Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 18.09.2012., 01:25   #2281
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Predzadnji flagship model (senation/S2) za cca 2k kn+ dobar custom rom
S2 preskoči jer sisa kaže da zamzung ne valja
Dakle 1 mobitel i još treba custom rom, divota

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 18.09.2012., 01:26   #2282
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ček malo

Pa koja onda kombinacija valja?
non-samsung koji se gura u prvi plan kao direktan suparnih ajfonu... a on to nije niti će ikada biti.
syss je offline  
Staro 18.09.2012., 01:28   #2283
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Citiraj:
Autor poltergeist Pregled postova
Pffff...ok. Cek da prodjem 10 strana foruma da bi telefon koji sam platio radio kako spada. Boze na sta ste vi nauceni i sta je vama normalno.
ovo je od mene debeli +3... halo.. kupijo mobitel i hoću da radi, kakav kastom rom i ine drlje yebote.
syss je offline  
Staro 18.09.2012., 01:35   #2284
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ovo je od mene debeli +3... halo.. kupijo mobitel i hoću da radi, kakav kastom rom i ine drlje yebote.
Pda, i onda pod izlikom nekakvih mogucnosti skidanja attachmenta, bluetooth sheranja i ostalih gluposti sve se svede na neke drljave teme sa groznim ikonama i hrpom aplikacija skinutih za mukte.

Eh da, i ne smijem zaboravit obavezno lock screen sa suncem i oblacima, tlakom, temperaturom, vlagom, muljavost save, dal' grize som itd...
Staro 18.09.2012., 01:38   #2285
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Prema GSMAreni ovi mobiteli imaju 4.1 update. Kolko sam bacio oko niti trećina ih nema nego su najavljeni za kraj godine ili za 2015. godinu. Jelly Bean je izašo u 7. mjesecu. OEMovi ga imaju valjda od ranije. Halooooo?
Prčkanje po ROMovima i ostalim glupostima mi ne dolazi u obzir jer nemam mjesec dana vremena slagat sve i čekat da izađu svi driveri. Frend neprestano slaže mob da se riješi Motorolinog skina i metne novi OS. Prije koji dan nije mogo slikat neš jer mu kamera još ne radi. -.-

Blutut šeranje... Kad si ekipa kupi ultra novi smartfon pa ne nabave internet paket. Bravo.
IcyTexx je offline  
Staro 18.09.2012., 01:38   #2286
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

oke blutut šeranje je fail i to ono žešći

sorry ali moje brdo imenika je na vacapu jerbo imaju android i imaju to free.
syss je offline  
Staro 18.09.2012., 01:53   #2287
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Blutut šeranje... Kad si ekipa kupi ultra novi smartfon pa ne nabave internet paket. Bravo.
Pa bravo bas tako. 3 soma kuna za telefon a nemaju za net. I onda se na pcekspertu trazi koja je ono aplikacija koja moze skenjat wep passworde
Bas me zanima koliko andorid usera ovdje zapravo kupuje aplikacije.
Staro 18.09.2012., 02:25   #2288
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Citiraj:
Sad sam išo zbrojit kolko sam potrošio na appove za iPhone+iPad.
Uvuku te, tak ih je jednostavno kupit... Kroz par godina se zbroji. A na kraju koristiš samo desetinu toga. Sad imam još jedan razlog zašto ostat na iOS-u.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 18.09.2012. u 02:33.
IcyTexx je offline  
Staro 18.09.2012., 08:15   #2289
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Pffff...ok. Cek da prodjem 10 strana foruma da bi telefon koji sam platio radio kako spada. Boze na sta ste vi nauceni i sta je vama normalno.
Naučen sam na potpunu slobodu, nitko mi nista ne ograničava, doduse to iziskuje malo truda, ali definitivno meni nije problem.

Isto da ja pitam kak vi mozete dat tolke pare za ajfon i onda normalno zivjet sa svim tim ograničenjima?
-mozete, jer vam odgovara tj, navikli ste se

Istina za Android, out of box radi dobro 6 mjeseci-godinu dana, a poslije toga treba ici na custom rom. Sreca, to vrijeme je obično i vise nego dovoljno da se na xda pojavi sve potrebno, uključujući i ispeglan rom.

srale7 je offline  
Staro 18.09.2012., 09:06   #2290
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
oke blutut šeranje je fail i to ono žešći
Slažem se, je.
Imam 2 mobitela, a drugom normalno radi BT, i zadnjih 2 godine sam valjda poslao 2 stvari preko BT.

