|
![]() |
#16201 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ubio sam veliki šiš iz cingaca http://pce.hostili.com/images/D00051qq4u.jpg e STVARNO ogromno..i fino je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16202 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16204 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
znači nije baš cifra "za svaki dan"... neka, sa ovom mojom plaćom mogu i dvije dnevno da kupim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16205 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() http://online.konzum.hr/categories/5...ducts/50003050 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16206 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() I pačja nije loša. A bogme ni pašteta od lososa ![]() Žena baš dovukla iz Konzuma nekakvu paštetu sa guščjom jetrom za probu-češki jeftinjak po 5.99 ![]() Javim kakva je.
![]() |
![]() |
#16208 |
Super Moderators
|
![]() |
#16210 |
Super Moderators
|
![]() |
#16213 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#16214 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
To je onaj sa Ilica-Reljkovićeva, a njogova pečenjara je onaj CityGril na Črnkasu. Ako ne vjeruješ probaj mali test sa čevapom. Mislim da u njega stavlja silikon jer ga u želucu mogu razgraditi samo sa Kokakolom. Pusti ga na beton sa 1 metar visine i minimalno će se 3 puta odbiti.
![]() |
![]() |
#16215 |
Super Moderators
|
Popis za Žderonje 23.01.2009 Tor Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental Denzil Budući da smo po novom zakonu morali prijaviti skup-MUP šalje i jednog policajca koji bu se pobrinul za osiguranje i da sve prođe mirno i dostjanstveno Njega budemo zapisali pod: Organ ![]() Vuco micek_kc Cugeri: codiac Gabre Mad_Duke syss
![]() |
#16216 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
danas sam bio na savici-šanci tamo u onom trgovačkom kompleksu...i bio u pečenjarnici piko,tako nesto... jeo cevape u lepinji i evo ocijene: Meso:4/5 Lepinja:4/5 Ajvar:2/5 Luk(kolicina):5/5 cijena:25kn uglavnom najeo sam se ko svinja i fakat je bilo fino... inace prosle god sam bio u biogradu na moru.kako je tamo jeftino, neki restoran kraj obale,osoblje koristi pda za naruzdbe,dok narucis za par min ti netko drugi donese narudzbu: cevapi + pomfri =33kn tuborg toceno krigla 1,5l=20kn Meso:5/5 Ajvar 6/5 ![]() Luk 6/5 (trojici bi bilo taman) Pomfri 5/5 pivo 4/5 Usluga:6/5 (prezgodna i prekulturna)
![]() |
#16217 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Tor Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental Denzil Budući da smo po novom zakonu morali prijaviti skup-MUP šalje i jednog policajca koji bu se pobrinul za osiguranje i da sve prođe mirno i dostjanstveno Njega budemo zapisali pod: Organ ![]() Vuco micek_kc Gabre - ipak mi spremite jedan pladanj ![]() ![]() Cugeri: codiac Mad_Duke syss vidimo se.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16218 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16220 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental Denzil Budući da smo po novom zakonu morali prijaviti skup-MUP šalje i jednog policajca koji bu se pobrinul za osiguranje i da sve prođe mirno i dostjanstveno Njega budemo zapisali pod: Organ ![]() Vuco micek_kc Gabre - ipak mi spremite jedan pladanj ![]() ![]() Renesis Cugeri: codiac Mad_Duke syss jel kasno da i ja jedem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16221 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
govoriš da je trovač onda tam kod Trga Francuske republike? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16223 |
Super Moderators
|
Tor Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental Denzil Budući da smo po novom zakonu morali prijaviti skup-MUP šalje i jednog policajca koji bu se pobrinul za osiguranje i da sve prođe mirno i dostjanstveno Njega budemo zapisali pod: Organ ![]() Vuco micek_kc Gabre Renesis Cugeri: codiac Mad_Duke syss Klopa najverovatnije oko 17.45-18.00 tako da se i radni ljudi stignu dovuć ![]() Da, baka me obavijestila još na zadnjim Žderama da više nebude cijena 50 nego 60 kuna-Cekiju bum ja refundiral cenera ako nema ![]()
![]() |
#16224 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16226 |
Super Moderators
|
Nathan i Denzil-ak ne znate gdje je Bakina kuhinja bacite oko na kartu: http://files.myopera.com/Amdejac/alb...%20(Large).jpg
![]() |
#16228 |
Super Moderators
|
![]() |
#16230 |
Super Moderators
|
Ja prije 16.00 nebum ziher...
![]() |