor mi je Slave. To se desilo na WDu od 60GB Ko je sad lud???
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() svejedno, slično sranje se i meni odigralo, nema veze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ako imaš veliki FSB(a imaš ![]() A možda ti i disk krepava, ovo kada ne prepoznaje particiju ili cijeli disk, ne zvuči baš zdravo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
|
Lockan je AGP i PCI. Mislim da je samo bilo do kablovajer sam prije par dana stavljao ploču. Nadam se da će crknut, ali ne prije nego što sve no kopiram, pa da si ubodem 2 SATA diska na RAID 0
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stoka
Datum registracije: Dec 2003
|
Mom se frendu znao ugasit/upalit hdd iz čista mira (wd 800bb) I onda neki put plavi ekran (u xp-u). I kad je promjenio kabele IDE kablove više mu se ne događa!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|