|
![]() |
#1742 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Bijah na NOB-u i kad je pala naredba za povlačenje na DOZ odoh i ja al' se nisam mogao priključiti jer se nešto nije moglo daunloudati, ima li neki trik ili ste me k'o pesa ostavili da me Janezi šoraju na njihovom serveru?
![]() |
#1743 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Isključi autodownload pod multiplayer options! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Totalno bedasto ne stisnuti Ready (F!!!) i sorati po ekipi, ono kad treba ubijat protvnike onda je manji od makovog zrna a tu je zato glavni. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1747 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
još uvijek je malo čini mi se... jer kad napunimo server onda nam svima digne ping na ~100 zahvaljujemo na rotaciji, danas cijelo popodne smo naganjali Carentan, popizdio više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Draga djeco, stigo i meni cod, pa sad, probo se ja spojit na nob, al oce kazuje da nemam neki fajl a dl je disejblan....pa kako sad se psojit i to??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
sad buju ta deca mene napokon ostavila malcice na miru i navalila na frisku topovsku hranu... ![]() ![]() a i nije im bas fora,ubiju ti volju za 5 minuta....al mi smo stari zilavci pa se nedamo...uglavnom: weljkome tu de Twillight zone! ![]() ![]() ![]() ps: jesi stavil i all seeing eye?sam pitam... i ja sam se zmotal na pocetku,te moze DL,te iskljuci.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Ti si još dobar, ja sam se već probio do 6GB tako da sam instalirao par single player igra da više ne igram toliko online.
![]() |
![]() |
#1757 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1758 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
zbog povelikog broja upita na pm ili icq, here it is again for noobs: ![]() pokrenesh multipalyer verziju. idesh na multiplayer options -> autodownloading mora biti NO downloadash all seing eye, i potrazis ove servere na kojima igramo, npr: doZa: 195.29.21.245 (pod team deatmatch serverima, skraceno TDM) nob: 84.19.177.45 (pod capture the flag serverima, skraceno CTF) kada ga pronadjesh, stavi si ga najbolje na favorite listu (tako i svaki drugi na kojemu ces igrati). to se radi desni klik pa na send to favorites ili tako nekako. nob ima password. idesh u favoritse i nadjesh taj nob server. stisnesh f4, pita password i unesesh ga. nakon toga desni klik na igru: connect na doZa server se ulazi bez passworda. password trenutni za NOB je (pitati na PM)
![]() |
#1763 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
ooo .. naj se same tak fletno ponadati dragi mi daljni soused .. boum ja odvojil specijalne vremna sam za te .. ![]()
![]() |
![]() |
#1765 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1766 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
dečki moj klan će skupit pare za server pa bi se vi mogli prešaltat na naš server tj. imali bi 3 servera za igru, al o tome kad kupimo server |
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Dosao mi DSL, gdje da se spojim ![]() : sniper :
![]() |
#1770 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nasao sam ![]() Inace za ubuduce stavljeno mi je prikazivanje 40 postova po stranici pa da znas izracunat ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|