|
![]() |
#4591 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
mrs stoko odvrtana ja tu camim na poslu a vi zderete i pijete zuju, koja kolegijalnost odvratno FUJ! : nono : ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4592 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo par slika Costa se pretezno bavio pravim slikanjem ![]() http://img102.imageshack.us/img102/9772/p10103354dx.jpg Malo hrane http://img366.imageshack.us/img366/4329/p10103375jp.jpg Jedan dio ekipe http://img366.imageshack.us/img366/2177/p10103399zt.jpg Sam Fisher i MC Fish U obaranju ruka ![]() ![]() http://img102.imageshack.us/img102/4199/p10103405df.jpg
Zabranjene reklama u sigu. Zadnje izmijenjeno od: ZED. 10.03.2006. u 23:34. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4594 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
:clap: : suicide : hitthewa :burn: Ja sam riknul kad sam čuo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4597 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
A kad si reko lijevo. Orijentiro bi se po suncu, ali je bilo oblacno. Stali smo par puta i trazili mahovinu na sjevernoj strani drveta, ali nazalost pokazalo se da ima tendenciju rasta sa svih strana ![]() u prijevodu... TI si kriv ![]() ![]() ![]() BTW: Karta je pomogla u povratku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4599 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo meni je baš drago što sam došao i upoznao toliko novih ljudi, sad forum gledam sa jednog drugog aspekta...Nekako mi je bliži ![]() I ovo sa fišom će obavezno na slijedećim ždeoranjama ić revanš i to ćemo otvorit kladionicu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4600 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
trebao si vise cevapa pojest onda bi ga dobio sta nisi vidio kolko ih je on pojeo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4601 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
nisam jeo ali je bilo super..btw dobio sam poklon od spwana tablu speka, odmah sam se osvjezio kad sam dosao doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4602 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
u autu je bilo najzanimljivije ![]() neznam zasto, ali mi se svidjelo ![]() : bonker : EDIT: zahvaljujem se cheffu na prijevozu ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4603 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
dali mi to zvuci da imas nekakvih čudnih sklonosti ![]() ili volis gurati glavu kroz prozor ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4606 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Jadan ja i njegov auto ... LOL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4607 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
E nekako mi se čini da na slijedeće Žderonje dolazi Riječka Ambasada PCE ![]() Čujem da je svima bilo super, tako da bi rado došao slijedeći put... Ja bi došao da nisam imao utrku, na kraju ispalo da je otkazana ![]() Ali da vidimo još tih slika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4608 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Sve nas je zaj**avao, a da ne kažem na zadnjem fotosešnu ![]() ![]() I da, evo živi smo, uspio nas je fleks dovest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4609 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Bilo nas je hrpetina, klopa je bila dobra, čak smo čuvali Athi mjesto pored Mrkonje ali se nije pojavio ![]() Uglavnom-ovo su bile dobre Žderonje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4610 |
Moderator
|
Jelc, oce baka moc ugostit i ak dodju Rijecani? Nekak mi je to dost ljudi za kod bake ? Vidim Varazdinci bili, steta kaj nisam mogel dojti cak ni na pivicu, pa da upoznam onog "zadrtog" Nvidijasa ![]() ![]() A i vidim da je mek_fiš radil probleme, treba njega opet stuc ![]()
![]() |
#4611 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4613 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A neki dolaze od početaka Žderonja i još nisu skužili gdje je najviše papice ![]() Vučko-dok se jede mogu se i separei popuniti, nije bed. A za toplije vrijeme planiramo biti vani i napraviti kotlovinu: nuts : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4614 | |
-------
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4615 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4616 |
-nVidiot-
|
Mi smo inaće planirali ići malo kasnije dime, ali da smo tak odlučili nažalost nebi bilo busa za doma... (na netu ga ima a na busnoj na informacijama nema... tipično hrvatski - ko ide na net gledati kad je jednostavnije otiti na busnu i pitati na informacijama : hello2 : ) Mislim da Masnoga nebu neko vreme na forumu nakon jučerašnjih žderonja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4618 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#4620 | |
sto da napisem ?!
|