|
![]() |
#1292 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
gsus... vjerojatno se radi o ati kartici i neinstaliranim wdm driverima |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1293 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Stvarno podataka o problemu pregrst.Ali vjeroajtno onaj standardni issue koji mnoge muci. Znaci potegnes sa CD-a od grafe te drivere, i ako ti u medjuvremenu nestane zvuka odaberi pravi audio device iz Sound and Audio Device u Control Panelu. |
![]() |
![]() |
#1294 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo kupio sam Abitovu plocu ,ali je jos ne mogu isprobati jer cekam procesor E8400.Nego nesto bih upitao.Naime uocio sam da onaj mali pasivac na ploci na kojemu pise Quad GT (koji je spojen s heatpipeom s velikim pasivcem na northbridgeu) jednim dijelom se naslanja na kontakte ona dva mala cipa kraj njega.I sad me je strah da kad to sve spojim da ne dode do nekog kratkog spoja.Kakva su vasa iskustva s tim?Dali mozda trebam s necim izolirati kontakte izmedu cipa i hladnjaka ili da ne diram nista?Hvala |
![]() |
![]() |
#1295 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ostavi tako kako jest. Neće biti ništa ako se dodirne ili ne. Na dnu bloka thermalpad. |
![]() |
![]() |
#1296 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Asus ploca - pomoc ako moze !!
Moze li mi iko objasniti koju plocu da uzmem - izbor : Asus P5K PREMIUM ili Asus P5K-E Najvise bi volio P5K Deluxe ali nigdje je nema kupiti. Mozete li mi pomoci onda u odabiru ove gore dvije. Asus P5K-E sam cuo da je dobra ploca i stabilna dok P5K Premium imaju neke problema sa Raid konfiguracijom. Posto znam da ovaj forum komentira i daje veoma dobre komentare o Asus (na osnovu znanja i iskustava) ako mozete preporuciti koju od ove dvije da uzmem bio bi mnogo zahvalan. Hvala puno |
![]() |
![]() |
#1297 |
Registered User
|
![]() Pa moze li neko dati neki komentar - ZA i PROTIV. experti ? |
![]() |
![]() |
#1298 | |
_HZTK_
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1299 | |
Registered User
|
Citiraj:
Vise bi volio da mi neko odgovori koju maticnu uzeti od ove dvije posto sam se pomirio da Deluxe ovdje ne mogu zbaviti. Hvala iovako. |
|
![]() |
![]() |
#1300 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 | |
Registered User
|
Citiraj:
hvala stari |
|
![]() |
![]() |
#1303 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#1304 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Foxconn P35AX-S
Dobar dan/večer , pošto slažemo konfu za brata i to treba biti što jeftinije/bolje(optimalno) uočio sam ovu ploču koja ima samo u osjeku a kakve li slučajnosti buraz je trenutno tamo i hitno mi treba informacija o toj ploči jer nigdje nisam našao revijev. Pošto je P35 to bi se trebalo dobro klokat, jelda? Za e2160 430fsb je i više nego dosta, a toliko ta ploča mora ić?, a u budućnosti kad atica bude bagatela da i to nabacimo gore u crossfire. znači tu me privlači: Crossfire P35 536KN ( cijena relativno niska) "samo 2" mem slota nebi trebala biti problem http://www.foxconnchannel.com/produc...=en-us0000339# http://www.bencomp.hr/index.php?opti...=55&Itemid=118 |
![]() |
![]() |
#1305 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neznam za ovu ploču ali ja imam dvojaka iskustva s Foxconnom, ploče koje sam ja imao u rukama su doduše radile stabilno na stocku ali za neki overclock baš i nisu bile, prije svega su im biosi bili jako siromašni "naprednijim" (namjerno sam stavio pod navodnike) opcijama, a sa Abitom ili Asusom (u OC segmentima proizvoda naravno) se nemogu niti uspoređivati, o DFIu da niti ne pričam... Tako da ono ako ne računaš na OCanje onda uzmi ako "moraš" OCati IMHO radije zaobiđi, prevelik rizik ako nisi siguran kaj je za ploču posrijedi, naravno to znači da je neko ima ili je pao negdje review sa OC testovima...
#1306 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Sa ovom plocom nemam iskustva no nisam bas siguran kakve su oc mogunosti, no s obzirom da je P35 chipset trebao bi ici ok, no radije bi birao nesto vec provjereno od ekipe, tipa Gigabyte P31 ili P35 |
![]() |
![]() |
#1307 | |
64VT klon
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1308 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ove luksuznije,mars,digital life idu jako dobro,za ove slabije nisam siguran,al eto isprobaj ako imas muda ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam u 2. i 3. razredu srednje bio na praksi u Bencompu i radio sam samo sa tim foxconn plocama ![]() onda kad sam ja bio tamo ploce su bile dosta stabilne, al za OC uopce nije bilo opcija ili jako malo (al to je bilo u vrijeme 865/875 chipseta) tako da za trenutno stanje neznam... al ako je P35 chipset moralo bi to ici dobro, neka sredina svakako... P.S. ja bih osobno ipak isao na provjereni Gigabyte P35-DS3L ili P31-DS3L ![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
64VT klon
|
kolko ide provjereni p31-ds3l ne vjerujem testovima jer moja ploča ide za 150 manje neg na testu, al ok, nek mi neko kaže iz prve ruke. oo pa vidim ide to crashu, ajde probaj kolki je max fsb, spusti multiplyer proca ako te koči Imali ste praf, ipak niš od ovoga, našo sam neki njemački review 410 joj je max http://www.pcmasters.de/hardware/rev...p35ax-s/6.html Zadnje izmijenjeno od: MP950. 09.02.2008. u 01:12. |
![]() |
![]() |
#1311 |
Worldeater
Datum registracije: Jul 2007
|
E6750 na Gigabyte P965 DS3 rev 1.0?
Dakle, kupljen je novi proc C2D E6750 s ciljem da zamijeni dotadasnji E6300 na Gigabyte P965 DS3 ploči. E sad, ono što sam se bolno uvjerio je da DS3 rev 1.0 ne podržava navedeni procesor. Dočekao me cold boot. Stavio stari proc i na google. I tu pročitam o toj nekompatibilnost. Pregledam ploču i stvarno vidim u jednom kutu piše rev 1.0. Ali... Na nagovor kolege, flasham bios na F12 verziju i ponovno probam stavit E6750 i mali radi! Sad mi nije jasno, ili ja nisam dobro očitao verziju matične pa imam možda rev 2 (koji neslužbeno podržava proceve na fsb 1333 s F12 biosom), ili sam prvi kojemu je proradilo na DS3 rev 1 (bar koliko ja znam). Ima tko kakvu ideju? Ili mi može malo bolje objasniti gdje se može očitati ta verzija. P.S. Sad da ne bi bilo da se jadam zato što nešto RADI, ovo pitam iz znatiželje,ali i da znam ako bi moglo doći do nekih nestabilnosti i sl. u daljnjem radu. Hvala unaprjed. ![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
.
|
Čemu nova tema za jedno jedino pitanje, uz hrpu već otvorenih tema? Već sam sam sebi dosadan ![]() |
![]() |
![]() |
#1315 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
IX38 QuadGT i E6300 voltaza cpu-a?
Ne kuzim zasto mi everest pokazuje voltazu jezgre Citiraj:
...a CPU-Z pokazuje 1.72?! WTF? ![]() http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=310961 |
|
![]() |
![]() |
#1316 |
.
|
Dotična u kombinaciji sa CPU-z-om ima totalno krivu predodžbu o voltaži procesora ![]() Prati preko Everesta, nema druge. Ja sam probao 3 procesora, svaki put baca kriva očitanja preko CPU-Z-a. |
![]() |
![]() |
#1317 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma ja sam totalno odusevljen plocom(poslije onih double POST pizdarija sa IP35 serijom), cim sam bocnuo E6300 sam digao FSB "po defaultu" na 333MHz i odmah primi, LoL. Sad cu jos koji dan drzati ovako i idem malo vislje. Ne zanimaju me neki fenomenalni rezultati nego vidjeti koja je max. stabilna frekvencija na kojoj ce raditi pod turbo opterecenjem. Plus svemu sto ima kila bakra na njoj pa cu je bar ciganima dobro utopit kad postane bezvrijedna kao prosla AW8 ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Premium
|
Evo vidimo da je Gigabyte s najnovijim biosima ipak uveo podršku za E8xx0 na starije ploče, pa i DS3. Ja imam DS4 rev.1 (mislim) i sa svim biosima novijim od F6 imam problema - par programa ne rade kako spada. Najvažnije mi je što ne mogu pokrenut rječnik Macmillan (javlja nešto kao ERROR, can not access module bla, bla) i na TV kartici (Leadtek 2000xp nešto) ne radi mi zvuk. Probao sam sve i svašta, isprobao KB835221 i KB888111 (sa starijim je zvuk osjetno kvalitetniji), ali ništa ne pomaže. Kontaktirao Gigabyte i dobio uobičajene beskorisne savjete. Programi su originalni i patchani. Kad vratim stari bios sve 5. Probao sam D805 i E6700, ali izgleda da ne ovisi o procesoru. Ima li netko ideju? PS: probao sam i bez overclockinga, naravno. |
![]() |
![]() |
#1320 |
Worldeater
Datum registracije: Jul 2007
|
Bilo je lijepo dok je trajalo... Sinoc je e6750 radio super. Jutros stavim ponovno e6300 procesor. I sve normalno radi. Nakon toga opet vratim e6750 i naravno, stvar ne radi. Od tada ne znam sta sve nisam probao. Reflashao bios, clear cmos... Ali nece da se pomakne, a sinoc je hladno proradio nakon sto sam stavi F12 bios. Ima netko ideju? Pomoć? edit: probao s f13o biosom i probao stavit fsb na 333Mhz, ne radi. Trenutno vraceno na f12 bios. Zadnje izmijenjeno od: death13. 10.02.2008. u 16:27. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|