Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 18.09.2012., 11:42   #2311
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Ti si fanboy, tak da nisi objektivan.

Piratiziranje postoji svugdje, ne vidim zasto bi mobilni uređaji bili iznimka.
Lako ti je tako argumentirati, ti si fanboy pa odjebi. Ti nisi fanboy, jel?

Ajde ispričaj nam kako ti radi taj custom ROM? Fino jel. Samo što ne radi GPS. Ali bude u idućoj verziji. Ili WiFi? Ili troši bateriju? Ili kamera? Ma nema veze, mogu bez kamere par dana, budu to ispeglali. Telefon baš ne radi ali koji će ti k telefon na telefonu.
Mora da imaš čelične živce...

Što ti je ta otvorenost donijela u životu? Mogućnost promijene launchera i brdo wareza. Epohalni uspjeh, svaka čast.
Staro 18.09.2012., 11:48   #2312
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Mobitelu je i dalje jedina namjena zvanje, slanje poruka i u zadnje vrijeme fotkanje.
Čemu onda uopće smartphone? Uzmeš dummy phone sa te tri funkcije i uživaš.

Citiraj:
Zato ponavljam, vise vremena posvetiti razvoju os-a a manje aluminijskim kucistima i 5incnim ekranima.
Upravo je to jedna od bitnih, ako ne i najbitnija, stavka iPhone korisnika. Osjećaj koji uređaj ostavlja u ruci (prvo je to najbolje nudila plastika, onda staklo, sad aluminij...) te koju rezoluciju i pokrivenost RGB spektra ima ekran. Od nedavno je bitna i veličina kao i omjer stranica. Novi cool konektor je bolje ne spominjati i povoljnu cijenu službenog adaptera.
Također bi se i Apple mogao više posvetiti razvoju OS-a. Umjesto da dodavanje još jednog reda icona proglasi novim featureom, panoramsku kameru, novi kalendar i sl. što već postoji na drugim, toliko inferiornim platformama.

Niti je Android najbolji niti je iOS. Najboje bi bilo nešto u sredini, možda, samo možda, MS sa WP uspije pogoditi tu zlatnu sredinu. Glatko izvođenje i proširivost uz kontrolu koju pruža closed source.

Edit: Bez psovanja i vrijeđanje (prethodni post) da ne bi bilo banana

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline  
Staro 18.09.2012., 11:54   #2313
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
U pravu si, ja nisam fanboy

Moj custom rom je importan sa HTC One S i sve radi savršeno, odnosno ne postoji funkcija koja ne radi ili radi polovično.

Kad napisem "custom rom" onda pri tom mislim na kvaliteten romove kojima treba određeno vrijeme da se ispoliaju i onda rade odlično. Pri tom ne mislim na importenje JB-a na Desire

Citiraj:
Što ti je ta otvorenost donijela u životu?
Postao sam otvoreniji

Ali realno, android i ios su dva potpuno drugačija svijeta, dva potpuno drugačija pristupa istoj stvari. Svaki pristup ima svoje prednosti i mane, a na korisniku je odaberesta njemu vise odgovara.

srale7 je offline  
Staro 18.09.2012., 11:54   #2314
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Čemu onda uopće smartphone? Uzmeš dummy phone sa te tri funkcije i uživaš.
Cemu? Da mozes procitati mail, da mos odigrat koju blentavu igricu, da imas dobar player itd itd , ako za to trebaju custom romovi ili jailbreak , jebem takav mob zvao se on iphone ili samsung...

Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Upravo je to jedna od bitnih, ako ne i najbitnija, stavka iPhone korisnika. Osjećaj koji uređaj ostavlja u ruci (prvo je to najbolje nudila plastika, onda staklo, sad aluminij...) te koju rezoluciju i pokrivenost RGB spektra ima ekran. Od nedavno je bitna i veličina kao i omjer stranica. Novi cool konektor je bolje ne spominjati i povoljnu cijenu službenog adaptera.
Također bi se i Apple mogao više posvetiti razvoju OS-a. Umjesto da dodavanje još jednog reda icona proglasi novim featureom, panoramsku kameru, novi kalendar i sl. što već postoji na drugim, toliko inferiornim platformama.

Niti je Android najbolji niti je iOS. Najboje bi bilo nešto u sredini, možda, samo možda, MS sa WP uspije pogoditi tu zlatnu sredinu. Glatko izvođenje i proširivost uz kontrolu koju pruža closed source.
Nigdje nisam rekao da je iOS najbolji, sto si sudeci po ovom mom kvotanju ti od negdje izvukao, jer zadnja 4 mobitela su mi android. Sve gore napisano stoji, takoder se i za WP slazem,nadam se da ce nove lumie napraviti show.Jedna stvar s kojom se neslazem je ta da su svi iphone korisnici dummy bieberi i milface, sigurno nisu svi .
Staro 18.09.2012., 12:02   #2315
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Razmak je označavao da se ta rečenica ne odnosi na tebe. Niti sam rekao da su svi korisnici iPhona dummy bieberi i milface. Ipak se čini da ih ima više u tom taboru jer je sada iPhone više in i uz odličan marketing postao je sinonim za smartphone. Kao nekad kaladont za pastu za zube

Rekao si da "Mobitelu je i dalje jedina namjena zvanje, slanje poruka i u zadnje vrijeme fotkanje." te sam te pitao zbog čega onda uopće imaš smartphone? Gdje sam govorio o custom ili jailbreak?! Sve ovo što si kasnije naveo (Da mozes procitati mail, da mos odigrat koju blentavu igricu, da imas dobar player itd itd) se može raditi bez custom/jailbreka ako ne može uređaj jednostavno ne valja. I da, ima smartphone puno više funkcija i namjena od ovog što si naveo

Kao jednu od prednosti open sourca bih naveo mogućnost ispravke sitnih bugova koji su se provukli proizvođaču. Kod closed moraš čekati službeni update ili hakerirati jer nemaš code.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 18.09.2012. u 12:09.
LAcy je offline  
Staro 18.09.2012., 12:05   #2316
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
Autor doublev Pregled postova
Lako ti je tako argumentirati, ti si fanboy pa odjebi. Ti nisi fanboy, jel?

Ajde ispričaj nam kako ti radi taj custom ROM? Fino jel. Samo što ne radi GPS. Ali bude u idućoj verziji. Ili WiFi? Ili troši bateriju? Ili kamera? Ma nema veze, mogu bez kamere par dana, budu to ispeglali. Telefon baš ne radi ali koji će ti k telefon na telefonu.
Mora da imaš čelične živce...

Što ti je ta otvorenost donijela u životu? Mogućnost promijene launchera i brdo wareza. Epohalni uspjeh, svaka čast.
E sad i tu u krajnost, pa postoji custom romovi i custom romovi jebiga. Neki ne diraju izvorni kod, ne diraju uopće u OS u onom sistemskom dijelu, nego recimo ogole rom od proizvođačevog softvera (kao na kompu kad kupiš neki od onih brand mašina, pa dobiješ gore hrpu nekakvog trial softa i slično, u usporedbi kad sam instaliraš clean windowse i staviš samo one programe koje želiš i trebaš). Na takvom custom romu radi apsolutno sve, kao i na službenom. Imaš i one druge, pa ekipa koje tek počinje programirati zasere, no tu je u većini slučajeva u manjem broju. Puno je veći broj custom romova na kojima radi apslutno sve kao i na službenom, pa i još bolje i brže je je dodatno optimiziran.
Ti govoriš o krajnosti, kao i o onim prvim JB-a na iPhoneu koje uzorkovao gubitak signala, pucanja veze itd. I onda da netko sudi po takvom lošem JB-u da su svi loši? Ne možeš tako banalizirati stvari.

Staro 18.09.2012., 12:14   #2317
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Posto je gore ona tema zakljucana , slucajno naletio na OVO , odlicna zajebancija
Staro 18.09.2012., 12:17   #2318
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
Posto je gore ona tema zakljucana , slucajno naletio na OVO , odlicna zajebancija
Ubuduće to stavi u funny pics

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline  
Staro 18.09.2012., 12:31   #2319
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Citiraj:
U pravu si, ja nisam fanboy
Ali si se našao pozvanim uletit na iPhone temu i svima solit pamet kako to o čemu se tu priča zapravo ne valja i da smo svi glupi fanboyi ispranih mozgova.

Gle, to što si ti zaljubljen u Android mene ni malo ne impresionira. To te sigurno ne čini boljim i pametnijim. Ako misliš raspravljati, moraš to činiti argumentima. Buljo te je lijepo pitao, ti si mu odgovorio s nekim vrlo opskurnim glupostima (promjena imena fotke - alo?), ja sam ti ponudio odgovor a ti si me prozvao fanboyem. Nećemo tako.

@tor:
Proživljavao sam ta sranja pa znam o čem pričam. I na WP i na Android uređajima. Mislim, već sam nekoliko puta rekao da posjedujem i WP i iOS i Android uređaje i da ne pričam napamet Evo zna sysara (on me može zvat fanboyem jer ja njemu kažem puno gore stvari )
Ali i malo karikiram, naravno da će te konkretne stvari koje sam ja naveo raditi na ispoliranim ROM-ovima ali iz mog iskustva uvijek se nađe neka glupa sitnica koja ne radi a baš ti zatreba. I moraš preći preko toga, progutat to i istrpit. I nipošto o tome ne smiješ pričati na iPhone temi jer će te pokopat
Staro 18.09.2012., 12:39   #2320
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
@tor:
Proživljavao sam ta sranja pa znam o čem pričam. I na WP i na Android uređajima. Mislim, već sam nekoliko puta rekao da posjedujem i WP i iOS i Samsung uređaje i da ne pričam napamet Evo zna sysara (on me može zvat fanboyem jer ja njemu kažem puno gore stvari
ispravio sam te
syss je offline  
Staro 18.09.2012., 12:40   #2321
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Jel to onaj odron od službenog zamzunga kojeg imate? Pa to nije dostojno zvati se smart phoneom!

Mogao si uzeti još veći odron i onda suditi!
Hamm je offline  
Staro 18.09.2012., 12:59   #2322
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Ali si se našao pozvanim uletit na iPhone temu i svima solit pamet kako to o čemu se tu priča zapravo ne valja i da smo svi glupi fanboyi ispranih mozgova.

Gle, to što si ti zaljubljen u Android mene ni malo ne impresionira. To te sigurno ne čini boljim i pametnijim. Ako misliš raspravljati, moraš to činiti argumentima. Buljo te je lijepo pitao, ti si mu odgovorio s nekim vrlo opskurnim glupostima (promjena imena fotke - alo?), ja sam ti ponudio odgovor a ti si me prozvao fanboyem. Nećemo tako.
Nisam nigdje rekao da je itko glup ili ispranog mozga, druga stvar je sto jabučari ne mogu prihvatit drugo misljenje.

Realno, jel ja mogu podastrti bilo kakave dokaze/argumente i da cete vi rec;"da, imas pravo".

A da si fanboy, to znas i sam da jesi. Ja nisam zaljubljen u nista, pa tako ni u android, za raziku od vas koji ste zaljubljeni u svoj brand.
Popljuvat cu ako nesto ne valja ili mi se nesviđa, bmk bio to android, ios, samsung, htc ili nesto peto.

I da se jos osvrnem na taj ajfon famozni dizaj na koji svi svršavaju. Dizajn samog telefona mi je onak, manje vise nebitan, cisto da izgleda ok i ja sretan.
Bitnija stvar mi je ergonomija i koristeni materijali, te konačan feeling, jer na kraju mobitel stalno drzimo u ruci.

Ajfon 2/3 su donekle bili ergonomski dizajnirani, telefon fino lezi u ruci i ako ona plastika na dodir bas i nije pun pogodak. I onda dolazi ajfon4, kod kojeg ergonomije nema, sve je podređeno vizalnom dizajnu i zato ajfon4 u ruci lezi kao komad debljeg stakla. Po meni, jedan od vecih failova, plus staklo bas i nije neki materijal koji stvara ugodu u kontaktu sa kozom.

Samsung S3 ima definitivno najbolji oblik, s obzirom na velicinu odlično lezi u ruci, ali ona sjajna platika je prelosa. HOX je to najbolje prosao, solidan oblik, materijali najbolji, feeling odličan.

I da, imas pravo, ovo je tema o ajfonu a ne android vs iphone

srale7 je offline  
Staro 18.09.2012., 13:22   #2323
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:

I da, imas pravo, ovo je tema o ajfonu a ne android vs iphone
Niti u jednom postu to ne pokazuješ.

Ma baš sam jučer nešto malo čačkao po S3-u i naspram mog ajfona 4 mi je prevelik za ruku. Za nekog tko ima lopatu (bez uvrede ) od ruke je on idealan dok bih ja imao svakodnevne borbe oko toga da mi ne ispadne iz ruke. S moje strane gledišta je on neergonomičan zbog svoje veličine (mobitel, jel).

Isto tako, ajfon je možda preuzak (dosad i prekratak) za iste te vlasnike lopata.
Staro 18.09.2012., 13:50   #2324
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ispravio sam te
A joj da, zaboravio sam da se to ne broji. Onda niš! Šta brojimo, te sonji drlje kojima se mijenja maskica?

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Jel to onaj odron od službenog zamzunga kojeg imate? Pa to nije dostojno zvati se smart phoneom!

Mogao si uzeti još veći odron i onda suditi!
Ma ne, alo, relax

Osobno imam Galaxy Tab (onaj prvi koji ima slične specifikacije ako i iPad ali radi duplo sporije) i S2 (kojeg sam dao burazu na korištenje). Prije toga Sony Xperia X1 a prije toga HTC Tytn II (za Android fanboye da ne morate guglat, ova dva zadnja su Windows Mobile uređaji ).

Inače, taj mali odron čak i dobro radi s obzirom da je odron

Zgodna anegdota s ovim Galaxy Tabom neki dan: žena mi kaže da bi nešto prosurfala i odmah se laćam Taba a kad ono, ma ne, daj mi iPhone na njemu mi je lakše. Alo! Lakše ti je na divajsu koji ima duplo manji ekran? Umro sam od smijeha

Zadnje izmijenjeno od: doublev. 18.09.2012. u 13:57.
doublev je offline  
Staro 18.09.2012., 14:00   #2325
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

nope, brojimo staklene mobitele sa oštrim bridovima zbog veće ergonomije

taj mali odron mi se restartao upravo prije pol sata sjedeći na stolu i neradeći ništa... bjež sotime.
syss je offline  
Staro 18.09.2012., 14:06   #2326
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

@doublev...eto vidiš kolega dofurao ipad 2 ženi doma i ona sva sretna hop na njega i za minutu ga baca na krevet i veli "kaj ovo smeće ne podržava flash?". I još je dodala uređaj od par tisuća kuna koji ne podržava flash?

Ne znam kaj ti je falilo SII, a za galaxy tab sam čuo i dobre i loše strane. X1, a pogotovo Tytn II su odroni i nisu za usporedbu. I da znamo da su win divjasovi...
Hamm je offline  
Staro 18.09.2012., 14:17   #2327
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Sta vi jos uvijek vapite za flashom? Oh boze...
Staro 18.09.2012., 14:19   #2328
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

a ono, usporedba WM 6.5 i današnjeg andorida ili iOSa je skorz na mjestu jel
tor je offline  
Staro 18.09.2012., 14:21   #2329
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor poltergeist Pregled postova
Sta vi jos uvijek vapite za flashom? Oh boze...
Ne mi, žene

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 18.09.2012., 14:32   #2330
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Žena od kolege.

@tor..pa tak normalno! Ja uzeo u ruku ajfon 2 i bože koje smeće od uređaja. Ko bi reko da se do sada razvio!
Hamm je offline  
Staro 18.09.2012., 14:46   #2331
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
nope, brojimo staklene mobitele sa oštrim bridovima zbog veće ergonomije
Piše se "s oštrim bridovima"

Citiraj:
@doublev...eto vidiš kolega dofurao ipad 2 ženi doma i ona sva sretna hop na njega i za minutu ga baca na krevet i veli "kaj ovo smeće ne podržava flash?". I još je dodala uređaj od par tisuća kuna koji ne podržava flash?
Znao sam da će se taj flash pojavit u temi kad tad

Citiraj:
X1, a pogotovo Tytn II su odroni i nisu za usporedbu.
Tytn II je u vrijeme kada je izašao bio top smartphone. Pregazilo ga vrijeme. I to vrlo brzo, valjda dva dana nakon što je izašao

Citiraj:
I da znamo da su win divjasovi...
Zašto se osjećaš prozvanim?

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
a ono, usporedba WM 6.5 i današnjeg andorida ili iOSa je skorz na mjestu jel
Ma naravno da nije ali kad se već nabrajaju telefoni... Osim toga, s tim si dižem rejting kao znalca, kaj ja znam

Ne, ozniljno, prošao sam pasiju s tim telefonima i stvarno je osvježenje radit s nečim što ne radi probleme i jednostavno - radi. Jedino što moram pretrpit da svaki put kad izađe novi iOS, moram čekat JB da bi mogao ispiratizirat nešto. Eto, priznam, to je stvarno super na Androidu - možeš piratizirat čim ga izvadiš iz kutije
Staro 18.09.2012., 14:59   #2332
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

eto, vidiš da ga ipak voliš

Ma na stranu to sve, moje stajalište - za prosječnog korisnika (ako kupiš mob koji je tehnički ispravan jel) svi modeli (iphone, neki android ili widows phone) rade sasvim dobro onakvi kakvi jesu čim se izvade iz kutije. Ako kreneš dalje i želiš ovo ili ono, napredniji si korisnik - uglavnom znaš što ti treba, kako doći do toga i shodno tome biraš koji model uzimaš.
Moj trenutni izbor je android, WP, pa iphone. Za mene osobno. No, ako me neki "prosječni" korisnik (recimo koleginica u firmi) pita koji fon da uzme za službeni, a svi znamo kakav je izbor non-smarthphonea, skoro u 99% slučajeva kažem iphone. Malo zbog toga što se kasnije mogu izvući - nemam ti ja pojma o tome, koristim android , malo zbog toga što smatram (opet ja jel) da je iphone više ispoliran/prihvaćen/prihvatljiviji prosječnom korisniku, a ponajviše što je u većini slučajeva rad na većini mid-range android uređaja prilično loš u usporedbi s IP. A recimo, u nekakvoj našoj poslovnoj tarifi, dobijemo Iphone 4 za nekakvih soma kuna, a nekako se uvijek posloži da za te pare dobiješ nekakav relativno šit android, a ako hoćeš nešto poštenije od njega moraš pljunuti ozbiljniju lovu od tog soma.
I opet ponavljam, ovo o čemu mi trkeljamo su sitnice u razlikama među uređajima (sisino restartanje očigledno neispravnog samsunga i njegov sud "ne valja" ne uzimam kao ozbiljan argument), nekome manje, nekome više bitno. No ako mogu birati, a mogu -biram uređaj i platformu na kojoj ima MANJE loših sitnica koje su meni bitne. Ono, biram manje zlo ako to možemo tako postaviti.
tor je offline  
Staro 18.09.2012., 15:09   #2333
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

a ne, ne mileni... pričam ja o osjetno većem broju uređaja nego mom odronu
syss je offline  
Staro 18.09.2012., 15:53   #2334
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
bas ste mi slatki s tim prepucavanjem

trebale bi jos win vs linux vs macos teme i opcenita apple vs ms
domis je offline  
Staro 18.09.2012., 16:10   #2335
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Symbian je sve to imao puno prije Androida i iOSa
Neo-ST je offline  
Staro 19.09.2012., 12:25   #2336
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Danas izlazi novi iOS 6 bas me zanima na sta ce to liciti. I jako me zanimam kakve su ove nove mape
zgmmax je offline  
Staro 19.09.2012., 13:02   #2337
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ako nemaš iP4S ili jači uređaj, nećeš moći korsititi neke fičere na tim mapama (3D, voice navigation ili tako nešto).
Staro 19.09.2012., 14:15   #2338
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Iiiii, iPhone 5 je opet brži od SIII.

http://www.anandtech.com/show/6309/i...er-performance

Opet, ne kužim zašto bi quad core nužno bio napredak ispred dual corea kako to mnogi tvrde. Važna je kombinacija softwarea i hardwarea.
IcyTexx je offline  
Staro 19.09.2012., 14:20   #2339
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Hebeš sintetiku. Treba vidjeti koliko je brz u realnom životu.
Staro 19.09.2012., 14:22   #2340
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Slažem se, al JavaScript sintetika ime nekog smisla.

Zasad postoji ovo (djeluje jako brzo):

Al gle koje su razlike u cijenama za njih... To se znalo i prije. Kod nas plaćaš suhim zlatom 32GB il 64GB, a razlika u proizvodnji je po desetak dolara.
http://9to5mac.files.wordpress.com/2...1-00-35-am.png

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 19.09.2012. u 14:31.
IcyTexx je offline  
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno