|
![]() |
#4981 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čuj Mrkonja-Fleks je to predložil ali si samo mudro šutio i nisi demantirao ![]() Nadopuna liste: Tor AMD Jeltz Pinsla Costa Panoramix Sky VGA Zed Mrkonja Rendula Sam Fisher McG MadBoy psf[i]-[Tomek] (EPoX za prijatelje ![]() Newbie Pro Dawar Fleks Vucko Isusek Buljo Black Mack Daddy359 Terminator Svi koji nisu na listi-nek se pišu... Danas sam malo isprobao šunkicu i poslije maznuo zdjeletinu jagoda: nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4982 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Znamo da si TI predolzio da svi dodjemo kod tebe na umakanje vanil keksića u ruski čaj. Čak si i Bubbu zvao ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4984 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Jelc zapisi i mene. Vidim da se zderonje malo ubrzavaju
![]() |
#4985 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4986 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ovaj recept me je oduševio: TRIPICE NA NAČIN KUĆE Callos a la Casera sastojci : 2 kg junećih tripica (fileka) 1 juneća koljenica 1 svinjski jezik 1 svinjsko uho 0.15 kg šunke 0.25 kg hamburgera 0.2 kg kobasica (u Španjolskoj choiro kobasica) 2 crvena luka 3 češnja češnjaka 1 čaša bijelog vina 1 čaša mesne juhe (može i iz kockice) kruh list lovora mljevena paprika (tko voli može malo i i ljute paprike) peršin maslinovo ulje, sol, papar Priprema : Skuhati dobro oprane tripice i pustiti ih da se ohlade. Isto ponoviti s junećom koljenicom, svinjskim jezikom i uhom, ali ovaj put sačuvati vodu. Hladne tripice iskidati na duge komadiće, pa im dodati meso koljenice, jezik i uho. Zagrijati maslinovo ulje, te popržiti češnjak i krišku kruha. Kada kruh postane svjetlo smeđ sve izvaditi i staviti sa strane. Na istom ulju popržiti isjeckani crveni luk, dodati nasjeckani hamburger, šunku i kobasicu narezanu na komadiće (prije toga kobasicama oguliti kožu). Sve još popržiti, dodati list lovora, a tko voli može i malo ljute paprike. Posuti crvenom paprikom, dodati zdrobljeni kruh i češnjak, peršin, čašu mesne juhe i bijelo vino. Sve izmiješati i posuti po tripicama. Kuhati 30 minuta na laganoj vatri, dodajući prema potrebi vodu u kojoj se kuhala koljenica. Kad tripice postanu mekane još jedan put jako zakuhati i ugasiti. Skinuto sa stranice: http://www.triperi.com/ Ajde Riječani raport. Tko je član Tripera, a sad bi u Žderonje. Neka prizna bit će mu lakše. ![]()
![]() |
#4987 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
ajde dodaj jednu malu slatku njeznu ribicu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4990 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
60kn (50kn klopa + 10 jedna cuga).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4991 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
+Atha, E.T., Renesis MOŽDA još ne znamo ako Atha može... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4992 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4993 |
Moderator
|
Jučer i danas smo samo u kuhanju. Jučer smo za ručak radili pohane lignje i pohane riblje štapiće sa pomfrijem. Popodne smo radili Costinu Bjelu pitu i Kriške s kremom od vanilije. Navečer sam stavio kuhati rol šunkicu da se ohladi do jutra. Danas sam zamjesio 2 kg tijesta i sa 1/3 tjesta omotao šunkicu i stavio da se peče, a od druge 2/3 sam napravio dvije uskršnje pletenice sa pisanicama. E da skoro zaboravih da smo skuhali 20 jajčeka i napravili pisanice. Usput sam malo i proguglal i našao za lijenčine koji ujutro duže spavaju i za one koji odu na posao pa nestignu pratiti Dobro Jutro Hrvatska, link sa svim receptima. Sretno Vam bilo kuhanje i pečenje. ![]()
![]() |
#4994 |
Super Moderators
|
Ja sam jučer odzujao do punice-klasična krumpač salata i uvaljane u kukuruzno šnobra tri pastrve i u drugoj tavi tri orade. Orade su bile-MRAK. Navečer smo stavili kuhati šunkicu, u 11.50 sam narezao tri debele šnite i u 00.00.01 krenuo u akciju....nisam je više mogao gledat kako se izležava na daski i provocira... ![]() Danas smo napravili špek-fileke, stara ima nekakav prastari recept, ispale su izvrsno. Iz vrta sam dovukao friški hren, mladi luk i mladi češnjak za sutra.. Uffff... : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4995 |
Headbangig Grunf!
|
Tako Jelc pokazi toj provokatorskoj sunki!Kaj ima tam lezat na daski i izgleda ko ta ti govori " probaj me, ukusna sam, znam da to zelis, uzmi noz i zarezi me" ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4997 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Starce pere neka viroza pa sam ih provocirao sa pečenim krumpirom, pečenim batkom (iliti popularno bocom ![]() Tek sutra će bit zanimljivo kod pola toga neće moč jest.. E da za ručak je janjetina!!!: nuts : : nuts :
![]() |
#4998 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Tor AMD Jeltz Pinsla Costa Panoramix Sky VGA Zed R.B. Mrkonja Rendula Sam Fisher McG MadBoy psf[i]-[Tomek] (EPoX za prijatelje ![]() Newbie Pro Dawar Fleks mc_fish Vucko Grizli Isusek Buljo Black Mack Daddy359 Terminator Svi koji nisu na listi-nek se pišu...(dame iz VG npr.) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4999 |
Moderator
|
Finiširana Costina Bijela Pita.
![]() |
#5000 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ti to ozbiljno ili??? Kaj dolazi RI podružnica??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5003 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
mrtav si ![]() poklopat cu te, a bome cu se i naklopat hahaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5004 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
nemoj mene zaboravit jeltz...nemoj da te moram zvati telfonski... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5006 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ja sam je isto napravio, sutra chu znat kakva je ![]()
![]() |
![]() |
#5007 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5008 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Mekana je ko putar jer sam kore nasaftao sa mlijekom.
![]() |
![]() |
#5009 |
Super Moderators
|
Danas je bilo grdo ![]() Moram priznati da mi je najbolje legao mladi češnjak uz šunkicu...tak sam se napucao da nije bilo mjesta ni za jednu Žuju, samo derem po mineralnoj. Lista za Žderanje: Tor AMD Jeltz Pinsla Costa Panoramix Sky Masni VGA Zed R.B. Mrkonja Rendula Sam Fisher McG MadBoy psf[i]-[Tomek] (EPoX za prijatelje ![]() Newbie Pro Dawar Fleks mc_fish Vucko Grizli Isusek Buljo Black Mack Daddy359 Terminator E sad-nekaj se Riječani prijete da budu došli na Žderonje ali mi još nisu ništa javili. Mitzek još ne zna kak bude sa poslom. Tko nije na listi a dolazi-nek se drevi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5010 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
|
|
Oglas
|
|