|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Nastaviti ćeš i dalje skidati jerbo tu nećeš neko vrijeme zalaziti... ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Tornneti.... ![]()
Macbook Pro Unibody 15.4", 2.4GHz, 4GB DDR3, 9400M+9600GT, 250GB iPhone 4 16GB Logitech Z5500, G-Drive Mobile 500GB, Canon LBP-3010, Logitech HUB Premium, Apple Magic Mouse, Apple Remote, Apple Airport Express, Terratec Cinergy DT USB XS Diversity, Tucano Second Skin Samsung LE-32 B530 P7 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Predlažem da mjerodavni slože torent sa pravilima foruma, kad se skida - nek se skida ! ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
meni jos uvijek nije jasno zasto su torrenti tabu na forumu? jedan od hrpe svijetlih primjera: Gameupdates µTorrent |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Linux distre se skidaju preko torrenta, npr. Beta verzije Windows Viste isto je bilo preporučeno skidat preko torrenta od strane MS-a. Nije torrent samo "ilegala", a ako ovi sa Pyrate Bay-a dobiju državu prema njihovom više neće ni postojat ilegalno . |
|
|
|
|
|
#9 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
u torent u nekako mi je torrentspy najbolji ...
|
|
|
#10 |
|
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
tko je rekao da su torrenti ilegala? ili da trebaju biti tabu tema na ovom forumu? pročitajte pravila. dali se igdje spominje da razgovor o torrentima nije dozvoljen? pogledajte na popis voditelja foruma. zatim tražite postove od njih (nas) sa ključnom riječi "torrent". na taj način možete pronaći informaciju.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
utorrent mi radi sasvim ok
|
|
|
#13 |
|
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
i Tornneti da nisu mozda Fornetti Meni je također dobar /censored by admin/ zbog preglednosti, a i /censored by admin/ je ok. Što se tiče klijenta - u početku sam koristio BitComet, a kasnije utorrent. Azureus mi je uvijek javljao onu gresku nat/firewall - pokusavao sam to rijesiti i na kraju odustao od njega, mada kazu da je jedan od najboljih ako ne i najbolji bitorrent klijent. Zadnje izmijenjeno od: horza. 08.06.2007. u 20:03. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
/censored by admin/ za pretraživanje torrenta a utorrent za download! Zadnje izmijenjeno od: horza. 08.06.2007. u 20:04. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
napomena: jedno su torrenti, klijenti za njihovo korištenje i tehnologija kao takva. u tome nema ništa lošega, štoviše fenomenalno je. ali torrent trackeri koji omogućavaju, dozvoljavaju, pa čak i podržavaju ilegalnu razmjenu sadržaja su sasvim drugi par opanaka.
|
|
|
#17 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a tema kao takva nema baš smisla, jer već ima nekoliko tema u svezi torrenta... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
|
#19 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
i meni uTorrent (cak in na Linuxu) |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
evo dobar prog za pretrazivanje torrent linkova http://www.p2plife.com/forums/Offici...Page-t334.html
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
|
|
|
|
|
#23 |
|
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
nigdje ne piše što čovjek skida, pa mu ni ne možete prijettii pravilima .. vjerujem da su knjige besplatne...bitcomet radi dobro, posebno kad ga podesiš amlo bolje.. kažu da je azerus (ako se tak piše) isto dobar, ali ako daš veći upload. sa bitcometom možeš 100% skidati, 0% slati. zato je dobar. P.S. znam da neke nerviraju ljudi koji ne uplodaju, ali kakvo je stanje u Hr što se tiće neta sasvim razumno... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|