|
![]() |
#2281 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#2283 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
#2284 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Eh da, i ne smijem zaboravit obavezno lock screen sa suncem i oblacima, tlakom, temperaturom, vlagom, muljavost save, dal' grize som itd... |
|
![]() |
![]() |
#2285 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Prema GSMAreni ovi mobiteli imaju 4.1 update. Kolko sam bacio oko niti trećina ih nema nego su najavljeni za kraj godine ili za 2015. godinu. Jelly Bean je izašo u 7. mjesecu. OEMovi ga imaju valjda od ranije. Halooooo? Prčkanje po ROMovima i ostalim glupostima mi ne dolazi u obzir jer nemam mjesec dana vremena slagat sve i čekat da izađu svi driveri. Frend neprestano slaže mob da se riješi Motorolinog skina i metne novi OS. Prije koji dan nije mogo slikat neš jer mu kamera još ne radi. -.- Blutut šeranje... Kad si ekipa kupi ultra novi smartfon pa ne nabave internet paket. Bravo. |
![]() |
![]() |
#2287 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Bas me zanima koliko andorid usera ovdje zapravo kupuje aplikacije. |
|
![]() |
![]() |
#2288 |
Premium
|
Sad sam išo zbrojit kolko sam potrošio na appove za iPhone+iPad. ![]() Uvuku te, tak ih je jednostavno kupit... Kroz par godina se zbroji. A na kraju koristiš samo desetinu toga. Sad imam još jedan razlog zašto ostat na iOS-u. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 18.09.2012. u 02:33. |
![]() |
![]() |
#2289 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Isto da ja pitam kak vi mozete dat tolke pare za ajfon i onda normalno zivjet sa svim tim ograničenjima? -mozete, jer vam odgovara tj, navikli ste se ![]() Istina za Android, out of box radi dobro 6 mjeseci-godinu dana, a poslije toga treba ici na custom rom. Sreca, to vrijeme je obično i vise nego dovoljno da se na xda pojavi sve potrebno, uključujući i ispeglan rom. |
|
![]() |
![]() |
#2290 | |||
Strichek Moderator
|
Slažem se, je. Imam 2 mobitela, a drugom normalno radi BT, i zadnjih 2 godine sam valjda poslao 2 stvari preko BT. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Na 3GSu sam imao oko godinu i pol stari OS koji je radio savršeno. I šta reći na kraju, za svaku novu verziju osa za koju je pitanje dal se može instalirati u trenutku kad izađe, mora se čekati custom rom da bi mobitel radio kako treba? I to je mobitel i os bez ograničenja?
![]() |
#2292 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ili ajfon dolazi sređen po želji korisnika? ![]() Ima ih dosta, vecinom sitnija, ali mene opet zivciraju. Recino sitnica tipa uslikas fotku i zelis joj promjenit naziv. Na iphoneu to ne mozes. Ili slanja maila sa vise od 5 privitaka i slične stvari. Nista veliko, ali mene to opet smeta i zbog toga koristim Android, koji naravno nije idealan, ali meni je bolji.[/QUOTE] To je subjektivno, jer ima korisnika kojima i adriod radi godinu-dvije savrseno, ali isto tako ima korisnika kojima iOs ne radi kako treba. Citiraj:
Ne mora se čekat custom rom, veceini korisnika ce difolt rom raditi ok, i da, android je os sa manje ograničenja od iOS-a, ali kuzim i tebe, tebi je iOS bolji, i samim tim ga branis, ali objektivno, android je otvoreniji os. Nekome to odgovara, nekome ne. |
||
![]() |
![]() |
#2293 | |||
Strichek Moderator
|
Vidi stvarno, zaboravio sam ![]() Citiraj:
Uzmi za primjer fotić, jel normalno kad kupiš fotić stavljat novi FW na njega? Ili jednostavno promjeniš neke Fn tipke i spreman si za slikanje? Citiraj:
Citiraj:
Nisam rekao da je ios bolji, jer ovdje se ne radi samo o SW nego i o HW.
