|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() Evo kupio sam Seagate 160Gb,8Mb,model ST3160023A i disk se jako čuje ![]() Kad piše onda je tih al kad počne čitati,strašno,neki iritirajuči zvuk grebanja,to sad prvi put čujem,ne znam kako da ga opišem. Imam još jednu baricu al ta je nečujna pa sam mislio da je i ova takva al nije ![]() Probao sam ono u AtiToolu,onaj AAM al kaže da disk to ne podržava. Jel ima još koja fora da ga utišam ili ču ga morati umatati u nešto? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
odi na google ili stranice od seagate-a i nađi acoustic management program. mora postojat. s njim onda utišaš disk... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
nema, tj. ima utility ali ne radi na novim diskovima. seagate zbog sudskog procesa nema prava na manipulaciju (tj. uporabu) aam-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Mislim da je to bio Sky - on i njegova Barica od 200kg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
partibrejker
|
Daj nemoj biti luuud - ma kakav pm... ![]() Evo ti broj mobitela i nazovi ga sad odmah - nećeš valjda čekati do ujutro? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
partibrejker
|
Citiraj:
![]() P.S. dobro da ga nisi nazvao - jer kolko ga je ta Barica izmaltretirala - mislim da bi glave padale! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Joj nemojte mi o sata baricama. To se neda STIŠAT. Ja na svojoj 80gb sati imam samo Back up i držim ju ugašenu u BIOSU da ne čujem žrogljanje. Inače imam jednu stariju PATA. E ta je milina za uši. I nije važno dal je made in china ili singapure sve su isto glasne ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() rekel bum vam samo jedno....gori ste od SISMISA!!!!!!! kaj tolko brijete, glasno, cuje se,buka.......hijaoo koji ste vi razmazenci...... ![]() ![]() ![]() ![]() pa treba i neki faking sound iz kante se cut,jos uvijek mi je draze da tu i tam zarosta Barica nego kakaf TT Tornado...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Rapitaj se kod skya za razliku između moje Kineske i njegove singapur barice. A inače potpisujem ono kaj je mitzek reko.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prigorec po defaultu
|
![]() ulizico... decki, ovo vam vec granici sa tezim mentalnim poremecajem... to je isto kak i da od afta kad krece nema bas nikakvog zvuka...ono.. ![]() Sky-a morem jos i razmeti, covek dela sa jatom kokoski, pa je normalno da hoce mira dok je dime, a vi srednjoskolski drkaci, kad navijete one svoje cvili-pili, kuj te sad pegla jos kaj i Bara kvrcka.....hjebote, bolje i to neg da mjauce.. ko neki .....hardovi.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
tko ja? ma neee...tko zna možda se izvučem od plaćanja papice ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ulizica,sem pozabil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Re: grunt....
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
bycod
|
istina je da rosta koda orahe drobi ![]() Ali samo kada nesto radi dok kada surfam igram se itd nerosta i ok je onda ....
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
možda ti kućište, ili kavez od diska ako ga imaš, prenosi vibracije previše. isprobaj disk izvan kućišta, na nečem mekanom (spužva). |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Zašto ovdje na forumu nitko ne preferira Maxtore........moj prvi pradisk ![]()
![]() |
#21 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Samo za one kokoši gore (Mitzek i Kristuš). Niste u pravu niti jedan. Potpuno vjerujem Vekiju za njegovo šrotanje (sada već bivše). Imao sam pored uha jedan takav primjerak. I isto tako sam imao hrpu ispravnih. Postoji samo jedna, jedina razlika između njih ali ne bi se štel nikom zamjerati.
![]() |
![]() |
#22 |
Prigorec po defaultu
|
@Rak>>>stari,grintavi sismisu..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
bycod
|
Nego rache ![]() ili smo izgubljenu u rosthanju ?
![]() |
#24 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, i ja imam taki disk, to je za poludit kad 15 h dnevno provodiš za kompom...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Hardverski? Prodajte ga i kupite ispravan. Probajte ga staviti na spužvicu na dno kante. Ako i tada melje, prodajte ga. Samo ga ne prodajte ovdje. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|