|
![]() |
#31 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Hehe vuco, tesko je 2 banane uspoređivati sa proteinskim shake-om. Nakon treninga uzimat whey (po mogucnosti izolat ili hidroizolat), obavezno mijesati sa vodom, ne sa mlijekom jer brutalno usporava apsorpciju proteina, onda kada je najpotrebnije kada su misici iscrpljeni od treninga. Apsorbcija wheya si jos ubrzava necime(cista glukoza najjcesce) sto ima visok GI (glikemijski indeks) znaci podize inzulin u krvi kako be se jos brze sve apsorbiralo. Što se tiče treninga, ovisi koji rezultat želimo...Da li radimo na masi ili na definiciji, definicija je skidanje masnih naslaga kako bi se bolje vidjeli mišići ispod, ali valjda napomenuti da se i mišići pritom gube na masi. Trenutno radim na masi, znači točno određen trening koje se mišićne skupine rade i u koliko ponavljanja. To je cijela znanost, mogao bi pisat o tome sad ne znam koliko ali ako vas nesto zanima samo pitajte. I meni su neke stvari bljutave, bože moj, rezultati su tu pa se čovjek motivira. Ko da se meni stalno jede posni sir :S Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 18.05.2007. u 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Joooooj kakva dijeta da bi održao tijelesnu težinu koju bi želio. Ma ja nemrem niti jedan dan bez mesa onako mi ide raspored... PON>pršut, majoneza, sir u listićima>doručak >picek sa rižom i ostali prilozi>ručak >čokolade/kekse pol litre mijeka>večera UT>mortadela, majoneza, sir u listićima>doručak >svinjsko meso u saftu i ostali prilozi>ručak >čokolade/kekse pol litre mijeka>večera TEREANA prek FAKS-a ![]() SRI>kuhana šunka...>doručak >svinjsko meso pohano...>ručak >čokolade/kekse pol litre mijeka>večera ČET i PET>pršut, majoneza, sir u listićima>doručak >...itd TERETANA prek FAKS-a SUB>...mortadela... >ražnjići/čevapi/pljeskavice uglavnom nešto na roštilju obaveznio>ručak >... NED>...prušut... >pečeni zec...>ručak >... I nemam problema sa težinom zadnje dvije brojke kod visine je ista ko i kod težine tak da sam posve zadovoljan sa sobom ipak moram nećemu ličiti, a ne da izgledam ko slamka/trijeska ili kako bi neki rekli ko bakalar. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#38 | |||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Ja se slažem s tobom u potpunosti da se treba fizički nećime baviti, čak i uz normalnu hranu ti možeš ostati u dobroj formi. Citiraj:
![]() Sve ovisi što je osobi cilj - neka općenita kondicija ili nabijanje mase na određenom djelu tijela. Naravno da ako imaš 60kg, a 180cm visine da ne buš radio kružni već podizao masu. Citiraj:
A što se tiče treninga, 2 dnevno sigurno ima, a i vjerujem da ide i u teretanu. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#40 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tip griješi totalno. Čim poŽdere ide bežat okolo i sve ode...treba prvo nabit 10 kila pa skinut 5 ![]() Trebate vidjet kakve sve mješine beže za loptom u lizi veterana-ne bi čovjek vjerovao...