![]() |
#2294 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Čisto iz iskustva, u uredu imaju svi ajfon, ja imam DHD.Jedanput tjedno me ekipa moli da im posudim mob da nesto obave, od replaca webconfiga do slanje 10-15 attachmenta i takvih stvari....znaci realno gledajuci sitnice ali svejedno......tako da koliko god ajfon ljepo izgleda uopce ga ne dozivljavam kao ozbiljan poslovni mob....dapace zgodna (preskupa i precijenjena) igracka....koji opet ne bi kupio kako god okrenem (cak ni za zabavu)....jer puno ekipe zaboravlja da u slobodnoj prodaji dodje oko 6k kuna (barem je tako bilo kad sam ja uzimao dhd) dok su htc i samsung flagshipovi dosli oko 5k. Mentalitet (primitvni) Ajfon je statusni simbol, nema do fauveja, švabo je švabo je tipično za ovu našu balkansku regiju....nije da toga nema drugdje već nije tolko izraženo...I takve kompanije jednostavo guraju do kud ide..... Nisam nikad imao bogate roditelje i svaku lipu sam si sam zaradio....tim više nisam blesav da kupujem fensi stvari samo zato jer je to in.....ocijenim koji je proizvod best buy i to uzmem....Da se razumijemo kad ajfon postane best buy (nudi najvise za najmanje love) prvi cu ga uzeti.... ![]() p.s zaboravio sam napomenuti da su i moj dhd i ajfoni u uredu svi bili stock (ne rootani/ne jailbrejkani) |
![]() |
![]() |
#2295 | ||||
Premium
|
Citiraj:
![]() Vi imate samo jedan "rom" na raspolaganju, tak da u biti nemate mogućnost izbora ![]() Citiraj:
Nije subjektivno, kao glavnu manu sam naveo zatvorenost/ograničenje iOS-a i ovo sto sam naveo ide u prilog tome. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
#2296 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2297 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
I sta kazes sada na to? Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
#2298 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2299 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Jelly Bean
![]() |
#2300 |
|
Da. U potrazi za savrsenim ![]() ![]()
#2301 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Onda vuci paralelu dlaje - zašto mi svi drkamo toliko po kompovima? OC, custom hlađenja, biramo svaku komponentu u 5 dućana, pa sami sastavljamo komp umjesto da kupimo gotovu mašinu koja isto tako radi kad je doneseš iz dućana? Zašto ti u sigu imaš link na vodeno hlađenje kompa? Citiram tebe "jer mi je eto bilo dosadno a i htio sam probati vodeno ![]() Ne zauzimam ničiju stranu, no pitanje zašto rotaš mob je potpuno promašeno - zato jer mogu, hoću, znam kako; nastavi niz ![]() Iskreno, novi iPhone je ok. Ne bih ga sebi za svoju lovu kupio, no...dizajn ko dizajn, koliko ljudi sudjeluje u raspravi toliko i mišljenja o njemu ima. Hardver u kombinaciju s OS-om, uz svu zatvorenost i ostalo, došlo je to sada do neke razine kada i napredniji i zahtjevniji korisnik može biti zadovoljan. O nekakvom prosječnom i maje zahtjevnom korisniku i da ne pričamo. Tih par ograničenja koje i dalje ima se daju zaobići na ovaj ili onaj način, ne smatram to ničim strašnim, no isto tako nekom smeta nekom ne. Zadnje izmijenjeno od: tor. 18.09.2012. u 11:15. |
![]() |
![]() |
#2302 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2303 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jedan dan je sendvić,drugi dan je sladoled a treci dan su jagodice bobice. Iskreno BMK za anrodid,ovo je iP tema i ne znam šta kenjate stalno u ovoj temi. Bar 90% ih ne kupuje a svi vole i podržavaju andorid. Zadnje izmijenjeno od: Salko01. 18.09.2012. u 11:28. |
|
![]() |
![]() |
#2304 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2305 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel sad razumijes sto sam rekao? Ja nisam taj koji ovdje tvrdi da je iPhone najbolji telefon. Ja govorim da je to najbolji telefon za mene i za ocito 2 milijuna korisnika koji su preordali iPhone5. Da znam, ocito se radi o milfacama. Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 18.09.2012. u 11:28. |
|
![]() |
![]() |
#2306 | |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Što se tiče custom ROM-ova, živo sam s time par godina na WP6 i 6.5. Nikad više.
![]() |
#2307 | ||
Premium
|
Citiraj:
Jedan dan je medenjak, drugi dan je sendič sa sladoledom a treci jagodice bobice ![]() Citiraj:
Piratiziranje postoji svugdje, ne vidim zasto bi mobilni uređaji bili iznimka. |
||
![]() |
![]() |
#2308 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Osobno, volim čačkat po ROMovima, isprobavat nove firmware-e, kernele, itd., a ako uz to još i proširujem mogućnosti mobitela zašto ne... |
|
![]() |
![]() |
#2309 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Ti danas na modernom smartphoneu može sasvim ozbiljno obavljati posao, s nekakvog terena ili slično, gdje je već i lap nezgrapan, treba da se upali, moraš ga nositi u nekakvoj torbi itd. desk da ne spominjem. "Mobitel" je postao prilično ozbiljna spravica kojoj je obavljane poziva, smsa i fotkanje prilično usputan sport. |
|
![]() |
![]() |
#2310 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo je najbolji argument svakog fanboya, "to svi kupuju i to mora biti najbolje". ![]() Ali ok, rekao si da je to najbolji telefon za tebe, i to je ok, bitno da si na kraju zadovoljan uređajem i njegovim mogućnostima ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|