|
|||||||||||
|
|
#1 | ||||||||||
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
172km/h sa bajkom
|
|
|
|
#2 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a joj..lik se malo razbio...ja sma vidio jednog koji s raketama ide isto tak brzo..znaci lik se zaleti..pedaliranjem najvise sto moze a onda aktivira dvije rakete ispod sica..ajmo reci ko dva mini mlazna motora..isto je isto tak negdje..uglavnom strava... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Neznam gdje mu je pamet bila, neznam kak dobar bicikl no nemre izdržati opterečenja na 172 km/h!
|
|
|
#5 |
|
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Uh kako se zdrobil. Ja sam jednom gledal na televiziji kad se je jedan spustil isto tak s vrha planine ali mislim da je bilo po snijegu, išel je prek 200 km/h, trebalo mu je oko 2 km da stane.
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Auch |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pod naletima kopita zla
|
hehe nisam isao 172na sat..ali..ovak..bio sam 4-ti osnovne i bili smo negdje sa skolom na motocros stazi..i tako se mi penjali hodali itd..i znate da su to stvarno veliki spustovi nizbrdo..i tako ja zadnji ostao i ono uciteljica vristi...AJMO DJECO SVI U BUS tralalal..i eto ja mali kreten..onak zatrcao sam se fuuul brzo odozgora i poceo ubrzavati..a nemrem se zaustaviti..mislim da nikada nisam tako brze noge pokretao kao tada..bio sam se fakat ukenjao da se ne raspadnem..da sam se raspao kotrljao bi se o ho ho..a znam da sam dosta dugo tako trcao..uglavnom..lol..mali glupi kreten ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ja bi se spuštao jedino da držim kočnicu od početka ili da mi je šipka na stražnjem kotaču,,,hahah ali se razbio ko stoka |
|
|
|
|
|
#13 |
|
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Kak je pozdero zemlju Ne bih nikome zelio da se ovako prospe ko ovaj..ali... : lol2 : : roller : : roller :
|
|
|
#14 |
|
Udaram Ljude Za Pare
|
Extremeeeeee ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
omg, dobro jos izgleda s obzirom da je zaronio sa 172km/h. Barem je postigao svojih 172km/h, ako nista ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
lik je lud
|
|
|
|
#19 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
damn..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
A bio sam tu, to se snimalo kad sam ja na "rošulama" probio 1 mah ![]() A pad, pa ima već par mjeseci da sam vidio, ali mi još uvjek nije jasno kak se bajk uspjeo prepolovit, doduše 172 km/h je poprilična brzina, ali hey, lik je samo ravno pičio... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ex-Gastarbajter
|
sa brda se spuštati ovom brzinom... pa ja bi za svaki spust uzeo drugi bajk... šta se tiče topspeeda, ja sam na bajku išao najviše 84km/h, na spustu sa Platka (asfalt), cestovne gume, poluslick. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
prcknedl
|
mislim da se lik samo natukao ![]() my rekord: 55kmh nizbrdo, spust sa psarjeva prema bishkupcu, zavrshni (gotovo nezavojit dio), gume duro 40kn, slick (chelave )na ravnici 49...postignuto na jarunu... na istom bajku je frend jurio 60 niz zhupanijsku cestu, spushtao se iz centra zeline prema bazenu (i dalje prema varazhdinu)... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam išao najbrže 60 km/h na relativno kratkoj i strmoj nizbrdici. Mogao bih i brže samo što je zavojita cesta ![]()
__________________ |
|
|
|
|
|
#26 | ||||||||||
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ak smo vec kod brzine najvise sam razvuko 60km/h na bajsu i to u zavjetrini iza gradskog busa na ravnom, na Orahovici bude i brze ![]()
|
|
|
|
#27 |
|
Ex-Gastarbajter
|
nema većeg gušta nego zavoji pa vi imate ceste sa sljemena zakon, ja samo gledam priliku kada bi se mogao ići spustiti dole... |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() oko 80 niz zelenu magistralu (iznad gajnica) i oko 70 kad se frend skucao : goood : : goood : : goood : ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Sad se vise tam niko od nas ne spusta nakon kaj se Borna razletio... Isto tamo zelena magistrala oko 65kmh. Tam je puno tolko sa autom ![]() ![]() ![]() Kaze se mlad i glup. Nebih sad to radio za nista na svjetu vise. @Zeljac: Se sjecas ong niz lovacki spust po šodru ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |