|
![]() |
#20011 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Ne tvrdim da mu je to najbolji film, ali u toj ulozi se vidim koliko je dobar glumac, ista stvar s filmom Locke. Tom Hardy je izvrstan glumac, njegova genijalnost dolazi do izražaja u tom filmu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20014 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
No sad pratim ovaj Taboo s Hardyem i mislim da bez njega ne bih to gledao. Lik je jednostavno odličan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20015 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Bronson je izvan kategorije, a Locke voli jedna mala iz knj. kod mene i kad mi je to rekla, odsjekle su mi se noge zbog toga što sam joj isti htio preporučiti. Uglavnom, drago mi je što i ovdje ljudi imaju ukusa, već sam izgubio nadu u ovaj forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20016 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#20017 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Koliko sam čuo on je sjeban od droga ili od čega već, pa mu u The Dropu nije bio problem glumit pomalo retardiranog lika jer je takav i inače ![]() Inače odličan glumac, gledam sve što izađe s njim. Locke mi je iskreno glup film, ne vidim poantu tog film. Isti slučaj kao sa npr. The Enemy, isto bzvz film iako sam ga skužio, a hrpi ljudi je odličan.. ne znam, valjda ne razumijem te besmislene filmove.
![]() |
#20018 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#20019 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
glea san neki film sa tom cruiseom o zombijima, ali sam zaboravio kako se zove...jedan od rijetkih filmova u kojima mi zombiji cak imaju nekog smisla, ne volim inace tu tematiku jer mi je debilna...uglavnom, dobar je, posli san masta sto bi ja napravija da iman nako zarobljenu zombijku u labosu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20020 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0816711/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20021 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Locke nije za svakoga i ne moze svatko prozvakati taj zanr. Meni je film super, ali neki ocekuju previse i nekakav triler, a ono sporogoreca drama. Sve drugo sto bih dodao bi bila barem nekakva vrsta spoilera i iz tog razloga necu duljiti o tom filmu. U svakom slucaju, tko moze prozvakati tesku, sporogorecu dramu sa iznimno puno dijaloga (kojeg mora upratiti kako bi bio upucen u zbivanja), ima preporuku s moje strane da pogleda Locke. ![]()
![]() |
![]() |
#20022 | |
običan user
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20024 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20025 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20027 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#20029 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20031 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20032 |
običan user
|
Iz nekog razloga sam se sjetio filma within these walls Drama, radnja u zenskom zatvoru, radi se o ekranizaciji stvarnog programa PAWS, u kojem zatvorenice treniraju pse da pomognu invalidima...nelos film, ako ste propustili, pogledajte... Zadnje izmijenjeno od: Igneos Eructid. 19.01.2017. u 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20033 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20035 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A Lawless nitko ne spominje, meni isto vrhunska gluma i jako dobar film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20036 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20037 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20038 |
običan user
|
ne volin ja te horore i raznorazna cudovista, osim ako nije tim burton u pitanju ili neki sci-fi setting...obicno uvatin jastuk, gurnen medju noge i drzin s obje ruke, i osluskujem sumove iz tevea kao pas...a posli mi se obavezno piski i obavezno me stra ic u mracnu kuzinu putem do zahoda da mi neki kurac ne iskoci... poceo sam gledati ovaj miss peregrine, ali sam poslije pola sata samo prevrtio na kraj filma...burton nikad dosad nije toliko zapitkivao realnost svega, a u ovom filmu svaki sekund neko "je li to moguce" preispitivanje...odbilo me skroz od gledanja i bas mi krivo... da ne budem skroz negativan, film any given sunday mi je vrh...(1999) Zadnje izmijenjeno od: Igneos Eructid. 19.01.2017. u 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20039 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Pogledao sinoc, mnogo dobar. Nisam uopće primjetio Hardy-a kao tako dobrog glumca ![]() Bronson - tak tak yebes me ak sam ga pogledao i 5 min bez mobitela u ruci ![]() Sada jos ostaje Locke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|