|
![]() |
#632 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bjezite ljudiiiii, stize ekipaaaaaa pijaaanaaaaaaaa.... Umag prije pol sata, centar.. ![]() ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kakva pobjeda i kakva euforija!!! Ako je netko u prilici neka ode do Horvaćanske i sve će vam biti jasno! Ekipa je parkirala smarta nasred ceste stavili zastave po njemu i ofkors svi vozači moraju pozdraviti navijače iz obližnjih kafića!!! Nakon toga slijedi prolazak autom kroz zastave i usputno navijanje! Vrhunska atmosfera na cesti... ![]() Nema nas svijet! Idemo do kraja! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#636 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
bemt ti sricu a ja moram radit ![]() aj bar smo dobili sad se mogu napit od srice ![]() mada me strah da mi nismo tako dobro igrali nego da su njemci lose igrali ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Jeeeee!!! To se traži,DOLJE Elf. Samo jedno ![]() Prvi bumo u skupini i dobivamo slabijeg protivnika,s ovakvom igrom osigurano nam je polufinale! Samo naprijed,svaka vam čast dečki! 10 x ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hehe, u Popovači kolona od "čak" 20-ak auta, marica osigurava normalno. Šta reći nego Bilić Boysi svaka čast, ispunili ste ono što ste rekli - mi u 1/4 finalu kolo prije kraja. Al kako je dobra to igra bila, još je Krajnči imo dvije šanse, Modrić je fino zapuco jednom, a i Leko jedanput. Rakitić se fino sporazumijeva sa veznom linijom, pa i Čarli isto odličan u obrani, Šimunića i Srnu ne smijem zaboravit, ma svi jednostavno dali sve od sebe. Još tog Klasnića da mi je vidjet. Sad Bilić može isprobat i drugu postavu ako ju ima spremnu protiv Poljaka, malo odmorit ove. Baš sam uživo u utakmici. Ajmo Hrvatskaaa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
olica treba odmorit malo ![]() lik je pola europe pretrcao |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
E ja ne vjerujem,o pojedincima da ne govorim.Moglo je biti 5:1.Svi su super igrali.Kranjčar je pretrčal najviše kilometara,iznenadil me.Euforija je u cijeloj hrvatskoj!!! Ja još nemrem vjerovat kaj se dogodilo...Sutra kupite novine i čitajte naslovnice!!! Sudac je bil najbolji,svaka mu čast.Da nam bar opet sudi u nekoj tekmi. Idemo naši! |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Isuse...ovi austrijanci već tri zicera zapucali...
![]() |
#645 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nemogu virovat koji pederizam ovog jutuba i uefe - sve videe brišu i blokiraju... čak i obične snimke golova ![]()
![]() |
#646 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako netko slucajno zna, dlai se statistike tekme mogu vidjet negdje na netu, al ono malo opširnije??Tipa koliko je tko pretrčao i udarci i to?? BAs me zanima??Jer tekma je bila stvarno žestoka, i trcalo se puno...
![]() |
#651 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
HRRVVVVVAAATSSSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ale ale ale ale ale ale aleeeeeeeeeeeeeee kao dobra tkema..pijan sam ko tele...HRVATSKA HRVATSKA ma idemo do finala da ga jebes!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]() Za mene je Srna odigrao lavovski, em sto je zabio, em ga tukli, ali tekma je dobivena sa svim igracima i naravno klupom koja je pripremila ovakvu briljantnu taktiku. Kako ih je Bilic poslozio, svaka cast. Sudac vrhunski. Mislim da nam je Srnin gol dao krila i da ne zaboravim Rakitica i njegovih par poteza kojima je osigurao mjesto za prvih 11. I za kraj naravno, Danke Deutschland & Auf wiedersehen!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Thoroughbred molim sad se ostavi prognoza.... SVAKA ČAST HRVATSKA, tako se igra!! Rakitić omfg, pa taj mali igra ko stroj, niti jednu grešku nije napravio ![]() ![]() Obrana, kraljevi u zraku, braća Kovač rasturaju. Cijela momčad je odigrala svjetski, ovako možemo protiv svakog. Najjači ste, svaka čast, nemam riječi..NAPRIJED HRVATSKA!! ![]() ![]() ![]() ![]() Evo sad vidim i ovu tužnu vijest..: http://www.net.hr/sport/page/2008/06/12/0881006.html stvarno tragedija ![]()
![]() |
#656 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma nema šta. Super tekma. Sudac je bio super( ne ko onaj cigan iz prošle). Srna car. ![]() Kada je sljedeća? |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja neznam na temelju čega ste vi,točnije bladerunner,bili / bio optimističan uoči današnje tekme??? Ja neznam šta ste vi vidjeli na tekmi Austrija-Hrvatska a da ostatak svijeta nije vidio? Prognoze imaju svoj temelj,a ono su prijateljske utakmice još od onog poraza od Nizozemske (0:3),remija s Mađarima,minimalne pobjede nad amaterima na Kantridi i nedavno odigrane tekme s Austrijancima. Ako pogledaš te zadnje 4 tekme,svaka ti čast na optimizmu ![]() Sva sreća da igramo kad trebamo...ovi dečki su vrlo sposobni i mogu daleko dogurat...kvalitet je tu,ali neznam u čemu je ponekad problem,valjda psiha. Kladionice su nabile koeficijent na Hrvatsku 7 (!!!!!!!) ... to dovoljno govori ... Lijepo je biti domoljub...ali treba bit na zemlji... Činjenica je da bi nakon ovako odigrane tekme npr. za 15 dana možda remizirali s Slovencima ili opet izgubili od Makedonije.Isto tako,nakon Slovenaca i Makedonaca bez beda bi mogao past Brazil ![]() Repka je nepredvidljiva...nadam se da će iznenađivati i dalje,ali kad treba samo pozitivno!
![]() |
Uređivanje | |
|
|