![]() |
172km/h sa bajkom
Covjek bi trebo malo kod kiroprakticara... :eek: :)
http://www.youtube.com/watch?v=wwxNgBZmL04&search=km/h |
a joj..lik se malo razbio...ja sma vidio jednog koji s raketama ide isto tak brzo..znaci lik se zaleti..pedaliranjem najvise sto moze a onda aktivira dvije rakete ispod sica..ajmo reci ko dva mini mlazna motora..isto je isto tak negdje..uglavnom strava...
|
kakvo pak je to sranje od bajka da se tak raspadne ... nekakav limex or wtf ?
|
Neznam gdje mu je pamet bila, neznam kak dobar bicikl no nemre izdržati opterečenja na 172 km/h!
|
Uh kako se zdrobil. Ja sam jednom gledal na televiziji kad se je jedan spustil isto tak s vrha planine ali mislim da je bilo po snijegu, išel je prek 200 km/h, trebalo mu je oko 2 km da stane.
|
Auch
|
u joooooooooooj kako se sastavio sa zemljom...i ovome je trebalo 2 km da stane ..LOL
|
Da mu nije pala kaciga možda i ne bi trebao kod zubara:D
Al treba imat muda spustit se tako... |
kako se lik sasipo...
|
hehe nisam isao 172na sat..ali..ovak..bio sam 4-ti osnovne i bili smo negdje sa skolom na motocros stazi..i tako se mi penjali hodali itd..i znate da su to stvarno veliki spustovi nizbrdo..i tako ja zadnji ostao i ono uciteljica vristi...AJMO DJECO SVI U BUS tralalal..i eto ja mali kreten..onak zatrcao sam se fuuul brzo odozgora i poceo ubrzavati..a nemrem se zaustaviti..mislim da nikada nisam tako brze noge pokretao kao tada..bio sam se fakat ukenjao da se ne raspadnem..da sam se raspao kotrljao bi se o ho ho..a znam da sam dosta dugo tako trcao..uglavnom..lol..mali glupi kreten :D
|
ja bi se spuštao jedino da držim kočnicu od početka ili da mi je šipka na stražnjem kotaču,,,hahah ali se razbio ko stoka
|
dobro je lik i prosao...
|
Kak je pozdero zemlju :D Ne bih nikome zelio da se ovako prospe ko ovaj..ali... : lol2 : : roller : : roller :
|
Extremeeeeee:)
|
That`s gonna leave a mark...
Mislite da će mu priznati reklamaciju bicikla? :D |
heh mislim da nece............
ipak je to kvar nazovim to tako njegovom krivnjom.......: lol2 : |
omg, dobro jos izgleda s obzirom da je zaronio sa 172km/h.
Barem je postigao svojih 172km/h, ako nista :D |
lik je lud
|
damn..... :D:D:D
|
Ajme
|
A bio sam tu, to se snimalo kad sam ja na "rošulama" probio 1 mah :D
A pad, pa ima već par mjeseci da sam vidio, ali mi još uvjek nije jasno kak se bajk uspjeo prepolovit, doduše 172 km/h je poprilična brzina, ali hey, lik je samo ravno pičio... |
Pogledaj ponovo, prešao je preko neke neravnine...
Vijerojatno bi nastavio još da je staza bila SKROZ ravna. |
sa brda se spuštati ovom brzinom... pa ja bi za svaki spust uzeo drugi bajk...
šta se tiče topspeeda, ja sam na bajku išao najviše 84km/h, na spustu sa Platka (asfalt), cestovne gume, poluslick. |
mislim da se lik samo natukao :smoke:
my rekord: 55kmh nizbrdo, spust sa psarjeva prema bishkupcu, zavrshni (gotovo nezavojit dio), gume duro 40kn, slick (chelave :D) na ravnici 49...postignuto na jarunu... na istom bajku je frend jurio 60 niz zhupanijsku cestu, spushtao se iz centra zeline prema bazenu (i dalje prema varazhdinu)... |
Ja sam išao najbrže 60 km/h na relativno kratkoj i strmoj nizbrdici. Mogao bih i brže samo što je zavojita cesta ;)
|
Ak smo vec kod brzine najvise sam razvuko 60km/h na bajsu i to u zavjetrini iza gradskog busa na ravnom, na Orahovici bude i brze ;)
|
nema većeg gušta nego zavoji ;) pa vi imate ceste sa sljemena zakon, ja samo gledam priliku kada bi se mogao ići spustiti dole...
|
ma netreba potezat do sljemena...prilesje ili oboj je chitsto dosta....
|
Citiraj:
oko 80 niz zelenu magistralu (iznad gajnica) i oko 70 kad se frend skucao : goood : : goood : : goood : :beer: :beer: |
Sad se vise tam niko od nas ne spusta nakon kaj se Borna razletio...
Isto tamo zelena magistrala oko 65kmh. Tam je puno tolko sa autom :D:D:D Kaze se mlad i glup. Nebih sad to radio za nista na svjetu vise. @Zeljac: Se sjecas ong niz lovacki spust po šodru :D:D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |