|
![]() |
#6331 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To ti misliš da ga više nema. Meni su iskopali (proizvođač, jer je prodavač otišao u stečaj) na nekom skladištu GF 7600GT DDR3 koja je u tom trenutku bila bar 2g. EOL. Usporedi cijenu monitora kad si ga kupio i sadašnju cijenu sličnog modela. Možda bi ti se isplatilo zatražiti povrat love i onda kupiti drugi model pa bi imao novi/bolji/veći monitor i malo krznenih u džepu. Dvije muhe jednim udarcem.
![]() |
#6332 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma to si i ja kontam sada za te novce dobijem 24", samo da ga ne idu popravljati, pošto kužim da pola zelenog ekrana i nije neki preveliki kvar. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6333 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ak ti ga poprave ili zamijene identičnim modelom s novom garancijom, nemaš više što tražiti. Ako ti ponude drugi model onda se dogovaraš za većeg/novijeg ili povrat novaca.
![]() |
#6334 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6335 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja sam u Asbisu dobio refurbished isti monitor (Dell 2408) jedno mjesec dana prije isteka garancije, a koji je tada bio EOL bar dvije godine. Nakon malo natezanja i objašnjavanja hrvatskih zakona, dobio sam i novu garanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6340 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Vjerujem da je već bilo pitanje, ali s posla ne mogu baš pretraživat stranice. Da li garancija u trgovini vrijedi bez računa? Imam prilike dobiti super povoljno 980 Ti, potpuno novo po upola nižoj cijeni, ali nema računa, samo garancija koliko se dobije na nju originalno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6343 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Nazoves i pitas ih dal je moguce dobit kopiju racuna po serijskom broju jer si zagubio original. Eventualno ce te trazit podatke o prvotnom kupcu, i ak nisu taj dan ustali na lijevu nogu, dobit ces ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6344 |
MiningMod
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6348 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]() PS I ako je Links uvoznik, ne znači da su je nužno oni prodali, tj. izdali maloprodajni račun.
![]() |
![]() |
#6349 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pozdrav svima - imam jedan gamepad pod garancijom kojem je tipka X počela štekati u smislu da se ne osjeti kada se stisne. Nema onog dubinskog klika. Tipka radi, funkcionalnost tipke je ispravna, no sama tipka kao da je zaglavljena i konstantno lupanje po njoj umara prst vrlo brzo jer nema amortizacije prilikom pritiska. Osjećam se kao da lupam prstom po stolu. Da li je moguće ostvariti jamstvo na ovo ili moram čekati dok se u potpunosti ne razvali (ako se uopće stigne razvaliti prije isteka jamstva)? Da li je netko imao sličnih iskustva?
![]() |
#6350 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6351 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#6353 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#6356 |
Guest
|
cek ja sam kupio ps4 u instaru i pise 1god garancije. kak to mogu pretvoriti u 2 ili je sad vec gotovo ![]() |
![]() |
![]() |
#6358 |
Beerman
|
APP, pa ćeš za dodatnu godinu ako se naprave pametni morati se izboriti Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 16.10.2015. u 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6359 |
Guest
|
ok recimo da mi crkne nakon godine i 2 mjeseca, na koji zakon se mogu pozvati? |
![]() |
![]() |
#6360 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |