|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Guest
|
Citiraj:
Igram na Gareni od kad se pojavila. A zadnje 2 godine sam igrao prosječno 20h tjedno i postotak dropanja zbog Garena Clienta je manji od jedne partije tjedno. A znam o čemu pričam, odigrao sam 300 ladder igara i još 3 puta toliko nezabilježenih. A cimer je prešao 600 partija i samo Bog zna koliko njih izvan ladder-a. ![]() Ili je do vaše veze ili ste imali posla sa "hackerima". Ja koristim drop hack kad ne igram u High LvL sobama, kad netko pođe psovat ili feedat leti iz partije iste sekunde. A kad sam živčan dogodi se da izbacim i ljude koji su samo malo priglupi. ![]() Citiraj:
"Pro" sa MH-om radi KAOS. ![]() A u njihovoj "makedonskoj" sobi bez admina su nas doslovno pomeli. Koriste MH i to bezobrazno, čim vide nekog samog - slete se na njega i to se kreću PRAVOCRTNO, svih 5 igrača. A kad pogledaš replay, nigdje nijedan ward nisu stavili cijelu igru. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 26.06.2010. u 01:12. |
||
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Imaš fora ruski server ICCUP, gdje si sam mozes hostat iz kanala,udjes u igru i drmaš.. ima sistem koji prati rezultate i biljezi statistiku, te imas ladder.. Meni osobno je tamo puno bolje igrat jer su vecinom rusi koji ti u 99% slucajeva nece izac iz igre kolko god ih gazio.. eventualno ce napisat FF i server automatski gasi igru (ukoliko to napisu svih 5 igraca). I rusi su dosta organizirani što se tiče random team-ova.. uglavnom,stvarno ne loš server, a moš igra i SC gdje igraju najjaci igraci.. @nybelung: ma mene ti mh ne muci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@domina Nije mi bas jasna ta ICCUP stranica... Odem na nju normalno (u operi) te se pokusam regati, ali kad ispunim sve podatke i stisnem Register nista se ne dogadja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
|
Hm, ne znam, nisam imo takvih problema. Makar, doduše, ja nemogu igrat na iccu jer me izbaci sa servera čim uđem u nečiju igru. Nisam skuzio zašto, al se na njihovom faorumu javilo dosta ljudi s istim problemom... Možda su neš prčkali sa serverom.. @ranez: nema šanse.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
Ne idem na taj HICCUP. Na Gareni je ekipa. Samo bi volio da nekako rješe taj MH. Jer stvarno ga je dosta. Nije mi više zabavno ni pobjeđivat ni gubit. ![]() Čak razmišljam o tome da prestanem igrat. Ovaj tjedan nije bilo partije u kojoj nije bilo MH-a. |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ne sjecam se kad sam na gareni vidio nekog sa maphackom zadnji put tako da,obicno ako i budu to su po nub sobama nubovi koji neznaju igrat pa mu hack i ne pomaze previse
![]() |
#70 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ak ti nije problem, reci sto te trenutno najvise muci kod HoN-a? Ono, bas me zanimaju prednosti i nedostaci. Naravno, podrazumijevam da si odigrao bar nedavno koju partiju, tj da ne pricamo o HoN beti koja je izasla prije godinu dana Osobno igrao sam i dotu (ne jako puno, ali kakvih 100injak meceva) i igram HoN trenutno, pa znam sta se nudi na obje strane |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
|
denise denise crni denise,jesi kupio hon? ![]() ti si opako zagrizao. meni osobno hon nije igriv kao dota,ne svidaju mi se mixevi heroja i fluidnost i igrivost mi nije ista. jebiga zadrti dotasi ce ostati dotasi,ceka se nova dota graficki redizajnirana i to je to. kod hon-a cijenim jedino grafiku ![]()
![]() |
#72 |
Premium
|
HoN ne zelim igrati iz principa. Ako icefrog napravi nešto s valveom, igrat ću novu dotu, al nikakav hon ili lol. I odj.. mi s komentarima da je hon isti ko dota, samo bolji.. Gle, nije i točka. Igrao sam hon betu tako da niti nemam pravi argument, no nit ga želim imati.. Da, i vi honovci odfafajte s ove teme, nemojte offtopičarit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() to su sve kvaziigre,wannabe ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
uzivajte decki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
|
ajd ko igra na gareni bacite nickove pa da bacimo koji pce game =)
![]() |
#78 |
Premium
|
auf,petkom i subotom navecer sam rijetko za kompom,moze neka srijeda ili cetvrtak ![]()
![]() |
#80 |
Cigan.
Datum registracije: Jan 2010
|
ajde ako bude koji gejm priključim se i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Count me in! Nick xerxo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
jel moze netko hostat,ajd da se nademo danas u nekom cro 3 roomu ili nes prazno pa da bacimo,ko je za?
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nick : grmix (vjerovali ili ne) igrao u cro 1 sobi te hlr1 (kvaliteta u hlr1 je daleko veća nego bilo gdje u drugim sobama), sad pošto je cro soba propala igram u srbiji... igrao sam i cwove i sve, ali sad mi je gušt samo kad igram pub sa frendom ![]() što se tiče mhera i drop hackera... mrzim i jedne i druge... drop hack i mh nikad ne bi koristio, ako je netko glup, glup je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
A šta je bilo sa cro sobom? Znam da je cijelo vrijeme cro room 1 znala biti puna, i da su dizali level potreban za ulazak... sad se ne može naći ni 20 igrača u toj sobi...
![]() |
#85 |
Cigan.
Datum registracije: Jan 2010
|
ja dosao u cro 1 sobu i bilo mozda 10 ljudi.. gdje su ljudi nestali? sto se dogodilo? obicno sam u rpg ili element td sobama tako da nisam u toku..
![]() |
#86 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Na kojoj rezoluciji igrate vi sa 22" monitorima? Posebno monitori koji guraju 1920x1080 me zanimaju. Našao sam nekakve upute da se War3 navuče u tu rezoluciju, ali izgleda "nategnuto" i dalje. Nije vrag da Blizzard ne misli na to?
![]() |
#87 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
U registriju izmjeni postavke za širinu i visinu i skroz je ok, uopče se ne skuži da je razvučeno. Makar se slažem da je o debilno od blizzarda, da su izdali miljun patcheva a ni jedan ne sadrži res fix... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Sad sam odigrao AI mapu, naviknem se s vremenom, ali nekako to nije to...
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|