|
![]() |
#23011 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#23012 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#23013 |
Super Moderators
|
![]() |
#23014 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#23016 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Ja kupim smrznute borovnice u Metrou, dobre su. Cijena im je mislim 15 kn za 30 ili 40 dkg. Znala sam kupiti i u Konzumu ili Merkatoru sviježe, ona mjerica od 25 dkg je bila 14 kn. Je skupe su nažalost. Nadopuna ![]() Danas sam za ručak napravila vratinu u umaku od pive i pire. Fantazija od okusa. I upravo ispekla palačinke pa se odoh ubit u njima ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ammy. 22.09.2011. u 18:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23017 | ||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ljudi ubio sam se ko svinče u tome. Vratina s domačom pivom zaljevana domačom pivom. ![]()
![]() |
![]() |
#23018 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
jos par min i gotove su lazanje iz lidla, pa bumo vidli dal to nest vredi ![]() edit: dobar okus, premalo sira, puuuno previse bešamela. al ajd za 20kn dobiva pozitivnu ocijenu Zadnje izmijenjeno od: domis. 22.09.2011. u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23020 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
za dvajs kuna gladi bradu da se nisi potrovo ![]() ![]() šalim se, meni su stvarno oke te lazanje i tih gotovih nema ni blizu tako dobrih (koliko sam ih ja probao, a nijesam sve). @amd... ja redovno kad delam chilli con carne, moram i neki side-dish raditi za staru i ženu jerbo se ne mogu kontrolirat sa paprikom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23023 |
Super Moderators
|
Mi smo tek počeli, nakon ove slike je još došao ajvar, kompoti, nekaj "kiseline"...a vidi se samo pola polica ![]() ![]() Ovo je najbolja biljka koja je bila u vrtu ikad: ![]() Žena iz zajebancije napravila flance od mini rajčica (Billa ili Lidl, ne sjećam se) i to raste i rodi ko ludo, stara svaki drugi dan skuha koju litru a još cvjeta ![]() A tek gledat jalne prigorce-neprocjenjivo ![]()
![]() |
#23025 |
Registered User
|
Pohane tikvice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23026 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pazi ovo: Sastojci: -kore za pitu, jedno pakovanje -2dl jogurta -3 jaja -šalica brašna -šalica ulja -prašak za pecivo -malo soli i papra Smućkati ovo sve gore (osim kora naravno), postaviti na radnu plohu dvije kore jednu na drugu, premazati sa ovim, postaviti jos jednu koru, premazati, pa jos jednu i naravno premazati, onda na to opet koru i gore redom: paradajz umak za pizzu, ribani sir, ribana sunka, origano, gljive, kukuruz i sta vec stavljate na pizzu. Zarolati i staviti u nauljen pleh. Od jednog pakovanja se naprave tri ovakva rolata, taman da popune pleh. Peći cca 15 minuta na 150-200 stupnjeva, tj dok ne porumeni. Rezultat: http://www.dodaj.rs/f/2Z/JQ/2xwK2ldi/imag0150.jpg http://www.dodaj.rs/f/1E/V3/1bUFmmE2/imag0151.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#23027 |
Registered User
|
Danas za ručak pomfri i pljeskavice, a desert bučnica s makom ![]() ![]() @wragg ovo je jakoooo fino sviđa mi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23029 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Žena odvela kindere na selo, a ja ostao i kuham bolonjez. btw, hvala za recept za slaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23030 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Taj dio me malo buni ![]()
![]() |
![]() |
#23031 |
Premium
|
Iskreno, nemam pojma ni za sto sluzi taj prasak, ali dobio sam takav recept pa sam ga i proslijedio sa njime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23032 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Prašak za pecivo prilikom zagrijavanja ispušta CO2. Vjerojatno ide u filu kako bi napravio prozračnost između kora. U neke recepte ide soda bikarbona zbog iste stvari ili mineralna voda. Nekad su i u palačinke stavljali sodu bikarbon ili prašak za pecivo kako bi palačinke bile rahlije tj. imale sisitne rupice (pjenaste, spužvaste). Danas većinom stavljaju mineralnu vodu koja u sebi ima CO2.
![]() |
#23033 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23034 |
Registered User
|
@wragg nema na čemu i drugi puta :-) Upravo se grijemo uz vruću crno-bijelu čokoladu ![]() http://www.pohrani.com/f/2d/Ma/38U2m...kolada1jpg.jpg http://www.pohrani.com/f/1Z/Mb/3QRao...kolada2jpg.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#23035 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Paradajz je vrag biljka, ako je u plasteniku, obješena na špagu može donijeti enormno prinosa. I da je stvar bolja, iz jedne biljke paradajza se može posadit dosta jer se zaperci mogu saditi kao rasada i razvije se u biljku kao da je iz sjemena.
![]() |
#23036 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#23037 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ma, svake godine bar par pizdarija sa "običnim" paradajzom a ovo malo govance ne dira ništa, raste i rodi ko ludo-na godinu ih budemo više posadili ![]() Fino zgleda, gdje u Brdovcu?
![]() |
![]() |
#23038 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 25.09.2011. u 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23039 |
Super Moderators
|
Ovo je ozbiljna tema i sa hranom nema zajebancije, drugi put leti ![]() ![]()
![]() |
#23040 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Juce u Vivi na trešnjevci...crveni rižoto s škampima,porcija ubojica...foot loose koji je trajao sve do 2 u noci kad sam napao one slavosnke kobasice od 30 centi na Bundekani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|