|
![]() |
#2581 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ko vam je kriv ak neznate doc na ta mjesta
![]() |
![]() |
#2583 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
kaj se tice servera ... ja bi trebal placati svaki mjesec 10 kn ? right ? .. ili je mozda moguce unapred uplatiti malo vise tak da sam bez brige par sljedecih meseci ?
![]() |
#2585 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. Sam Fischer 8. Fleks 9. Costa 10. Thoroughbred B 11. Panorama 12. Zond (Kud bas 13 - aha, bash 13) 13. Roller™ 14. E.T. 15. Newbie (Zule) 16. Srky 17. MisterM 18. Renesis 19. Mrkonja 20. Gabre 21. Killer Segal 22. OveRkiLL (Nexus) 23. Amdejac 24. Lesa 25. Widowmaker 26. Catkiller i zdruzena D.WiFi braca 27. dautanec a.k.a. der komandant/rEcrUiT 28. SniperWolf 29. Andeo 30. masni 31. Emissary aka vasilije_mitu 32. IceFisherman
![]() |
#2588 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Znam ja kako doći gore na zid, al trčati po onome kako jeon trčao... hmm, vjerovatno je istreniran.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#2594 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
imas više načina za doć na zid i jos tonu tih stvar. meni je osobno najdraža kuća na caranteni i crkva na st. mere eglise il tak nekak neznam tocno kak se mapa zove. najbolje ti je ic na create new server i onda se ljepo naucit skakat ![]()
![]() |
#2597 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2601 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
evo napravil sam malo šotova pa pogledajte. nisam stigo cise jer u 2 imam skolu. stavil sam sve u zip jer mi se nije dalo za svaku sliku na imageshack http://free-zg.t-com.hr/keepersofspace/cod2-skokovi.zip
![]() |
#2604 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Sad sam igrao na BIHnetu (DM) i netko me stalno izbacivao iz nekog razloga. Pokusao sam saznati zasto ali nitko ne odgovara vec cim nesto upitam izbacuje (ulazio sam kasnije pod drugim nickovima). Inace znate da stalno igram s nekim mlincem (ppsh, tomphson i sl.) i uletavam kao muha bez glave al danas mi se bas prohtjelo igrati s puskom. Uzimao sam uvijek onu najjacu (bez snajpera) i uglavnom se suljao po stazi i skidao likove. Tu i tamo bi poceo uletavati ali to i nema smisla s takvim oruzjem. Uglavnom nisam ni jednom bio stalno na jednom te istom mjestu. Koliko sam skuzio sad mogu igrati kod njih ali pod drugim nicknameom i uz uvjet da sutim??
![]() |
#2605 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
cek pa kaj nema kick voting? dakle moraju izglasat da te bace van? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2607 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Kako napreduje sa serverom...Mitzek? Mi (Rijeka i okolica) cemo danas uplatiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2609 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
@Costa - Najčešće igram upravo na BiHNetu i nikad nisam imao problema. Možda te admin zamjenio sa nekim (sličan nick?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|