|
![]() |
#3513 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Ako uzmeš free trial 2 mjeseca i otkažeš prije isteka bez narudžbe kartice ne naplaćuju ništa. Ako si u probnom periodu naručio karticu naplaćuju ti ekspresnu dostavu za karticu koju si naručio i izradu kartice (samo ako je metalna, za Pro ili običnu karticu ne naplaćuju izradu). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ekipa je li sad moguće bez nekih fee-eva prebaciti novce s Revoluta na tekući u hrvatskoj? Zna da je prije bio taj neki neisplativi fee pa ne znam je li sad drukčije?
![]() |
#3515 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
Samo uplatiš na IBAN izravno. Revolut ne naplaćuje naknadu ako je u domacoj valuti (EUR), a sve RH banke to moraju gledati jednako kao i priljev iz druge RH banke jer je eurozona jedinstveno financijsko područje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3516 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#3517 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kćerka ima problem s plaćanjem preko Revoluta. Standard karticu koristi pretežno u HR, ali ovaj vikend je bila u Italiji i tamo koristila karticu bez problema. Od danas ujutro joj ne prolazi contactless payment, niti online payments. Probala je meni poslat pare, to radi, ja njoj vratio, isto radi. Contactless limit joj je 14€/150€, znači nije to. U postavkama conatctless payment uključeno, limit 14/150€, location based security iskljuceno. Help |
![]() |
![]() |
![]() |
#3521 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#3523 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3527 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Da li je ikako moguće zaustavit ovo maltretiranje s pro accountom jer zadnjih par dana ne znam koliko sam mailova i obavijesti u aplikaciji dobio od strane revoluta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Mejlove određenog pošiljatelja valjda znaš blokirat, iako mi je čudno da ih dobivaš puno jer revolut stvarno rijetko šalje, samo kad se mijenjaju uvijeti korištenja. Unutar appa normalno da će kačit svakakve obavijesti, ne znam sto je problem samo ignorirat ako te nešto ne zanima... Dobro je dok nema reklama trećih strana kao što ima kod drugih free appova.
![]() |
#3529 |
Premium
|
Kak veliš, obično šalju mailove dok mijenjaju uvjete korištenja, i evo sad sam pogledao i ovaj tjedan sam dobio 4 maila vezano za Pro account, a znači tolko puta mi je skočila i obavijest od aplikacije. A jbt i sad tek vidim da ima u postavkama da se maknu mailovi za njihove ponude, pa ajmo probat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Dobivam samo promjene uvjeta, a i push notifikacije sam valjda skresao jer dobivam samo info za uplate i planirane isplate. To se mora moci negdje fino podesiti u postsvkama, nisam nista blokirao ili sl. Edit: imam free account
Zadnje izmijenjeno od: xlr. Danas u 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3531 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ja ozbiljno mislim odjebat Aircash koliko siluju s marketingom u obliku notifikacija. Revolut je još ok naspram niih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne sjećam se kad sam zadnji put dobio nekakvu reklamu od njih na mail. U appu mi s vremena na vrijeme ponude mjesec-dva triala za Metal ili Premium i to je sve.
![]() |
#3536 |
Premium
|
Pa nisu tolko ni problem ponude, ali ako mi u 3 dana 4x šalješ ponudu za pro account, lagano fakof |
![]() |
![]() |
![]() |
#3537 |
laser
|
Wow, besplatne usluge koje malo pilaju za otic pro, how inconvenient. Nemam problema ni s aircash push notifikacijom svako 5-6 dana, niti sa revolut porukama koje idu direkt u inbox na revolut appu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3538 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |