|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Malac
Datum registracije: Jun 2003
|
Removable motherboard tray
Poštovanje! Daklem, u zadnje vrijeme citam recenzije kucista, i vidim da se cesto kao minus navodi da kuciste nema removable motherboard tray. Sto je to tocno, i kakav je plus toga? Ja sam zapeo u eri starih atlona i noname kucista, tako da nemam pojma. I pitanjce, dali ima koje kuciste od oko 500-600 kn, a da ima tu opciju? Hvala!
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
http://www.dansdata.com/images/pc4265b/pc42tray500.jpg ovakvo nešto jednostavnija ugradnja komponenti i u to vrijem je bilo takvih kučišta,baš sam nedavno nabavio slučajno jedno takvo |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Za 500-600 kn teško. To obično imaju samo high-end kučišta. Od kučišta s tom opcijom za koje znam da se mogu nabaviti kod nas su CM Stacker 831 i dosta LianLi-a. Sva ta kučišta su debelo preko 1500kn
|
|
|
#5 |
|
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Nije istina da to imaju samo skupa kučišta. Moje je koštalo oko 500kn pa ima taj feature. Doduše, jeftinu imitaciju nečega korisnog ali dobro. Naime, motherboard tray se pomoću dva vijka i jednostavnog mehanizma može izvaditi, ali samo kroz bočnu stranicu. Problem je kaj od toga nema koristi u mom slučaju, jer je kučište pramalo pa su veliki problemi sa vračanjem složenog dijela komponenata. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Malac
Datum registracije: Jun 2003
|
Hmm, mozda glupo pitanje, ali sta se ne ostete kablovi kad pocnes vaditi maticnu na taj nacin?
|
|
|
#8 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
imam ja case koji ne kosta wise od 50kn a ima to za maticnu haha... pa mozda da kablove iskopcas kad vadis van :S ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |