|
|||||||||||
|
|
#4263 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
jel zna mozda netko naredbu za ukljucenje vidljivosti kamuflaža na oružju.nabavio sam neki cfg s neta i svidja mi se osim kaj se ne vide kamuflaže.pa ako se netko malo vise s tim igrao molio bi za pomoć
|
|
|
#4264 |
|
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
@AMD Obrisi iz /mods/awe4/ direktorija mp_docks.iwd to je skoro svima rjesilo problem. Taj problem se bio svima javio kad su prije cca 7-10 bili stavili par novih mapa. |
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
|
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Bazinga
|
|
|
|
#4268 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() jel ga ima na jutubu?igrao sam i ja cesto dok si ti bio na serveru (tj. tvoj nick ) mislim da nisam posumnjao niti jednom u,tvoj nick (koji sick-case)
|
|
|
|
#4269 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Nema ga na jutubu, evo aploadao sam ga na RS: download (1.2 mb) Odzipaj, pokreni COD4player.exe, odi na open demo, nađi demo0001.dm_1 i gledaj show kak vara sa wallhackom ![]() Keypad 6 ubrzava, keypad 4 usporava 8 ide jako brzo, 2 jako sporo Iz demoa izlaziš sa kosom crtom kod numlocka / Još jedan + za mene je bio što je moj nick zapravo FR| Narsil, dakle sa razmakom između FR| i Narsil, a čiter imao nick FR|Narsil Znaš... TB, čak sam jednom malo pomislio da si ti haxzor i ukro moj nick ![]() Naravno da smo igrali dosta puta zajedno, i normalno da nemoš sumnjat u mene jer ne varam i mrzim čitere, ja sam jednostavno dobar ![]()
|
|
|
#4271 |
|
Bazinga
|
@ hammer_of_thor pogledao video, e koja citerska da ne velim sta.svi mu govore da je citer ali on tvrdi da nije i jos je bahat btw. jel ima ko dobar pro mod server (mislim na kojem igra)?nisam jos to probao pa me zanima.vidim da je bilo dosta diskusije o njemu.po mogucnosti neki di nema citera.hvala
|
|
|
#4276 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
|
|
#4277 |
|
Premium
|
Ne znam gdje pitat za savjet, pretpostavljam ovdje. Instalirao win7 na novi komp., sve ispodešavao i sve radilo savršeno (začuđen) dok nisam odlučio skinuti COD4 MW. Instalirao, upisao kod, prebacio crack, upalim, ali se na stotinku pokaže početni ekran i neće dalje. Nakon hrpu pokušaja odlučio pobrisat win7 i instalirat xp (jer sam dvd s vistom negdje izgubio). Opet ista stvar. Na multiplayer mi pokaže početni ekran, ali se ne mogu priključit na mp jer je "key in use". Onda pokušao s COD4 wow, upisao kod i prebacio crack, pokaže početni ekran, izaberem singleplayer, ponudi mi da biram težinu i mapu. Izaberem težinu, ali se ništa ne dešava, imam samo opciju back. Izaberem mapu "semper fi" koja je jedina, ali ista stvar, ništa se ne dogodi?? ![]() |
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Premium
|
MP mi nije toliko zanimljiv jer vrlo rijetko igram, isključivo SP. update: poludit ću. Sad probao pokrenut igru iz win 7 (instalirao iz xp-a) i - RADI! A ja formatirao disk i pobrisao kompletno podešenu 7icu, sad opet podešavat mail accounte, spremat hrpu šifri itd..još slučajno pobrisao i neke torrente koji su se skidali tjednima.. Ali bar cod radi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 20.04.2009. u 17:21. |
|
|
|
|
|
#4280 |
|
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ljudi trebam pomoc. Instalirao ja igru na winse stare 2 tjedna, i patheve 1.6 i 1.7. Smanjim rezu na 1024x768, sve na medium-low, bez aa, i ostalih gluposti. I idem igrat, a fps skace od 50-125. Vidim da ljudi sa slabijim konfama i vecim detaljima imaju cak i veci FPS Lock od mene. U cem grijesim? |
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
INTEL. ![]()
|
|
|
|
#4283 |
|
Bazinga
|
|
|
|
#4284 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Bill Gates
|
Problem je taj sto komande skoro nista ne pomazu. A nebi htio koristiti neke extremne komande da me ne kicka pb. EDIT: Izgleda da sam nasao problem. Nekim cudom grafa radi na PCI Express 2x bus-u. ![]() |
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Bill Gates
|
Ajd da ne otvaram novu temu. Kako da vratim bus na 16x? Probao clear CMOS i izvadio bateriju, ali ne pomaze. Jos je na 2x. EDIT: Hvala. Uspio sam. Izgleda da je bilo prasine u portu, malo sam propuhao i sad radi. Zadnje izmijenjeno od: pipe. 20.04.2009. u 20:19. |
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
mrs s tom kujom, dojdem na server, ono, awe mod , išš , onda ne mogu pucat kad skacem , neka smotana mapa , malo sprostačil več mi konzola javi ne psovat ,ok, preživim ja to, počne vote za drugu mapu, odabral prvu iako nikad čul za nju, počne druga mapa, i da poludiš jedni kempaju s druge strane mape, drugi opet s druge a ja rush po sredini, i dobim metak iz magle , kaj je najgore od svega nisam ni znal da igramo CTF, nek kad se ovaj non stop deral da uzmemo zastavu, kakvu zastavu, zaključil da nije taj server za mene, otišo nazad na CTEX-ov![]() |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|