Citiraj:
Naučen sam na potpunu slobodu, nitko mi nista ne ograničava, doduse to iziskuje malo truda, ali definitivno meni nije problem.
Kontradiktoran si, prvo kažeš da ti nitko ništa ne ograničava a poslije da za to treba malo truda?

Citiraj:
Isto da ja pitam kak vi mozete dat tolke pare za ajfon i onda normalno zivjet sa svim tim ograničenjima?
-mozete, jer vam odgovara tj, navikli ste se
Molim te, pojasni mi o kakvim je ograničenjima riječ?

Citiraj:
Istina za Android, out of box radi dobro 6 mjeseci-godinu dana, a poslije toga treba ici na custom rom. Sreca, to vrijeme je obično i vise nego dovoljno da se na xda pojavi sve potrebno, uključujući i ispeglan rom.

Na 3GSu sam imao oko godinu i pol stari OS koji je radio savršeno.

I šta reći na kraju, za svaku novu verziju osa za koju je pitanje dal se može instalirati u trenutku kad izađe, mora se čekati custom rom da bi mobitel radio kako treba?
I to je mobitel i os bez ograničenja?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 18.09.2012., 09:49   #2291
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Ne radi šeranje blututom
Staro 18.09.2012., 09:57   #2292
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Kontradiktoran si, prvo kažeš da ti nitko ništa ne ograničava a poslije da za to treba malo truda?
Pa ne ograničava me, a za dovest u red bilo koji operativni sistem/uređaj treba malo truda, zar ne?

Ili ajfon dolazi sređen po želji korisnika?

Citiraj:
Ima ih dosta, vecinom sitnija, ali mene opet zivciraju. Recino sitnica tipa uslikas fotku i zelis joj promjenit naziv. Na iphoneu to ne mozes. Ili slanja maila sa vise od 5 privitaka i slične stvari.
Nista veliko, ali mene to opet smeta i zbog toga koristim Android, koji naravno nije idealan, ali meni je bolji.[/QUOTE]

Citiraj:

Na 3GSu sam imao oko godinu i pol stari OS koji je radio savršeno.
To je subjektivno, jer ima korisnika kojima i adriod radi godinu-dvije savrseno, ali isto tako ima korisnika kojima iOs ne radi kako treba.

Citiraj:
I šta reći na kraju, za svaku novu verziju osa za koju je pitanje dal se može instalirati u trenutku kad izađe, mora se čekati custom rom da bi mobitel radio kako treba?
I to je mobitel i os bez ograničenja?

Ne mora se čekat custom rom, veceini korisnika ce difolt rom raditi ok, i da, android je os sa manje ograničenja od iOS-a, ali kuzim i tebe, tebi je iOS bolji, i samim tim ga branis, ali objektivno, android je otvoreniji os. Nekome to odgovara, nekome ne.

srale7 je offline  
Staro 18.09.2012., 10:24   #2293
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor doublev Pregled postova
Ne radi šeranje blututom
Vidi stvarno, zaboravio sam

Citiraj:
Pa ne ograničava me, a za dovest u red bilo koji operativni sistem/uređaj treba malo truda, zar ne?

Ili ajfon dolazi sređen po želji korisnika?
Dovest u red MOBITEL za mene znači promjenit svjetlinu, melodije, notificatione i te sitnice, a stavljenje DRUGOG roma ne može se svrstat pod to, osim možda android korisnicima.

Uzmi za primjer fotić, jel normalno kad kupiš fotić stavljat novi FW na njega?
Ili jednostavno promjeniš neke Fn tipke i spreman si za slikanje?

Citiraj:
Ima ih dosta, vecinom sitnija, ali mene opet zivciraju. Recino sitnica tipa uslikas fotku i zelis joj promjenit naziv. Na iphoneu to ne mozes. Ili slanja maila sa vise od 5 privitaka i slične stvari.
Nista veliko, ali mene to opet smeta i zbog toga koristim Android, koji naravno nije idealan, ali meni je bolji.
Znači subjektivno, tražit najsitnije detalje kao glavne mane je smiješno.

Citiraj:
Ne mora se čekat custom rom, veceini korisnika ce difolt rom raditi ok, i da, android je os sa manje ograničenja od iOS-a, ali kuzim i tebe, tebi je iOS bolji, i samim tim ga branis, ali objektivno, android je otvoreniji os. Nekome to odgovara, nekome ne.
Ok uzmimo onda te naprednije korisnike, znači pod normalno je da se mora stavit novi custom rom, i isto tako je normalno da na svom uređaju koji si platio 3-4 soma kn ne možeš stavit zadnji os?

Nisam rekao da je ios bolji, jer ovdje se ne radi samo o SW nego i o HW.

žmnpp
buljo je offline  
Staro 18.09.2012., 10:27   #2294
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Čisto iz iskustva, u uredu imaju svi ajfon, ja imam DHD.Jedanput tjedno me ekipa moli da im posudim mob da nesto obave, od replaca webconfiga do slanje 10-15 attachmenta i takvih stvari....znaci realno gledajuci sitnice ali svejedno......tako da koliko god ajfon ljepo izgleda uopce ga ne dozivljavam kao ozbiljan poslovni mob....dapace zgodna (preskupa i precijenjena) igracka....koji opet ne bi kupio kako god okrenem (cak ni za zabavu)....jer puno ekipe zaboravlja da u slobodnoj prodaji dodje oko 6k kuna (barem je tako bilo kad sam ja uzimao dhd) dok su htc i samsung flagshipovi dosli oko 5k.

Mentalitet (primitvni) Ajfon je statusni simbol, nema do fauveja, švabo je švabo je tipično za ovu našu balkansku regiju....nije da toga nema drugdje već nije tolko izraženo...I takve kompanije jednostavo guraju do kud ide.....

Nisam nikad imao bogate roditelje i svaku lipu sam si sam zaradio....tim više nisam blesav da kupujem fensi stvari samo zato jer je to in.....ocijenim koji je proizvod best buy i to uzmem....Da se razumijemo kad ajfon postane best buy (nudi najvise za najmanje love) prvi cu ga uzeti....

p.s zaboravio sam napomenuti da su i moj dhd i ajfoni u uredu svi bili stock (ne rootani/ne jailbrejkani)
Master_Hrc je offline  
Staro 18.09.2012., 10:42   #2295
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:

Dovest u red MOBITEL za mene znači promjenit svjetlinu, melodije, notificatione i te sitnice, a stavljenje DRUGOG roma ne može se svrstat pod to, osim možda android korisnicima.
Općepoznata razlika izmedju android i ios korisnika
Vi imate samo jedan "rom" na raspolaganju, tak da u biti nemate mogućnost izbora

Citiraj:
Uzmi za primjer fotić, jel normalno kad kupiš fotić stavljat novi FW na njega?
Ili jednostavno promjeniš neke Fn tipke i spreman si za slikanje?
Usporedba ti ne stoji, jer je fotic puno jednostavnija naprava od modernog smartphonea

Citiraj:
Znači subjektivno, tražit najsitnije detalje kao glavne mane je smiješno.
Nije subjektivno, kao glavnu manu sam naveo zatvorenost/ograničenje iOS-a i ovo sto sam naveo ide u prilog tome.

Citiraj:

Ok uzmimo onda te naprednije korisnike, znači pod normalno je da se mora stavit novi custom rom, i isto tako je normalno da na svom uređaju koji si platio 3-4 soma kn ne možeš stavit zadnji os?

Nisam rekao da je ios bolji, jer ovdje se ne radi samo o SW nego i o HW.
A ovo zadnje, znas i sam kako sve funkcionira, Android je jedan os na 15 brandova i 1000 modela, iOS je jedan os na jednom uređaju i iz toga proizilazi sve ovo sto si napisao.

Citiraj:
isto tako je normalno da na svom uređaju koji si platio 3-4 soma kn ne možeš stavit zadnji os?
Na svom sensationu imam Android 4.0.3 sa 4.0 Sensom, znači zadnje sto je dostupno Doduse update nije sluzbeni, ali radi bolje od sluzbenog :P

srale7 je offline  
Staro 18.09.2012., 10:51   #2296
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Citiraj:
Inace se ne slazem s tvojim izjavam (jer si apple fanboy i cak u moj pc imas macbookpro pod ostalo ), ali ovo si dobro rekao.3500 kn za mob (moj sgs3)i onda ga moram rootat da bi rijesio bug u kopiranju teksta u clipboard, koji dovodi do rusenja bilo koje app u kojoj hoces nesto kopirat.Nikad pa ni onda. Jos jedan takav bug i ćao doviđenja...
Staro 18.09.2012., 10:58   #2297
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Čisto iz iskustva, u uredu imaju svi ajfon, ja imam DHD.Jedanput tjedno me ekipa moli da im posudim mob da nesto obave, od replaca webconfiga do slanje 10-15 attachmenta i takvih stvari....
Za takve stvari koje se dogode jednom svake prijestupne godine koristim ovaj app. I nikad mi dosad nista nije falilo.

Citiraj:
Mentalitet (primitvni) Ajfon je statusni simbol, nema do fauveja, švabo je švabo je tipično za ovu našu balkansku regiju....nije da toga nema drugdje već nije tolko izraženo...I takve kompanije jednostavo guraju do kud ide.....
Mentalitet (primitivni) Android je statusni simbol isto. Nisi iSheep i muto ko apple jadnici koji ne znaju nista. Ja sam PRO user. Kupim ja bato za te pare Kvada sa 5 GB rama!! Kastomiziram sta hocu i kako ocu. Mora se covjek malo potrudit znas. To je stvar OPCE kulture da znas kako se hakira. Ne budi lenj...
I sta kazes sada na to?

Citiraj:
Da se razumijemo kad ajfon postane best buy (nudi najvise za najmanje love) prvi cu ga uzeti....
To mozda po tvojim standardim ne nudi najvise. Po mojim nudi. Meni ne treba palm swipe to screenshot i efekt vodice na lock screenu.

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Inace se ne slazem s tvojim izjavam (jer si apple fanboy i cak u moj pc imas macbookpro pod ostalo )
Donesite vile i baklje
Staro 18.09.2012., 10:58   #2298
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Jos jedan takav bug i ćao doviđenja...

I sta onda? Vraćaš se na iphone? Ili na wp?

Savrsenog os-a i uređaja nema, jer proizvođačima nije u cilju napraviti nesto jako dobro.

srale7 je offline  
Staro 18.09.2012., 11:03   #2299
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Na svom sensationu imam Android 4.0.3 sa 4.0 Sensom, znači zadnje sto je dostupno
Android 4.1,
Jelly Bean

žmnpp
buljo je offline  
Staro 18.09.2012., 11:04   #2300
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Da. U potrazi za savrsenim .Neznam nemogu pregrmiti to da nisu u stanju napraviti jebeni os da radi kako treba na 4jezgrenom mobitelu , nek kaze ko sto hoce, a kad mi kaze pa rootaj ga, zasto ? Zasto da drkam i cackam po takvom uredaju. To mi je kao da kupim mercedes sa sjebanim amortizerima i onda ih idem mjenjat jer eto, moze bolje, a slovi kao udoban auto (karikiram, molim bez napada o usporedbi i ostalih fanboyeva neke druge auto marke ).
Staro 18.09.2012., 11:10   #2301
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Onda vuci paralelu dlaje - zašto mi svi drkamo toliko po kompovima? OC, custom hlađenja, biramo svaku komponentu u 5 dućana, pa sami sastavljamo komp umjesto da kupimo gotovu mašinu koja isto tako radi kad je doneseš iz dućana? Zašto ti u sigu imaš link na vodeno hlađenje kompa? Citiram tebe "jer mi je eto bilo dosadno a i htio sam probati vodeno " Kužiš ponatu, uz sitnije izmjene detalja?
Ne zauzimam ničiju stranu, no pitanje zašto rotaš mob je potpuno promašeno - zato jer mogu, hoću, znam kako; nastavi niz

Iskreno, novi iPhone je ok. Ne bih ga sebi za svoju lovu kupio, no...dizajn ko dizajn, koliko ljudi sudjeluje u raspravi toliko i mišljenja o njemu ima. Hardver u kombinaciju s OS-om, uz svu zatvorenost i ostalo, došlo je to sada do neke razine kada i napredniji i zahtjevniji korisnik može biti zadovoljan. O nekakvom prosječnom i maje zahtjevnom korisniku i da ne pričamo. Tih par ograničenja koje i dalje ima se daju zaobići na ovaj ili onaj način, ne smatram to ničim strašnim, no isto tako nekom smeta nekom ne.

Zadnje izmijenjeno od: tor. 18.09.2012. u 11:15.
tor je offline  
Staro 18.09.2012., 11:11   #2302
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
.....
Mentalitet (primitivni) Android je statusni simbol isto. Nisi iSheep i muto ko apple jadnici koji ne znaju nista. Ja sam PRO user. Kupim ja bato za te pare Kvada sa 5 GB rama!! Kastomiziram sta hocu i kako ocu. Mora se covjek malo potrudit znas. To je stvar OPCE kulture da znas kako se hakira. Ne budi lenj...
I sta kazes sada na to?

To mozda po tvojim standardim ne nudi najvise. Po mojim nudi. Meni ne treba palm swipe to screenshot i efekt vodice na lock screenu.
.......
Hehe...ajde super su ovakve rasprave...podsjeca me na osnovnu skolu, ono tipa nesto kazes nekome a on ti odgovori ti isto.....daj mi reci koliko godina imas? ja bih rekao od 12-14....Kad znaci pocnes zarađivati, suvislo i kulturno se raspravljati onda možemo nastaviti.....jer nema smisla se argumentirano raspravljati sa fanboyem.....zahvaljajuci tebi admin je zakljucao onaj topic o tuzbi apple vs samsunga.....a nebih htio da se to dogodi i sa ovim topicom unatoc mojem misljenju o ajfonu..

Master_Hrc je offline  
Staro 18.09.2012., 11:11   #2303
Salko01
Premium
Moj komp

Salko01's Avatar

Citiraj:
To je subjektivno, jer ima korisnika kojima i adriod radi godinu-dvije savrseno,
Iskreno ja takve nisam upozno,znam da mijenjate te sisteme kao čarape.
Jedan dan je sendvić,drugi dan je sladoled a treci dan su jagodice bobice.
Iskreno BMK za anrodid,ovo je iP tema i ne znam šta kenjate stalno u ovoj temi.
Citiraj:
Bar 90% ih ne kupuje a svi vole i podržavaju andorid.

Zadnje izmijenjeno od: Salko01. 18.09.2012. u 11:28.
Salko01 je offline  
Staro 18.09.2012., 11:20   #2304
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Onda vuci paralelu dlaje - zašto mi svi drkamo toliko po kompovima? OC, custom hlađenja, biramo svaku komponentu u 5 dućana, pa sami sastavljamo komp umjesto da kupimo gotovu mašinu koja isto tako radi kad je doneseš iz dućana? Zašto ti u sigu imaš link na vodeno hlađenje kompa? Citiram tebe "jer mi je eto bilo dosadno a i htio sam probati vodeno " Kužiš ponatu, uz sitnije izmjene detalja?
Ne zauzimam ničiju stranu, no pitanje zašto rotaš mob je potpuno promašeno - zato jer mogu, hoću, znam kako; nastavi niz
Sve stoji, ali mob nemozes kupit u dijelovima kao sto biras za komp i dobijas ga s onim sto ti isporuce. Zasto klokas ? zato jer ti donosi vise fps-a, manje vrijeme potrebno za render itd itd. Zasto vodeno i ostale pizdarije ? da se manje grije i vise potegne. Mobitelu je i dalje jedina namjena zvanje, slanje poruka i u zadnje vrijeme fotkanje. Pa ako je vec hardverski brutalan(nebitno samsung ili iphone , govorim za oba), daj si ond truda i napravi rom koji radi kak spada.Ne kazem nista, rootao sam i JB i ja mobove i nexus s je bio rootan dok ga nisu ukrali , ali sam se vratio na stock rom jer mi je bio sasvim dovoljan. Zato ponavljam, vise vremena posvetiti razvoju os-a a manje aluminijskim kucistima i 5incnim ekranima.
Staro 18.09.2012., 11:20   #2305
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Citiraj:
Hehe...ajde super su ovakve rasprave...podsjeca me na osnovnu skolu, ono tipa nesto kazes nekome a on ti odgovori ti isto.....daj mi reci koliko godina imas? ja bih rekao od 12-14....Kad znaci pocnes zarađivati, suvislo i kulturno se raspravljati onda možemo nastaviti.....jer nema smisla se argumentirano raspravljati sa fanboyem.....zahvaljajuci tebi admin je zakljucao onaj topic o tuzbi apple vs samsunga.....a nebih htio da se to dogodi i sa ovim topicom unatoc mojem misljenju o ajfonu..
Uff promasio si uopce ton mog odgovora. Ja sam ti samo htio reci koliko su izjave kao tvoje bedaste jer se isto mogu primjeniti i na drugu stranu. Evo tor kaze da on hoce, moze i zeli rootat svoj mob. I to je u redu i ja nemam nista protiv. Ali mi je smjesno da se iPhone useri smatraju nista drugo nego obicne MILFace koje u jednoj ruci guraju djete a sa drugom tipkaju na fejsu dok se android useri smatraju PRO/POWER userima, muskarci sa bradom koji rade u HEPu i koji osim sto znaju popraviti wc kotlic znaju kastomizirat rom.

