|
![]() |
#152 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Odigrao jednom , i dalje impresioniran samom igrom , dojam vrhunski , prica filmska , grafika impresivna kao i efekti , uglavnom odlicna igra . |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo nabavio igru jučer, odigro sam nekih 3 sata ukupno, i mogu reć da sam više nego zadovoljan igrom. Dosta je stavljen naglasak na taktiku i razmještanje svojih kompića, što mi se jako sviđa. Baš sam probao par puta uletit u rambo stilu, solo brijač, al nema šanse. Igram na onoj težoj razini (najteža je još zaključana), ne znam kak je na onoj lakšoj. Uglavnom, da, sistemom borbe sam najviše oduševljen, nisam još igrao takav tip igre do sad (osim eventualno vegas, ima slične elemente, al ipak ne do te mjere izražene), tak da mi je to najjači detalj u igri, i opravdava neke druge sitne nedostatke koje neću ni spominjat, jer mi je igra pre dobra i pre zabavna da bih o nedostatcima govorio uopće. Jedino sam skužio da je priča poprilično vezana (ako ne i u potpunosti povezana) sa prijašnjim nastavcima, koje na žalost nisam odigrao, pa mi nije poznata povijest likova i priče. Al imam i jedinicu i dvojku doma, kad pređem hell's highway, bacit ću se na prva dva, i onda opet tricu na najtežoj razini ![]() I da, još nešto, igra nije specijalno teška, al oni indikatori kod neprijatelja i ostala pomagala tipa kompasa još više olakšavaju stvar, tako da sam ja sve to pogasio, i dost je zanimljivije i realnije tak igrat, puno više paziš šta radiš i više se oslanjaš na svoj tim. Jedina možda veća zamjerka je što se ne može pucat kroz neke tanje površine, tipa drveni zid il vrata drvena, inaće je osjećaj pucanja i ciljanja meni odličan. Eh da, onaj bullet time efekt je mrak, pogotovo kad se švabi glava raspolovi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
moze help,sad sam na misiji black friday i imam problem sa grafikom,ako moze neko da mi posalje save tak da preskocim taj mission..hvala ![]()
![]() |
#157 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() 2 posta san ostavija, a ekipa ih preskače ka da smrdin jebate. ![]() Pa jel stvarno toliki problem uzet save folder, zipat ga i uplodat na net?
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo dobio sam igru i igram već par sati i mogu reć da je igra jedna od boljih u posljednjih godinu dana, stvarno je zanimljiva, mislio sam da će mi više dosaditi ta WW2 tematika ali eto upravo suprotno, sviđa mi se općenito cijelokupni gameplay pogotovo ono sa zaklonom što je mogu reći veliki plus...evo mogu reći da mi je i bolja od far cry 2 koji će morat pričekat da završim bia 3...grafika nije nešto spektakularno ali to je već provjereni UT3 engine s kojim se ne može promašiti...ali ipak nije toliki naglasak na grafici kao na gamplayu i taktici...mogu samo reć da su odradili dobar posao s ovom igrom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Premium
|
Citiraj:
uglavnom, ja kad sam naletio na tu misiju, spustio sam sve detalje na low i ugasio vsync. I prošo sam misiju bez većih problema, bilo je tu i tamo shebanih tekstura kad bih ušao u mapu recimo, al sve u svemu, moglo se proć misiju. ak ti ni to ne pomogne, probaj smanjit rezoluciju, ili prebacit u windowed mode, isključiš fullscreen znači, nekima je to pomoglo. šteta kaj se baš na toj misiji događaju problemi, misija je odlična, mapa je dobra, a i kišu su odradili odlično kolko sam uspio vidit obzirom da sam većinu igro sve na low detaljima tako da... eto, probaj s tim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#162 |
Premium
|
a tko bi to uopće mogao znati osim ubisofta ili ati-ja? ![]() pitanje je oće li uopće išta izać, jer ubisoft krivi ati, tj prebacuje na njih odgovornost da oni to riješe driverima, a ati se ograđuje i tvrde da se problem treba riješit zakrpom za igru.... mislim, nije ni tak strašno, pređeš tu misiju sa manjom rezom, i dalje opet ide bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Smanjivanej postavki ne funkcionira, tj. funkcionira, bolje je, al mrvicu bolje pa opet nema nekog smisla pošto nakon nekog vremena ne vidin ni nišan, ni suborce ![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Banned
|
Pa jel izađete nakon toga iz igre? Mislim,wtf,ako je meni radilo na 3870X2 bez problema nakon toga,mora i vama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() A zašto se svakom ponaša drugačije neznam. Glupast bug... Eno meni prika proša sa 3870 bez ikakvih problema ![]() Aj ka gospu sinjsku te molin zipaj sejv i uplodaj di i mirna bosna ![]()
![]() |
![]() |
#168 |
Banned
|
Ja sam na faksu s laptopom,nemam kompa ovog iz siga,dajte mi točnu putanju do tog foldera na kompu pa ću vidjet s bratom da ga nađe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Premium
|
Citiraj:
evo savegame za one koji i dalje ne mogu riješit problem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Torrent freek
|
![]() |
#172 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo ga napokon: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
jel postoji nacin da se maknu one tocke iznad svakog neprijatelja ili je to jer igram na laksem nivou? uzasno iritiraju... inace mi se svidja igra, al s tom tockom su mi pokvarili gust... |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Banned
|
Preteško je bez nje,ali mislim da možeš u opcijama,suppresion indicator mislim da se zove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Banned
|
E to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
only fool, not a horse
|
nije. to ugasi ono da crvenim kad me pogode, ali ne i "kruzice". igra mi je skroz ok, svidja mi se jako, i znam da bi bila puno teza bez toga, al ovak cijelo vrijeme imam osjecaj ko da igram game boy ili neku online flash pucaljku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Torrent freek
|
Ja te ne kužim ![]() ![]() Pa prebaci na veteran ili nabaviji nečiji sejv pa odma igra na još jačoj razini, a kružiće ostavi di jesu. Dođeš na isto na kraju,...
![]() |
#179 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
only fool, not a horse
|
@ Mr.Ex.President ma nije da idem na neku realnost, niti zelim da bude teze igrat. nevolim kad cesto ginem i zato igram na casual. jednostavno me ta tocka nervira. nekako mi je to glupavo. neznam. al necu se dat smest dok ih sve ne upucam... pregledao sam sve atraxove postove u temi i nisam nasao, pa eto ako je rjesio molim ga ovim putem da me prosvijetli... googlo sam dosta i nisam nasao rjesenje. mozda se nemoze uopce ugasit.. grrrr. ali googlajuci sam se barem nasmijao: http://au.gamespot.com/news/show_blo...idebar;title;1 aj jednom, ali dva puta ih lahnut.. netko ih je stvarno zelio imat. sve. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|