![]() |
#43 | |
Moderator
|
Citiraj:
Tko hoče dobiti ni masi neka se obrati meni ili Jelcu. I trčal bude ko zec. Uvjek me iznova inenade sportaši (profesionalci), paze kaj jedu da nebi ovo ili ono. Pogledaj ekipu iz Lučkoga ili interventnu. Dečki jedu sve od reda, kakvi šejkovi i ostala s..., a šta se tiče snage, izdržljivosti i trčanja bolji su od 50% sportaša iako to rade za običnu radničku plaču. I SUMO borci su sportaši. ![]()
![]() |
![]() |
#44 | ||
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Ujutro obavezno neke jace ugljikohidrate (obicno zobene pahuljice za milijekom + whey), pod odmorom u skoli obavezno 10 dag pilećih prsa + ingegralno pecivo + yogurt, i to je uglavnom to što mi je uvijek isto. Kad dođem iz škole (14h) uobičajeno losos ili tuna, piletina, bijelo meso (od mesa što već uleti, bitno da je meso ![]() Nije sve tako striktno, napravi koj puta mama i neko "pravo" jelo, pa nisam lud da to ne jedem samo pazim na količinu jerbo mogu jest dok mi se da žvakat ![]() Citiraj:
I naravno pazi što jedeš, smanjit količinu, izbacit zasićene masti, obavezno konzumirat omega3 masne kiseline, izbacit tzv "prazne kalorije" smeća tipa čipsevi,coca-cola itd... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
zelis rec da decki iz interventne ili luckoga nikad nisu bili u teretani i trenirali nekaj? e sad da imaju i snagu i izdrzljivost i jos da mogu trcat..... i sumo borci su sportasi, samo zive do 40 god max |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Moderator
|
Da, da to se vidi u našoj 1. HNL kakvi su profesionalci. Za te pare bih trčao paso travu glumeći kosilicu, a oni nemogu 2 puta pretrčat po igralištu. Zato se i događa da ih šljakeri koji rade za 2500 kn pobjede (Naftaš, Dugo Selo i dr.) Citiraj:
A teretana im je za stolom i šankom nakon Sljemena. ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Zdrava Hrana? Ok ovo kaj se tu spominje je nemasno, ali piramida zdrave prehrane se ne sastoji od 70% proteina ![]() Voce? Povrce? Kuhano? Jao si vama ak vam Visage navrati 'vu topic... sreca pa nema volje...
![]() |
#48 |
Moderator
|
Bit zdrave hrane je jesti umjereno sve. Od previše jela dobijete salo. A i svaki zalogj više širi želudac i možete svakim obrokom sve više pojesti. Umjerena kombinacija hrane zove se ČUŠPAJZ. ![]() Tu imate žitarice, povrće i meso. Krenimo redom: Mahune na čušpajz sa suhim kobasicama Kiselo zelje sa svinjskim kožicama Mlado zelje sa paradajzom, grahom i jegerom Vojnički grah (sa komadima suhog mesa) Sarma Filana paprika Plučica na kiselo, sa krumpirom Špek fileki Kelj na čušpajz Grah sa žutom mrkvom i makaronima Poriluk sa krumpirom Vinski gulaš Pileči paprikaš Sva ova jela su začinjena ajmpremom (prepečeno brašno na svinjskoj masti s dodatkom crvene paprike ili češnjaka). Uz to najbolje ide polubijeli kruh, kukuruzni ili sl. Uz hranu poslužiti domaće vino. Sutra nastavljamo sa drugim starinskim receptima
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
nekad se zna dogodit da ti neide i neide, da ga j***s neide ma kaj god ti radio, a ovog drugog kenja, sve kaj zeli moze, kolko puta mi se znalo dogodit da riknem od nekog lodera...al jbg to je sport nemoj pomislit da ja branim nase nogometase daleko od toga al ti pokusavam objasnit kak je to kad nije tvoj dan a igras s nekim puno losijim od sebe interesantno bi mi bilo pogledat tekmu kad je dinamo u punoj spremi pa da igra sa dugim selom "ko tele kod mesara...." aha i od toga kaj trce sa 15 kg opreme im se razvije trokut onak, i podlaktica i prsa..... ne zive oni tak kak ti mislis i ja kad si na cucanj natovarim 125 kg poslje mislim da hodam samo na vrscima noznih prstiju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Istina, ali smo govorili o hipertrofiji pa ajde...Proteini su najteže razgradive tvari te opterećuju bubrege i jetru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
da je samo u pitanju posni sir,to bi bilo dobro,sta sve jedu ti profi bilderi...smuci mi se...znam jednog koji prije spavanja onak mazne 8 bjeljanjaka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() @Luxor, da ja sad ne pišem eseje, tu ti je sve jako fino objašnjeno. Kreni redom ![]() http://forum.teretana.net/viewforum....ca5745fe4f9e1b |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#59 |
Džabe si krečio!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
|
Citiraj:
2. ja sam zadovoljan misicnom masom, plocke, bicepsi, ramena, sam imam naslijedni ''slauf'' oko pasa koji nece nikak dolje 3. da cudno, lagan sam ali ne vidi se bas na meni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|