|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Od svih tih classy trackera rabbit (ako pod rabbit misliš na FTWR ![]()
![]() |
#482 | |
BadBoss
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
rabbit je zakon jer je ekipa stvarno legendarna, i mislim da bez konkurencije imaju najviše packova, pogotovo onih DVDR, ljudi kupuju razne kolekcije i uploadiraju tamo, i ne mora biti u raru, smiješ uploadirati šta god te volja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
BadBoss
|
Citiraj:
to vjerujem, ja se i dalje naslušavam sveg i svačeg, jebiga to je tako, ima lejmera ko u priči, al ipak su mi najjači oni koji imaju i po 50, 60 trekera a doma nekakav limitirani iskon internet, pa treba po-otvarat i u logirat se u sve te sitove a kamoli nešto pametno s njima raditi lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() na FTN se može skidat koliko hoćeš, i ne mora se seedat ništa, i zbog toga ničiji account neće biti disablean, samo što neće moći biti pomoviran u više klase, i neće moći dobit pozivnice. A da bi izbjegao takva ograničenja moraš svaki torrent seedati najmanje 36h, inače će ti pod snatched torrents biti označeni crvenim markerom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
BadBoss
|
Citiraj:
tebe bi zmači zanimali ovakvi "pekovi" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | ||||||||||||||||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Moj ScT u 12h
I u 9 navecer.
I nek mi se javi sad ko misli da je tamo tesko odrzavat ratio. Nemojte zastrasivat ljude. Mozda je neko bio na pragu da ga dobije pa ste mu unjeli strah u kosti pa je odusto od njega ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja sam visio na ircu cijelo vrijeme, ali kod mene je xchat upaljen cijelo vrijeme (pokrece se prilikom boota) tako da nisam bash nesto se "napatio" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Premium
|
neda mi se tlacit s GHOST i invajtom u skripti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Jeee!!! Moj najdrazi tracker se vratio. Osli oni silni GB uplaodani. Pogledajte pod top 10 i onda Countries ko je na 10. mjestu. Ima 11 usera do sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
na koji tracker mislis? ja sam sad pogledao hdbits ro i vidim da sam dobio gb uplaoda ![]() jel se to ispricavaju sto im nije radio server? uglavnom meni pase iako ne koristim bas taj tracker EDIT: sry sad vidim da smo ja i pipe u krivoj temi postali. nisam gledao koje je ime teme vec sto je pipe pisao moze li netko od moderatora to prebacit EDIT2: hvala Zadnje izmijenjeno od: A.J.. 06.01.2009. u 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Koji je URL? Probao sam u Googleu i sa SceneLeech i sa TopBytes al ne nalazi niš pametno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Premium
|
Razer jesi ti procitao prvi post? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislio sam na PM, naravno ![]() EDIT: riješeno, no hvala svejedno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Razer. 06.01.2009. u 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni bi trebala neka zamjena za TL, a nisam pametan sto odabrati. Mislim svaka cast TLu jer sa njega skidam skoro SVE, pa mi je ratio malo poceo padati i sad mi treba nesto za paralelnu upotrebu, jer je neke packove na TLu malo teze seedat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
tti? midnight-torrents? Meni je baš obrnuto, trebam TL ![]()
![]() |
![]() |
#507 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Jednako dobar je samo SCC, zajeb je šta je jednako teško sedat ![]() Probaj TB ![]()
![]() |
#508 |
Premium
|
Vidio sam kod frenda koji je isto ovdje na forumu taj SCC, ali nije me se baš dojmio, čini mi se da je TL bolji. Istina, bolji je i od ovih koje sam ja naveo. Kaj nije TB ovaj novi tracker koji još uvijek ima relativno malo stvari gore?
![]() |
#509 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Ima masu stvari i još više usera, pa je upravo zato i dobar, te lagan za seed. Ono, ako već nemaš neki renome, jake usere ili staf, onda napumpaj pun k. ljudi i voila ![]()
![]() |
![]() |
#510 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja gledam te trackere i sve si mislim da mi je glupost skupljati ih, imam goem i demonoid, dem je katastrofa a ovaj drugi tek malo bolji. Nekako bi ih rađe zapustio i sve kaj mi treba uzimao s TL-a, vidio sam da ima sve što meni treba ![]() Kaj nije i veći broj ljudi na trackeru dobra baza za širu ponudu?
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|