Jel sad razumijes sto sam rekao? Ja nisam taj koji ovdje tvrdi da je iPhone najbolji telefon. Ja govorim da je to najbolji telefon za mene i za ocito 2 milijuna korisnika koji su preordali iPhone5. Da znam, ocito se radi o milfacama.

Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 18.09.2012. u 11:28.
poltergeist je offline  
Staro 18.09.2012., 11:25   #2306
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Nije subjektivno, kao glavnu manu sam naveo zatvorenost/ograničenje iOS-a i ovo sto sam naveo ide u prilog tome.
Ma *ebala te zatvorenost više, ajmo to nazvat pravim imenom: ne mogućnost lakog piratiziranja. Točka.

Što se tiče custom ROM-ova, živo sam s time par godina na WP6 i 6.5. Nikad više.
Staro 18.09.2012., 11:26   #2307
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor Salko01 Pregled postova
Iskreno ja takve nisam upozno,znam da mijenjate te sisteme kao čarape.
Jedan dan je sendvić,drugi dan je sladoled a treci dan su jagodice bobice.
Iskreno BMK za anrodid,ovo je iP tema i ne znam šta kenjate stalno u ovoj temi.

Bar 90% ih ne kupuje,a svi vole i podržavaju andorid.
Ispravak;
Jedan dan je medenjak, drugi dan je sendič sa sladoledom a treci jagodice bobice

Citiraj:
Autor doublev Pregled postova
Ma *ebala te zatvorenost više, ajmo to nazvat pravim imenom: ne mogućnost lakog piratiziranja. Točka.

Što se tiče custom ROM-ova, živo sam s time par godina na WP6 i 6.5. Nikad više.
Ti si fanboy, tak da nisi objektivan.

Piratiziranje postoji svugdje, ne vidim zasto bi mobilni uređaji bili iznimka.

srale7 je offline  
Staro 18.09.2012., 11:27   #2308
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Uff promasio si uopce ton mog odgovora. Ja sam ti samo htio reci koliko su izjave kao tvoje bedaste jer se isto mogu primjeniti i na drugu stranu. Evo tor kaze da on hoce, moze i zeli rootat svoj mob. I to je u redu i ja nemam nista protiv. Ali mi je smjesno da se iPhone useri smatraju nista drugo nego obicne MILFace koje u jednoj ruci guraju djete a sa drugom tipkaju na fejsu dok se android useri smatraju PRO/POWER userima, muskarci sa bradom koji rade u HEPu i koji osim sto znaju popraviti wc kotlic znaju kastomizirat room.

Jel sad razumijes sto sam rekao? Ja nisam taj koji ovdje tvrdi da je iPhone najbolji telefon. Ja govorim da je to najbolji telefon za mene i za ocito 2 milijuna korisnika koji su preordali iPhone5. Da znam, ocito se radi o milfacama.
Očito su to poznavaoci prave glazbe i ljubitelji Justin Biebera, koji je očito najbolji pjevač jer eto, na youtubeu mu svaki spot ima 150 milijardi pogleda

Osobno, volim čačkat po ROMovima, isprobavat nove firmware-e, kernele, itd., a ako uz to još i proširujem mogućnosti mobitela zašto ne...
Neo-ST je offline  
Staro 18.09.2012., 11:33   #2309
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Mobitelu je i dalje jedina namjena zvanje, slanje poruka i u zadnje vrijeme fotkanje.
hah, na sreću/žalost - kako ko uzme, ovim modelima o kojima pričamo to su sasvim sporedne funkcije. Prije bi ih nazvao manjim primjercima laptopa, nego velikim mobitelima
Ti danas na modernom smartphoneu može sasvim ozbiljno obavljati posao, s nekakvog terena ili slično, gdje je već i lap nezgrapan, treba da se upali, moraš ga nositi u nekakvoj torbi itd. desk da ne spominjem. "Mobitel" je postao prilično ozbiljna spravica kojoj je obavljane poziva, smsa i fotkanje prilično usputan sport.
tor je offline  
Staro 18.09.2012., 11:35   #2310
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Ja govorim da je to najbolji telefon za mene i za ocito 2 milijuna korisnika koji su preordali iPhone5. Da znam, ocito se radi o milfacama.

Ovo je najbolji argument svakog fanboya, "to svi kupuju i to mora biti najbolje".

Ali ok, rekao si da je to najbolji telefon za tebe, i to je ok, bitno da si na kraju zadovoljan uređajem i njegovim mogućnostima

srale7 je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na