|
![]() |
#6841 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
https://www.apple.com/iphone/compare...-17,iphone-air
![]() |
![]() |
#6843 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6845 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ali, da su mi PRO boje lijepe, nisu. Zanima me Ultra 3, ako bude još extendana baterija, možda zamjenim svoju Ultra 2. Da naprave sat od tjedan dana batterije, ne bi se bunio... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6848 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Tako sam i ja mislio, samo pazi da je brtva dobro sjela. Malom sam mijenjao bateriju na 12 mini prije par mjeseci, pa kad je mali ušao u more s mobitelom u džepu, dobio sam poplavu unutra kućišta. Izgleda da je majstor loše stavio brtvu, ali je zato dobro znao uzeti stotinjak eura. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6849 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
previse je mali interes za te minije,i sasvim je razumljivo da ih nema i ja sam nekad htio manji,kompaktniji uredaj ali ali... ovaj air je poseban,ali sta vrijedi kad ga stavis u maskicu,koja je deblja od samog uredaja,izgubi se taj dizajn i da,narancasti pro je super.taj bi mi bio prvi pick a obicna 17 je pun pogodak za obicnog korisnika |
![]() |
![]() |
![]() |
#6850 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
treba pričekat da vidimo Air kolko će se grijat, ipak je unutra A19 PRO i nema vapor chamber ko 17 pro (jest da je jezgra manje gpu al isti drek) to bi mogo bit ''vrući'' proizvod ![]()
![]() |
#6851 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Nema to veze s brtvom koliko sa ostecenjima mobitela. Kad ti mob prvi put rokne na pod vec mozes racunat da nije vodootporan jer se kuciste malo iskrivilo na mjestu udarca i teoretski voda moze proci. To mi je i u servisu rekao gospodin, da je stavljena nova brtva ali da ne preporuca tusiranje mobitela zbog ovog gore sta sam napisao i to savrseno ima smisla. Moj je dobrano izubijan po rubovima tako da nema te brtve koja bi ga u vodi spasila. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6852 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Cek, ako su od sutra prednarudzbe kod nas onda bi se trebalo i moci vidjeti izlozbene primjerke, zar ne? Ako je tako mogao bi se zaletiti u subotu do iStyle-a da malo to uzivo pogledam
![]() |
#6854 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Kasnije sam išao detaljno pogledati druga dva telefona koji nikad nisu otvarani i vidi čuda, nisam našao takva probleme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6855 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
Mora biti iz dva dijela radi wireless punjenja. Ne moze punit kroz metal. Ne mogu ledja zatvoriti da bude full alu. E sad, da li su mogli nekako bolje napraviti prelaz staklo-metal, wkno knows. Vjerovatno bdue 18 bolje dizajnirana. A dizajn aira, comeone man.. ![]()
![]() |
![]() |
#6859 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
iP17 Pro Max zaostaje za konkurencijem glede izdržljivosti na padove https://www.bug.hr/mobiteli/nove-nal...zdrzljiv-53554
![]() |
#6860 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Sve ovisi na koji nacin je otvaran. Ako je otvarat s propisnom opremom, i pod ne previsokom temperaturom, “brtva” se ne raspasne i ne postane žvakasta. Ako postane žvakasta onda ju treba zamijeniti prije zatvaranja moba i nema problema s “močenjem”. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6861 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Bace 5 mobitela i vide šta je bilo. Triba doslovno 20-30 mobitela baciti pa izvući statistiku, ovo je po meni premala statistika.
![]() |
![]() |
#6863 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6864 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
10 godina nemam screen protector i nikad ni ogrebotine na ekranu. ip15pro sa novom zaštitom od ekrana i ogreban ekran nakon manje od godinu dana ![]() šta je našao u džepu da se tako ogrebao ...
![]() |
![]() |
#6866 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
Da ne bude zabune, sve parnice su zapravo glass coating. Recimo sloj za korekciju ekrana ili slojevi da se voda ne zadrzi. Plus anti glare na samsungu. To se para. Ali sta jerry testira kad nam se ekrani pogledom paraju. Kod mene kolega uzeo 15 pro, prvi dan ga zaparao u džepu.
![]() |
![]() |
#6869 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
2.5 desetljeća. I to na telefonu i tvrtki koji se smatraju premiumom!? Ybt, već godinama je problem naći USB2.0 flash drive a jedan Apple si dozvoljava USB2.0 na telefonu od skoro soma ojra… |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6870 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ispravite me ako griješim. Utor je USB-C, ali je brzina prijenosa ekvivalentna USB 2.0 brzini. Točno?
![]() |
Uređivanje | |
|
|