|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
HighScoringBitch
Datum registracije: Jan 2004
|
s kojim programom mogu lagano skidat titlove s dvd-a??? napravio sam x vid iz dvda ali još trebam titlove izripat...neznam kako! ne želim mijenjat titlove...kao u nekim programima..samo ih skinut u *.*.sub ili *.*.txt pomagajte!!!!:confused:
|
|
|
#2 |
|
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
novi si ovdje pa ti ovo nećemo uzeti za zlo. dobro je pitanje ali dajte ljudi to malo suptilnije izvodite. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Skidanje titlova s DVD-a
Citiraj:
Ovdje imas jedno kratko uputstvo ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Vobsub sve automatski napravi
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
A vidi stvarno krivo skuzil post! . onda Subrip ali biti ce zezancije sa mnogim slovima tipa "I" ili "l". i sl. stvarni al malo strpljenja i eto. ja odustao od njega samo zato kaj rucno kasnije moras prepravljat ali zato vobsub jesdnostavno to rijesi.
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
__________________ |
|
|
#9 | |
|
Premium
|
Citiraj:
.
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Ili sam ja naletio na maratonske.Ako je kvalitetan izvor onda i nema toliko problema ali zna biti svega ![]() EDIT: Zaljepit titlove u film? NEEEEEE ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
HighScoringBitch
|
stvar je u tome šta sam ja već pokušao s tim subRipom ali je programčić naporan...treabaš svaku rečenicu ponovo napisat...dosadno za poludit... pokušat ću s drugim program... by the way...tnx!
|
|
|
#12 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
|
|
|
|
#13 |
|
Premium
|
E sad sam se sjetil zake su ti titlovi tak veliki ispali. ti si vjerojatno sve jezike stremao pa su zato tak veliki ispali takvi mogu biti i 50 mb. ali ak oznacis samo Hrvatski onda ti za film 3h sa brbljanjem max 5 mb. prosjek je nekih 3 mb. A zake ne titlove na film? pa skoro isti vrag!
|
|
|
#14 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao prvo totalni je grijeh ljepiti filmove na film. Nema više fonta, položaja, boje itd...Subripom napravim posao kak kaže Costa za par minuta, + u hr word na spell chek i gotovo. Gade mi se titlovi skidani s neta koji imaju grešaka, nebuloza, kasne žure....ma ono. Kaj se tiče ostatka priče ima on dosta opcija, za promjeniti "1" i ostalih tričarija u I itd... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Premium
|
E sad kad si spomenuo Tor jel bi mi mogao na mail poslati file u kojemu je u wordu spelling za hrv. jezik. Kaj se tice ljepljenja titlova pa ja si ih prije nariktam kak mi pase pa vise nemam sa time glavobolja uvjek su tu i ciao.
|
|
|
#16 |
|
HighScoringBitch
|
znači netrebam sve rečenice i sva slova ispisat???
|
|
|
#17 | |
|
Administrator
|
Citiraj:
Blade, imam HR verziju officea i nemam ni pojma jer se to negdje može izvuči:confused: Nikad mi ni nije palo na pamet, ak znaš kako i gdje javi pa ti dam... Baš mi se i neda kopati sada za tim. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Napomena za Vobsub! I u njemu možeš dobiti tekstualne titlove, a ne samo onako kako je na DVD-u. Prvo ripaš titl na disk, a onda ga otvoriš u Vobsub-u i sačuvaš kao npr. MDVD format. Za ripanje titla koristim Robot4Rip + Vobsub. Možeš naći više o tome naDoom9
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
To ti se radi medom OCR-a (optical character recognition). Iz slike metodom raspoznavanja boja i sta ti ja znam cega dobijes tekst. Kako software ne moze 100% prepoznati svaki znak jer su titlovi drugaciji radio svadbu ti ili frend onda moras pomoci programu tako sto mu govoris sto vidi.Aj'd mi posalji jeda na mail. Ali samo ako je ispod 100KB ![]() Bl@de, usput mi i ti posalji svoj mail ![]()
|
|
|
|
#20 |
|
HighScoringBitch
|
hvala dečki,skužio sam sub rip...ustvari,to je ful jednostavan program,utipkaš sva slova i znakove koja te trazi 1. pt i sejvaš ih kao file za drugi put kad ripaš titlove... !!! usput..za informacije...evo vama jedne "sličice" uživajte ![]() edited by gpremec
Vertel Athlon64 3200+,@2.31ghz asus k8n-e nforce3 ddr glan sata seagate 200giga,7200rpm 1024mb ddr,400mhz viper big tower,3fans Samsung LCD 17" creative labs 5.1 zvučn. Zadnje izmijenjeno od: gpremec. 25.01.2004. u 09:57. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#23 | |
|
matroxfanatic
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#26 |
|
Lika u mom srcu
|
Jel ima tko od vas da studira slučajno ekonomiju, osim Sky-a, pa da se nađemo u kefi, i da popričamo o ovakvim stvarima? trebam neka uputstva o kojima se ovdje naravno ne smije pričati... ili na mail ili slično... tko je najupućeniji? |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|