![]() |
Tornneti
Auzerius,BitComet,BitTornado,BitLord
nekako mi najbrzi BitComet vasa iskustva skidam preko demonoida vi? |
Nastaviti ćeš i dalje skidati jerbo tu nećeš neko vrijeme zalaziti...
:dobar: :banned: |
Citiraj:
jesi li razmislio o skidanju pravila foruma :fiju: |
Tornneti.... :lol2:
|
Predlažem da mjerodavni slože torent sa pravilima foruma, kad se skida - nek se skida ! :D
|
meni jos uvijek nije jasno zasto su torrenti tabu na forumu?
jedan od hrpe svijetlih primjera: Gameupdates µTorrent |
Citiraj:
|
Linux distre se skidaju preko torrenta, npr. Beta verzije Windows Viste isto je bilo preporučeno skidat preko torrenta od strane MS-a. Nije torrent samo "ilegala", a ako ovi sa Pyrate Bay-a dobiju državu prema njihovom više neće ni postojat ilegalno :D.
|
u torent u nekako mi je torrentspy najbolji ...
|
tko je rekao da su torrenti ilegala? ili da trebaju biti tabu tema na ovom forumu? pročitajte pravila. dali se igdje spominje da razgovor o torrentima nije dozvoljen? pogledajte na popis voditelja foruma. zatim tražite postove od njih (nas) sa ključnom riječi "torrent". na taj način možete pronaći informaciju.
|
utorrent mi radi sasvim ok
|
utorrent,i to jos portable verzija. Juri mali ko lud, dok imam prometa.....
|
Citiraj:
Meni je također dobar /censored by admin/ zbog preglednosti, a i /censored by admin/ je ok. Što se tiče klijenta - u početku sam koristio BitComet, a kasnije utorrent. Azureus mi je uvijek javljao onu gresku nat/firewall - pokusavao sam to rijesiti i na kraju odustao od njega, mada kazu da je jedan od najboljih ako ne i najbolji bitorrent klijent. |
/censored by admin/ za pretraživanje torrenta a utorrent za download!
|
uTorrent :)
Edit: :chears: |
napomena: jedno su torrenti, klijenti za njihovo korištenje i tehnologija kao takva. u tome nema ništa lošega, štoviše fenomenalno je. ali torrent trackeri koji omogućavaju, dozvoljavaju, pa čak i podržavaju ilegalnu razmjenu sadržaja su sasvim drugi par opanaka.
|
a tema kao takva nema baš smisla, jer već ima nekoliko tema u svezi torrenta...
|
Citiraj:
Al kad se već pita, onda µTorrent, meni osobno najdraži. |
i meni uTorrent (cak in na Linuxu)
|
flashget
|
evo dobar prog za pretrazivanje torrent linkova
http://www.p2plife.com/forums/Offici...Page-t334.html |
koristim bitcomet i sasvim mi je ok.
probala sam koristiti utorrent ali mi je prekompliciran :rolleyes: |
Citiraj:
naravno, uTorrent - malen, stabilan i pouzdan :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
nigdje ne piše što čovjek skida, pa mu ni ne možete prijettii pravilima :D.. vjerujem da su knjige besplatne...
bitcomet radi dobro, posebno kad ga podesiš amlo bolje.. kažu da je azerus (ako se tak piše) isto dobar, ali ako daš veći upload. sa bitcometom možeš 100% skidati, 0% slati. zato je dobar. P.S. znam da neke nerviraju ljudi koji ne uplodaju, ali kakvo je stanje u Hr što se tiće neta sasvim razumno... |
Citiraj:
:kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:57. |