|
![]() |
#391 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Nema sanse da netko spava u sobi i da ga ne probudi restart od tog mlaznjaka... Ludio sam i na 270-ici, a 260 backplate mi to nije radila... ili nisam ni cuo... nikad necu prezaliti sto sam je prodao :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Imao sam štošta, i znam kako se ventilatori vrte prilikom bootanja. Jest da je malo problematično u takvim uvjetima, ali inače ne vidim neke negativne strane. Možda sam to samo ja, nakon sati i sati provedenih pored raznih Delti, nije ni čudo što slabije čujem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Samo da kažem, što se tiče moje gts 250. Najveći takt za gpu, memoriju i shadere koji sam ja postigao sa svojom je: 779/1184/1912, tvornički je bio 702/1000/1512. Začudilo me koliko grafa može izdržati, pošto sam je bio natjerao do 800/1250/1970 i probao metro 2033, mw2 i nije bacala artifacte, dok je u heaven benchmarku davala znakove artifacata, koji su bili skoro neprimjetni. Vrlo sam zadovoljan postignutim. Temperatura nije išla preko 75 stupnjeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
trainspotter
Datum registracije: Apr 2009
|
Jel netko zna zašto se vrtnja ventilatora na XFX ubrza kada windowsi odu u standby? Čim mrdnem miša monitor se upali i ventilator se opet vrati na normalnu (puno tišu) vrtnju... Jel se to može nekako regulirati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 11.07.2010. u 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
I time će dobiti što?
![]() |
![]() |
#397 |
trainspotter
|
Hm, zvuči moguće, jer se isto tako ponekad događa, da kada se komp vrati iz hibernacije, desktop bude zamrznut nekih tridesetak sekundi, strelica ne reagira na pomicanje miša, niti ctrl-alt-delete ne radi. Ekran se upali ali je sve smrznuto. Valjda se tada driver "budi"... Pomalo zna biti iritirajuće. Jel se to može ikako sredit? Kontrolu venta prebacit na bios i/ili spriječit isključivanje drivera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Moderator
|
Možeš kupit drugu karticu. Ili posve drugu seriju ili referentnu GTS250. I kako bi to spriječio ''isključenje drivera'' prilikom bacanja OS-a u sleep ili hibernaciju? To ja ko da kažeš idem ja sad spat ali ću za to vrijeme pisat zadaću iz matematike ![]()
![]() |
#399 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Samo XFX ima takve muhe....nije ni prva ni zadnja. Svaka nVidia od XFX-a mi je imala neke probleme sa ventom, od GTX+ pa do GTX260, mislim na tvorničke probleme jer sve su bile nove. Moraš se naviknut na to kad uzimaš XFX |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Moderator
|
Danc00 nije to do XFX-a nego do svake grafe čiji vent nije reguliran iz BIOS-a grafe. Recimo moj Zalman na Gigabyteici je reguliran iz drivera i vent je na 12V sve dok se driveri ne učitaju.
![]() |
#402 | |
trainspotter
|
Citiraj:
A može i jedno malo oftopic pitanjce, gdje u W7 podešavam, nakon koliko vremena komp ulazi u hibernaciju i/ili da li će uopće ulaziti u hibernaciju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Makar na gigabyteu reguliraju driveri, nikad se nije derala(osim pod boot-om i bez drivera), u biosu se sve dalo regulirat, mislim dalo se svašta s njom dok XFX ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
trainspotter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pozz svima! Znam da ovdje ima kvalificiranih ljudi koji mi mogu pomoci ![]() ![]() ![]() Nego, koju graficku mi preporucate do 1200kn, da je od nvidie, dal trebam paziti na pcie 2.0, da nije veca od ove 8800gts koju sad imam tj da mi stane u kuciste ![]() Moja konfiguracija je Core 2 Du E4400, mbo Gigabyte gs-965p-ds3, 4 gb mem fala svima na pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Pentium Pro forever!
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Trenutno je GTX 460 best buy. Nove su 1400kn kod nas 1200kn vani. Pogledaj malo benchmarke, kartica rula za te pare. S druge strane ako ti je tvoja bila ok, onda mozda da probas naci polovnu 8800GT 512. Bit ce ponesto brza od tvoje a oko 400-500kn su. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#416 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Imam "problem" sa Gigabyte GTS250 1gb sa Zalmanom. Naime RivaTuner i GpuZ mi konstanto pokazuju temperature izmedju 30-40 stupnjeva. Bilo idle ili load. Do cega moze biti? senzora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Moderator
|
Nema pomoći. Imao sam tu grafu. Taj je Zalman jako dobro hladi, ostavi vent tako kako je. Pitanje je samo hoće li ona ići na tih 800 MHz.
![]() |
#420 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Jel imao tko Asus-ovu 250GTS (Dark Knight verzija) ? Ventilator joj u idlu na 35%, ali to bas nije tiho..za vrijeme igranja dodje do 65% i to je maximum. Temperature variraju od 30C do 55C za vrijeme igranja...Zanimam me osim zamjene kartice ili coolera kako se rijesiti buke? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|