|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Honda Accord Type-S
Samo da se pohvalim da sam danas postao vlasnik dotičnog auta. Auto je star 6 mjeseci (5/2007) i ima 13500km Za one koji ne znaju: 2,4 benz sa 190 konja... Graphite boja sa tamno sivim felgama i gume 225/45-17 Slike sutra kad ga operem od blata iz gorskog kotra i uslikam!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Koliko te zadovoljstvo koštalo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
|
23500€, ali kupljeno na firmu, znači nešto preko 19000, sa tim da mi tehnički traje do 05/2008, auto nema ogrebotinu i napravljen servis zamjene ulja i filtera na 12700km Novi takav accord je 31000, pa ti računaj...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Fino, fino ![]() Sve dok nije TypeR dobro je ![]() ![]() I ne puštaj Alfa u auto, također |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Slazem se sa deckim, TypeR nikako, nego ak te bura donese va Istru, navrati na marendu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Ne postoji Type R accord novi model, samo Civic Da postoji, valjda bi Type R pao ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
***en ulov ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
postoji accord type r ali samo stariji ne kuzim zakaj savjetujete protiv type r-a? osobno mi je accord najljepsi auto, i predobar mi je (unutra, izvana) samo mana mu je kaj ga moras vrtit u nebesa da povuce(prema 90% testova koje sam vidio), al tak je sa svim japanezerima koji nemaju turbinu i cestitam na prinovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Odlican izbor , frend ga ima vec duze i kak on veli : To je auto za socijalizaciju , jer otkad ga vozim znam sve smjene na benzinskim postajama i sa svima sam si vec na TI ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Dobrodošao među hondaše. Vjerujem da ćeš autom biti jako zadovoljan. Jednom je vlasnik servisa rekao mom starom da će požalit ako s honde prijeđe na drugi auto. I govorio je istinu. Što se tiče vrtnje u visoke okretaje, s tim motorom će i ležernijim ritmom biti brži od većine, ali kad kazaljka prijeđe 4k rpm i VTEC učini svoje to je poseban doživljaj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
bit će da mu je zima, pa je motor pospravil, a ja se još po plinovodu vozin ![]() neka neka, jako lipa kolica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Svaka čast, auto i pol.... Honda rulez, fakat... tko jednom kupi hondu, ne kupuje više ništa drugo... Imam civic iz 98, 1.4, 90ks, sedan, auto rula.... udoban, tih, pouzdan... "toči i vozi".... a da ne spominjem da sam oderao focusa sa 120ks... moja nije VTEC, ali auto s ovim svojim 1.4 motorićem ide ko zmaj.... Inače, da ikad kupujem novi auto, uzeo bih ili taj type s accord ili novi civic type r sedan... ovaj kratki civic novi mi je nekak čudan, ali sedan je preljep... http://www.zcars.com.au/userimages/u...1160457438.jpg Još jednom svaka čast na ulovu... Daj malo slikica i napiši šta imaš od opreme... i da, jel to full oprema koju nudi honda u ponudi za taj model?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Mrak auto. ide na 220ks bez problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
od LemilicE
|
Hvala svima Hondaš sam ja oduvijek, nije CBR1000 bez veze u avataru Ništa danas od slika jer sam imao puno posla, a sad je već mrak!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
od LemilicE
|
Digitalac mi ostao u autu sa slikama, ali evo jedne slikane sa N95 8GB http://www.max-save.org/images/231260Type-S.jpg
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
super izbor auta,potrosnja kolko kuna tolko km,udobnost da ne spominjem,osjecaj za volanom fenomenalan...zelim puno sretnih km ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|