|
![]() |
#9181 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
|
![]() |
![]() |
#9182 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Tekući račun, paypal račun ili neki njihov to2c račun (koji te praktički tjera da to opet potrošiš kod njih)? |
![]() |
![]() |
#9183 | |||
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Citiraj:
A viđu završne obrade ![]() ![]() Citiraj:
![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|||
![]() |
![]() |
#9184 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Upiknuo sam ove koje si preporučio...Awei ES800M, dosta ih hvale u recenzijama. Okušao sam sreću u ovoj trgovini, za $5,62: http://www.aliexpress.com/item/Awei-...926854806.html |
![]() |
![]() |
#9185 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
#9186 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9187 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne razumijem potrebu za narucivanjem kineskih slusalica, jos pritom pitajuci se dal su original ili ne. Za 20-25 dolara se nadje odlicnih in-ear slusalica. |
![]() |
![]() |
#9188 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Nadje se,ali u 99% nece raditi sa kineskim mobitelima |
![]() |
![]() |
#9189 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Ekipa, što kažete na ovaj mob Coolpad7320 . Neobično niska cijena, a čini mi se sasvim OK. 3G:850/900/2100MHz MTK6592, Cortex A7 octa core, 1.7GHz; 1280 x 720 pixels Dual Cameras, 2.0MP front camera, 13.0MP back camera 2500mAh Battery Jedina mana mi je što je 5,5" . To što ima 1gb rama, je u skladu sa cijenom (da ima 2...bilo bi malo previše). |
![]() |
![]() |
#9190 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Aha, nisam to znao. Zasto ne radi? |
![]() |
![]() |
#9191 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
![]() |
#9192 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma sve je to krenulo kad je What HIFI časopis proglasio neke $12 kineske slušalice najboljim, a u konkurenciji su bile i neke Stax i AEG po $2000 i više |
![]() |
![]() |
#9193 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#9194 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9195 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
U vezi ovog coolpada 7320, razmisljam da ga burazu narucim, ali neznam kakav je default sustav na coolpadu jer nemam pojma o rootanju i romovima itd. Kakav je njegov OS?jel se moze normalno koristit bez ikakvog prckanja po softwareu? |
![]() |
![]() |
#9196 |
Registrirao User
|
@raul Točno. Postoje 2 standarda spajanja mikrofona a mislim da se mogu prepoznat i po boji izolacijskih prstenova na jacku.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9197 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja osobno ne vidim potrebu za kockanjem s, konkretno, Xiaomi Piston slušalicama. Jer vidim da neki stavljaju linkove s cijenama od cca $12 pa na niže. Neki dan sam si baš naručio Piston 2nd generation (iliti V2) s Ebaya, trgovac je "top-rated", slušalice su original (prema njegovim riječima i mišljenjima kupaca), stajale su oko 25$ i riješen problem - jer bar sam koliko-toliko siguran da ću dobit pravu stvar.. Zaista ne vidim potrebu za uštedom od 10ak $ na slušalicama, posebno ukoliko se kupuju radi slušanja glazbe.. Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 21.06.2014. u 17:33. |
![]() |
![]() |
#9198 |
Registrirao User
|
Alternativa je da uzmeš provjereno dobre slušalice za tridesetak kn, poput onih awei, nahvaljenih po raznim hifi forumima... One sigurno nemaju klonove. Nisu još dovoljno poznate ![]()
![]() |
![]() |
#9199 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9200 |
Registrirao User
|
To2c je spustio cijenu za coolpad f1 za još par dolara i sada je $168. Danas sam utkrio da je jedan od jačih potrošača Wi-Fi modul. Kad ga gasim dok mi nije potreban, dobijem preko 20 posto više preostalog kapaciteta. Sad mi izdrži oko 5 sati SOT u 48 sati bez punjenja. Ovo nisam primijetio na drugim kinezima.
![]() |
![]() |
#9201 | |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
oprosti, znaš li možda neke pristojne jeftine slušalice s mikrofonom koje će sigurno raditi na coolpadu f1? ili bilo tko drugi ako ima nešto provjereno... hvala puno |
|
![]() |
![]() |
#9202 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
EDIT: i da, ja govorim o coolicool shopu, ne znam kakva je ta usluga kod to2c. |
|
![]() |
![]() |
#9203 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zanimljivo da FHD ekran ne troši skoro ništa. Jučer 3 sata SOTa a ekran potrošio samo 8%, najveći potrošači WiFi, cell standby i phone idle. Amoi je na androidu 4.4.2 koji kako kažu na forumima nije baš dobro optimiziran pa sam mislio da je do toga ali izgleda da je to MT6592 "feature". ![]() Inače na bateriji piše 2100mAh a selleri pišu 2250mAh. Mjerenje je pokazalo 45g što onda odgovara tim 2250, ima bit da se i oni služe tom forom. |
|
![]() |
![]() |
#9204 |
Premium
|
Ja imam Awei ES 600.. I Panasonic Ergofit RJ120.. Panasonic su bolje.. Ali i Awei su jako dobre.. I jedne i druge su 7$ |
![]() |
![]() |
#9205 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
#9206 |
Registrirao User
|
Vidim da ljudi traže slušalice s mikrofonom koje pašu na kineski mobitel. Kako sam već prije rekao, postoje dva standarda za jack od slušalica i, naravno, za utičnicu. ![]() Zgodno rješenje za problem s kompatibilnosti je i adapter od 5 dolara. Ili, još bolje, slušalice sa ground/mic sklopkom ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 21.06.2014. u 21:31. |
![]() |
![]() |
#9207 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Zeznuo sam se. Kupio sam na To2c dva coolpada f1 i kako jutros nisu bili poslani, a pala im je cijena, tražio sam da ponište narudžbu. Što su i napravili (piše na Paypalu: refunded). E, onda sam išao ponovo kupiti ta dva mobitela, ali nema novca na kartici. Našao sam na Paypal forumu da im (Paypalu) treba i do 30 dana za prebacivanje novca od refunda na karticu. Super. |
![]() |
![]() |
#9208 |
Premium
|
U roku par dana ce novci biti na tvom racunu...meni je oko 5 dana najvise bilo sto sam cekao za neki refund od trenutka kad je receno da ce novci biti vraceni ![]() |
![]() |
![]() |
#9209 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Zna netko što znači ovo, to mi se pojavilo kad sam poskenirao mali QR code koji je na kablu od slušalica? Ne znam kako bi to preveo jer je browser otvorio i nisam niti sliku uspio kopirati, a niti tekst. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9210 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |