|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
[UPDATE] Moja beba, "Božični projekt"
Evo, nakon pada na Grobniku sa original plastikama, odlučio sam nabaviti zamjenske za male pare i još neke dodatne dijelove. Slike se mogu naći na sljedećem linku: www.losinj.com/davor/plastike/ Za druge slike posjetite link u mom sigu iako te nisu najaktualnije. Ima još nekih slika ako se vratite direktorij u nazad... Za dodatne informacije ako vas zanimaju pitajte... Samo sam se htio pohvaliti da mi se projekt bliži kraju i ostaje mi još par sitnica i farbanje...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.04.2007. u 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
čiji je to suzuki ? za koliko prodaješ ??? ![]() cool izgleda ova hondica sad, meni je ljepša nego prije ! ali sukac je glavni u garaži nema veze što je 750 ccm... bome pošteno si se razbio... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
|
To mi je od frenda... On još nije pao ![]() Honda izgleda isto kao i prije osim što nema napred rupu za far i odmah joj daje drugačiji look. Imam žuto-crno odijelo i žutu kacigu, pa mislim da ću i žuto-crno pofarbat... Suzi fali još 250 kubika da bi se meni dopala ![]() edit: nisu to slike kako sam se razbio. Da vratim nazad dijelove od originala, nebi niti skužio da sam pao. Sve sam nabavio original, ali sam sada nabavio i zamjenske plastike sa prednjim košem od carbona, da ako slučajno opet padnem, šteta bude minimalna. To mu je "roba" samo za po stazi
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
a reko kad mjenjaš plastike očito si ih razbio. kad završiš sa farbanjem stavi slike, zanima me, ok ti je kombinacija boja ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
Ovisi o vozaču... A i imam poboljšanja kojima pošteno biježim suzi koja je "stock" za sada... Plastike sam "zdrobio" i kupio nove... Nije mi prvi put da sam pao, nažalost, a niti prvi motor sa kojim sa pao... Moram najprije u Rijeku kupit boju, pa se bacit na farbanje, a što je još najvažnije, moramo plastificirati nosače za leču jer je ona rupa na prednjoj masci namjenjena tome...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sto da napisem ?!
|
http://www.imagesforme.com/images/9801govno.jpg evo ti jedna slika da razmisliš o ... ![]() PS. pozdravi frenda i ugledaj se na njega ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Ružni auspusi na novoj suzi 1000, kao i na staroj... Nemam ništa protiv Suze jer sam ja htio kupit k5 1000, ali pošto imam 2m nije mi pasao položaj sjedenja...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
nemam ni ja ništa protiv ijednog motora, malo se šalim. meni je super sjedit na apriliji RSV mille iz 2006. ali mi je Suzuki nekako ispred svih. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
Šta imaš mille ili? Ja sam mislio kupit factory, ali nakon testne vožnje odlučio sam se za cbra
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
oho, znači sprema se za novu sezonu ![]() ![]() neka neka, lipo to zgleda... obavezno slike kad finis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
od LemilicE
|
Pa nije tako hladno za vozit, a nismo oko Rijeke da non stop pada kiša
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ex-Gastarbajter
|
ej, za divno čudo, kiše nigde... ono par dan kad je pal snig i to je to... celo vrime suho i mirno.... (doduše ja san cele skije pogrebal al dobro) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
od LemilicE
|
Evo, napokon da i ovu temu osvježim malo... Sva pitanja dobrodošla. www.losinj.com/davor/grobnik19.04.2007 Možda bude i koj filmić edit: Upravo uploadam 3 filma, pa ih nemojte skidat dok nisu full uploadani...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.04.2007. u 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Taj motor ispod tebe izgleda ko bicikl ![]()
![]() |
#17 |
od LemilicE
|
Znao sam da će netko spoment ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Cek malo..ovo je tvoja CBR-ka? kojoj si promjenio prednju masku i sad izleda ko 999-ka sa jednim svjetlom?? i da izleda kao romobil ispod tebe..
![]() |
#23 |
Ex-Gastarbajter
|
isuse, pa ne bi se ni pohvalil da je pol motora prominil ![]() nego ča je s kacigun i rukavicami? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
od LemilicE
|
to je ta cbrka. @ren: sve je nadjeno @luka mx: idemo. U petak u veliki bukovec kod ludbrega.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ex-Gastarbajter
|
jesi ča i po mašini prčkal ili je samo na plastike i karbon šal sav prihod? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
od LemilicE
|
Ne znam koliko se sjećaš... Po mašini ništa konkretno prčkano, ali imam: full akrapović Racing Line ispušni sistem BMC Race filter zraka 3 zuba veći zadnji lančanik (i speedohealer koji mi služi za kalibraciju brzinomjera da bude 100% točan) PowerCommander III USB (www.powercommander.com), i u petak idem na mjerenje snage u ZG i na rađenje custom mape ubrizgavanja Ostalo je više kozmetičke naravi osim racing nogara kojima mogu štelat položaj i obrnut mjenjač (GP shifting) @BladeRunner: Nadam se da ne liči kao 999 jer to ne želim... To su identične plastike kao original osim što su jeftine ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
od LemilicE
|
Hvala... Jel valjaju šta filmići???
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ex-Gastarbajter
|
Bogme puno soldih si ulupal... a bil si se bunil ![]() neka neka, lipo zgleda... pogotovo rezervar, perverzije ![]() a ča se tiče muvija, dobri su, ali daj pobogu drugi put ih rekodiraj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|