|
![]() |
#2071 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
accuracy ti opada proporcionalno sa kolicinom popijenog vina ![]()
![]() |
#2072 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo ja sam opet instalirao COD:UO, tako da sam ja i za tu verziju da se zaigra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Ex-Gastarbajter
|
Koji IP? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Moze i meni za 9200SE ![]()
![]() |
#2081 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ne kužim - smeta te kad napadam čitere?! Ili te smeta kad kad dižem živčeke golobradim prištavim iskopleksiranim "gejmerima" koje zanima samo broj kilova i to toliko da prolaze pokraj zastave ko pokraj turskog groblja. ![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Trenutak nakon što mi je pukla veza, uhvatih negdje u uglu kako AMD razmišlja o svinjskim nogicama u kiseloj repi s bažulom, djelovao je sjetno... ![]()
![]() |
#2086 |
Ex-Gastarbajter
|
Mogu apelirati na nešto... Ako kažemo slikanje, onda je kvragu slikanje. Prestanite pucat, i u miru se nekamo nađimo.... A ne da ja i par nas ko budale ginemo jer ovi neće prestat pucat... Još držim aim u zrak da se vidi da neću pucat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2087 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Al odličan im je server, i gušt se napucavat s pravim borcima ![]() Btw, taj Hatori Hanzo je jedan mean mutha, svaka čast liku..još sa cod1 se sjećam kako opako igra sa kar 98icom..oblijevao me hladan znoj svaki put kad smo se napucavali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2091 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() ja ti tu friendly kažem da se smirip, ti meni odmah ovo, ono...
![]() |
![]() |
#2092 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ajmo na dozu :clap:
![]() |
#2093 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Dans rujem po dozi i naletim na statistiku Kad kaze ovako Ko najvise drapa sa masinkom rank player points 1 Killer Segal 400 2 tomekk 310 3 .::PcE::.vercetti 137 Ko najbolje bombardira rank player points 1 .::PcE::.ZED 515 2 MRKONJA 505 3 .::PCE::.MRKONJA 467 Najbolji u koristenju sacme rank player points 1 masni 1376 2 Serafim 1002 3 .::PcE::. Srky 906 Top kemperi sa snajpovima rank player points 1 .::PcE::.Veki 972 2 .::PcE::.vercetti 369 3 .::PcE::. Veki 367
![]() |
#2094 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
A što ču kad obožavam snajp ![]() Ah,čast mi je imati prvo mjesto sa snajpom:burn: EDIT:evo sad i ja kopam,baš zanimljivo to,ima za svakog igrača sve statistike,evo moje http://tinyurl.com/c7r54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Fakat su uređene statistike http://doza.hr/statistike/06_2005/award.html ..može meni noobu netko objasnit kategoriju "noob stick"? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
bormec sam i ja pervi u jenoj stvari ![]() ![]() .. a kolko sam primetil i med top bomberima , machiner gunerima i slicnim stvarima sam .. jeeej .. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 10.08.2006. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|