|
![]() |
#31 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Znam da dižem stariji topic, ali vezano je za dotu i war3 općenito. Zašto mi se igrači ne mogu joinati? Prije sam samo isključio FW, a sad sam pogasio i antivirus i windows fw, ali ista stvar... Ideje?
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 26.05.2010. u 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
Ja se igram na Gareni: High Lvl Room 5. Ako igrate u ostalim sobama pripremite se na leavere i upalite MapHack ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma ja i borny smo pokušali igrat al nam se nije moglo spojit, org je u pitanju... ja sam prava nubara pa me borny htio naučit malo... danas sam malo igrao i nisu skužili da sam nubara (valjda što su i ostali bili) samo sam 3 ili 4 puta zaginuo :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Tu sve piše i kada napraviš navedeno mora raditi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Igram na gareni, nick je FuujiLim. Nedavno sam naišao n RGC klijent, vrlo dobra alternativa gareni (samo pub gejmovima). Što se tiče 1,24e baca mi fatal error kada puno alt tabam, dal je vama ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
i meni,garena majka (osim kad ne popizdi pa random kicka ![]()
![]() |
#47 |
Premium
|
Nick Cro_Snake, sto se tice errora nemam problema. Stalno Alt-tabam i nista.. Upravo odigra 3 gamea, prva dva liveri odma ukenjali ali zadnja je bila show.. S Weaverom 19:5 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
listchecker je programčić koji omogućava hostanje iz lan-a na bnetu, a jedina dobra stvar je što ako su s tobom u lanu frendovi koji nemaju original cd-key, mogu igrat 'ilegalno' na bnetu, jer on zapravo stavlja tvoju igru tamo na popis pod custom games na bnetu. Naravno i pingovi su odlični kad se hosta s LC-om ili dotazillom. btw, pitanje za snake-a: Jel ti možda živiš u centru Zadra tamo kod velikog konzuma tj blizu autobusnog? Jer prije 2 god sam bio na moru, tj cugali smo tamo na parkingu i iz jednog stana se čulo pucanje twr-a, double kill, kripovi, triple kill... i onda se neko dero ' u pi#ku materinu!', očito mu nije išlo hehe, a pošto je svijet tako malen pitam, jer vidim da si ti iz Zadra hehe. @danco: nemoj igrat public, radije odi u kanal allstars i tamo ljudi spamaju imena privat igara, makar je i to skoro ko pub, al u kasne sate se nađu ok ljudi kad djeca odu spavat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ti si vjerojatno doživio DropHack ili tako nešto. Kad igraš u PuG-ovima ima raznih sranja. Ima čak neki hack kojim te host totalno sjebe, svi igraju normalno a ti imaš 5 sec lag npr. Dok je trajao "ladder" na Gareni nije bilo pug-a u kojem se MapHack nije koristio, u 90% partija je svih 10 igrača koristilo MH. Tragično ali nema lijeka. ![]() Istrpio sam te šugavce dok nisam dobio dovoljan level za "High LvL Room 5", tamo su admini dosta strogi, svaki leaver dobije 30 dana ban bez obzira na razlog livanja. A maphackeri su tek najebali, ako ga skužiš, postaš na forum replay i dobiva se 365 dana ban iz svih "High Level" soba, pa ti varaj.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Velim, igram na gareni jako rijetko, jedino zbog frendova jer nemaju svi original. I onda frend hosta, ja s njim u LAN-u, i još nas 2-3, i svi uredno igramo i nekog od nas dropa... u slučaju da nismo u LAN-u, skype uvijek uredno radi prilikom dropa iz igre,znači s vezom je sve u redu.. Eto zato mi se sere od garene.. A kaj se MH-a tiče, to me uopće ne dira, jer svi koji ga koriste su noobovi i apsolutno im neće pomoći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pub gejmovi su puni šljama, kako nybelung kaže - najbolji lijek su HLR roomovi. Svakako probajte: http://www.rankedgaming.com/client/RGC_4.0_RC1.zip http://dotautilities-forums.net/showthread.php?tid=302 najviše se igra cm mod, a nabova i leavera ima punoo manje nego na gareni (što se tiče ostalih soba). |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
@domina hehehe ![]() ![]() Sto se tice garene, prije sam je koristija ali nikad intenzivno, tu i tamo... Danas mi i nije vise bitno jeli garena u pitanju ili bnet ili nesto trece, samo da nema rtd-iranih livera i sl. Noobovi mi i ne smetaju toliko (barem dok imaju svoje nab gn-ove) ali livere ne mogu smisliti jer vecinom za*eru igru.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|