|
|||||||||||
|
|
#38251 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma ja odem do nekog ovog jeftinjara dućana, tipa Tedi, uzmem 2 tave za 10 eur, probušim s svrdlom za željezo, očistim rupu s nekom turpijom i imam riješenje. Jedino je važno da se skine ručka, plastika jelte... ![]() |
|
|
|
|
|
#38254 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
|
|
|
|
|
|
#38256 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Tu se dosta pricalo o airfryeru. Ako nekome treba grill ploca za airfryer neka sibne pm... zabunom narucio manju verziju, a bazzar me hebe i ne odgovara na mailove za povrat pa eto ako je netko hoce za 11,99 eura (boxnow slanje ukljuceno). Novo, nekoristeno, jel. https://bazzar.hr/p/RX2M99M-philips-...ak-za-airfryer
|
|
|
|
#38257 | |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#38258 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ma i to s namakanjem su urbane legende. kesteni, ovi nasi domaci, ako su friski svaki ce lijepo ispucati i lijepo se ocistiti. kaj se tice ovih lijepih velikih po ducanima tu treba vidjeti i opipati koji je presusil, a koji je dobar i tvrd. ali i to nije garancija da se budu lijepo cistili jer postoje neke sorte koje su vise za kuhanje i izradu pirea i kod pecenja im se ona unutarnja kozica nikako ne odvaja. |
|
|
|
|
|
#38260 |
|
Fresh Juice
|
Boccone na Trešnjevci mi ima odličnu pizzu. Spada pod početni zapad ![]() |
|
|
|
|
|
#38261 |
|
The mighty pirate
|
|
|
|
#38265 |
|
Registered User
|
Slučajno sam naletio na facebooku na page, otvorila se ponovno PLIMA u Gornjoj Bistri. Je li netko bio? Slike mi ne izgledaju obećavajuće jer ko da su prešli na nekakvu napoletana briju, a i vidim da u cjeniku nemaju male i velike pizze, nego samo normal i jumbo. Da malo podsjetimo neupućene: mala pizza je bila veličinom kao velika u Zagrebu, a velika pizza ko mini jumbo, dok su cijene bile višestruko niže nego išta u Zgu, a pizza istodobno veoma bogata i solidne kvalitete sastojaka (ne šrot ko ono-govno iz Oroslavlja) |
|
|
|
|
|
#38266 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Netko je otvorio, ali ne znam tko. Imaju samo dostavu. Oni su imali samo pizzu koja je bila malo veća. Od njih su bili uvijek bolji Špiro na Donjoj Bistri i Domagoj u Jakovlju. A kad smo kod veličine ja uspijem pojest pola male kod Špire ili Domagoja, a u ZG pojedem cijelu.
|
|
|
#38267 |
|
Registered User
|
Dostavu su imali samo u 10.mj. sad, tj. od 7.11. i lokal radi, imali su neko otvorenje s tamburašima. I Špiro i Domagoj sam probao, veličinom i cijenom su sve 3 pizzerije bile tu negdje, al u Plimi mi je uvijek bila malo finija pizza, pa bi rađe u nju skrenuo nego npr. u Špiro. No, jako dugo nisam bio u nijednom od ta 3 objekta, i pitanje je kakva je situacija danas kad su posvuda svi pali u kvaliteti a cijene napuhali. |
|
|
|
|
|
#38268 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
|